Moral bozmicaksan yap cnm benim sabah yine yaptim yine pozitif hala ignenin etkisi
Ayyy insallah canim ya bie an korktum1den fazla yumurtaligin olmuş olabilir cnm
Canm test 14 gün sonra yapilmiyormuyduIgne olali 6 gun olmus 4 gun çabucak geciverse
Yok kuzum ya ev hanımıyım benhepimizin hakkında hayırlısı kızçeler sizlerde çalışıyor musunuz ?
12. Gun 2 kere dogru sonuc aldim cnm..Canm test 14 gün sonra yapilmiyormuydu
Calismiyorum cnmhepimizin hakkında hayırlısı kızçeler sizlerde çalışıyor musunuz ?
Bende çalışmayı ozledim :)ayy kızlar bende ev hanımlığını özledim ya :)
Bende çalışmayı ozledim :)
Adetin ne zaman iğne falan yaptırmışmıydın?Ben daha bekleyeyim mi test yapmak icin ya
Adetin ne zaman iğne falan yaptırmışmıydın?
Yumurtan catlamistir belki cnm benim de hayatimda ilk defa ara kanamam olmustu doktora gittim yumurtan catlamis dedi ya da iliski sirasinda tahris olmus olabilirAmannnn insallah canım ya sabah sabah kanamam gelmis neden olabilirki
Canim senin ignenin etkisi gecmistir artik..benim bugun 6. Gun ve test silik tiDaha erken yaaa ben bile yapmiyorum bat 27 28 eylul ignenin de ilk gunu saymazsam 11.gunu ama yapmak istemiyorum erken diye
Kuzum ilişki olmadiki hiç kontrolüm var diye izin vermedim ben ama femaranin açıklamasında yaygin yan etkiler kanama imiş benim korkum yumurtlamama zarar vermismidir yoksa alakası yokmu gidene kadar kontrole devam ederse doktor bakaârmı yinede off kafamda deki sorular dakikam da bitti doktoruda ariyamiyomYumurtan catlamistir belki cnm benim de hayatimda ilk defa ara kanamam olmustu doktora gittim yumurtan catlamis dedi ya da iliski sirasinda tahris olmus olabilir