Yok canım daha öncede kullandım öyle bir şey olmadı. Zaten bende pko var imkansızdı doktorlara göre hamile kalmamOda etkiliyor canm kullanıp bırakınca çok hamiş kalan var
Bu ay da kullaniyor musun femara ne kadardir istiyosunuz bebekCanım ben de bu ay femara kullandım artı çatlatma iğnesi olmadı tutmadı amaaa yokmu 2.ayında maiş kalan
Femara kullandiktan sonraki ay da etkisini surduruyormus hatta 3.ay da yumurtlamaya yardimci oluyomus. Kullandigi ay olmayip 2. Ya da 3. Ayinda hamile kalanlar varBenimde çok inceymis bugunki kontrolde dedi dr ve minik yumurtalar varmış ilaç kullanmadığım halde..bi sevindim ki anlatamam :) çok yorucu bu süreç yıpratiyo insanı..rabbim boşa çıkarmaz insallah
Hamile olma ihtimalin yok mu cnm test yaptin mi ignenin kacinci gunu bugunKızlarr adetimm gelmiyorrr yaaa lütfen cevap veirinnn femara ve çatlatma iğnesi kullandım bugun tuvaltw girdim iki üç damla geldiii başkada gelmedi neden gelmiyor yarın normal adet günm bormalde amaa niye böle oldu
KFemara kullandiktan sonraki ay da etkisini surduruyormus hatta 3.ay da yumurtlamaya yardimci oluyomus. Kullandigi ay olmayip 2. Ya da 3. Ayinda hamile kalanlar var
canımm ben 16. Gününde yapmıştm çatlatma iğnemn negatff çıkmıştıı ondan çncede yapmştm hep negatfdi dedim yokk yarım adet günm baktm sancılarmda var kesin olcam demiştim bugun afedrsn eşimle ilişki oldu banyoya gittim kahve leke vardı hah geldi dedim amaaa pede gelen bişe yok tuvalete oturuyorm pıt pıt iki üç damla geliyor anlamdmm benn yaHamile olma ihtimalin yok mu cnm test yaptin mi ignenin kacinci gunu bugun
Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin.test yaptin mi ve ignenin kacinci gunu bugunKızlarr adetimm gelmiyorrr yaaa lütfen cevap veirinnn femara ve çatlatma iğnesi kullandım bugun tuvaltw girdim iki üç damla geldiii başkada gelmedi neden gelmiyor yarın normal adet günm bormalde amaa niye böle oldu
Evet kesinlikle haklisin tedaviyi bırakıp arkasından çok hamile kalan tanıdığım var..ilaçlar 2 3 ay etkisini gösteriyor..Femara kullandiktan sonraki ay da etkisini surduruyormus hatta 3.ay da yumurtlamaya yardimci oluyomus. Kullandigi ay olmayip 2. Ya da 3. Ayinda hamile kalanlar var
Bekle bakalim catlatma ignesi gecikme yapabiliyor sanirimK
canımm ben 16. Gününde yapmıştm çatlatma iğnemn negatff çıkmıştıı ondan çncede yapmştm hep negatfdi dedim yokk yarım adet günm baktm sancılarmda var kesin olcam demiştim bugun afedrsn eşimle ilişki oldu banyoya gittim kahve leke vardı hah geldi dedim amaaa pede gelen bişe yok tuvalete oturuyorm pıt pıt iki üç damla geliyor anlamdmm benn ya
Ben hep 4 5 gun lekelenip ondan sonra sokulurdum bu ay 1 gun lekelendim ve hemen oldum adetim de cok rahat gecti bu acidan bana iyi geldi femaraEvet kesinlikle haklisin tedaviyi bırakıp arkasından çok hamile kalan tanıdığım var..ilaçlar 2 3 ay etkisini gösteriyor..
Canımm bide sen ne zmandır femara kullanıyorusnnBen hep 4 5 gun lekelenip ondan sonra sokulurdum bu ay 1 gun lekelendim ve hemen oldum adetim de cok rahat gecti bu acidan bana iyi geldi femara
Mide koruyucu mutlaka kullan coraspirin iciyosan sürekli..lansor yazdırabilirsin 1 kutu bitir sonra ara verInsallah hepimizin olur..ilaç içmekten artık midem kalkiyo diyebilirimbende oyle coraspirin devamlı kullanıyorum
İşte banada o yumurtalar az dedi 3 tane mi ne varmış daha fazla olmasö gerekiyomuş bide adetin 3.günüydü gittigim hemen büyümeye başlamışlar dedi acaba erken mi yumurtlarım bu ayBenimde çok inceymis bugunki kontrolde dedi dr ve minik yumurtalar varmış ilaç kullanmadığım halde..bi sevindim ki anlatamam :) çok yorucu bu süreç yıpratiyo insanı..rabbim boşa çıkarmaz insallah
Ben ilk defa kullandim gunde 1 kullanmistim 3 yumurtam olmustu ama olmadi adet oldum bu ay da bir sey kullanmiyorumCanımm bide sen ne zmandır femara kullanıyorusnn
Canım benim adetin basında genelde öyle oluyor az bi şey geliyo sonra devami geliyo aksam başlıyo mesela öğleye dogru sökülüyo...inşallah yerleşmedir senin ki kimininde o şekilde yerleşmesi oluyoKızlarr adetimm gelmiyorrr yaaa lütfen cevap veirinnn femara ve çatlatma iğnesi kullandım bugun tuvaltw girdim iki üç damla geldiii başkada gelmedi neden gelmiyor yarın normal adet günm bormalde amaa niye böle oldu
Sen kullandınmı canm ne kadar kullandn sonuç aldımmıCanım benim adetin basında genelde öyle oluyor az bi şey geliyo sonra devami geliyo aksam başlıyo mesela öğleye dogru sökülüyo...inşallah yerleşmedir senin ki kimininde o şekilde yerleşmesi oluyo
Ben 3 kere klomen kullandım..bu ayda femara kullanıyorum 3. Günüm ilaca başlayalı..2.5 yıldır bekliyorum senin ne kadar oldu isteyeli?Sen kullandınmı canm ne kadar kullandn sonuç aldımmı
İlk klomen denemmde hamiş kaldım kimyasal oldu amaa 1 bucuk yıl pldu benmde ilk femaramdı ama tutmadı dün kırmızı kartı yedik yarn yine hastane yolları görüdüBen 3 kere klomen kullandım..bu ayda femara kullanıyorum 3. Günüm ilaca başlayalı..2.5 yıldır bekliyorum senin ne kadar oldu isteyeli?
Yok cnm öyle agrim sızım yok ama ilaç içmeyi sevmiyorum ondan benim sikintimMide koruyucu mutlaka kullan coraspirin iciyosan sürekli..lansor yazdırabilirsin 1 kutu bitir sonra ara ver
Ilkinde benimde olmadı..şimdi 2.çiyi kullanmaya başladım umarım 2.ci tedavide olurİlk klomen denemmde hamiş kaldım kimyasal oldu amaa 1 bucuk yıl pldu benmde ilk femaramdı ama tutmadı dün kırmızı kartı yedik yarn yine hastane yolları görüdü
Canım haber varr bana bende yarın başlıcam heralde feramayaIlkinde benimde olmadı..şimdi 2.çiyi kullanmaya başladım umarım 2.ci tedavide olur