- 11 Eylül 2018
- 821
- 976
- 39
Yaaa aklima geliyosun valla yapsam mi acabaCanim senin ignenin etkisi gecmistir artik..benim bugun 6. Gun ve test silik ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa aklima geliyosun valla yapsam mi acabaCanim senin ignenin etkisi gecmistir artik..benim bugun 6. Gun ve test silik ti
Doğruya söylemiştin. Sen bir kaç gün daha bekle. Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçsin en azından.yok canım igne yapılmadı bana 30 eylül 1 ekim tahminimce adetim geçen ay 31 ogustostu
6. Gün değil 10. Gün geçer. 11 12. Gün test yap benceCanim senin ignenin etkisi gecmistir artik..benim bugun 6. Gun ve test silik ti
11. Günse yap bence test .Daha erken yaaa ben bile yapmiyorum bat 27 28 eylul ignenin de ilk gunu saymazsam 11.gunu ama yapmak istemiyorum erken diye
Bilmiyorum yaaa korkuyorum moralimin bozulmasini istemiyorum11. Günse yap bence test .
Gecmedi zaten cnm daha hala ignenin etkisi devam ediyo..10. Gun anca gecer6. Gün değil 10. Gün geçer. 11 12. Gün test yap bence
Cumartesi gununu beklicem bi daha yapmak icin tam 11.gun oluyo cunku..2 test al yap..biri 11. Gun digerini 13. Gun yap..ay hadi guzel haberler :)Yaaa aklima geliyosun valla yapsam mi acaba
Kizimi okula biraktiktan sonra gideyim alayim bir test yapayim bari aklima girdiniz
Yap yapKizimi okula biraktiktan sonra gideyim alayim bir test yapayim bari aklima girdiniz
Yaptim silik bile cikmadi moraller 0bizede haber et canım hadi hayırlı haberlerle gel
Yaptim silik bile cikmadi moraller 0
Adet olmadiktan sonra umit kesmek yokkkk dur bakalımYaptim silik bile cikmadi moraller 0
Catladiktan sonra zaten yumurta en fazla 24 saat canli kaliyo..o zamanlarda iliski olduysa cok iyi..yumurta canliligini yitirdikten sonra keyfe keder..adete 1 hafta kala iliskide olmamasi lazimmis kizlar..bebek tam tutunma asamasinda oldugu icinyaa kızlar birşey sorcam yumurtlama çatladık sonra beraberliğin sıklığını önemli oluyormu artık
Midem bulabiyo kizlar bu kadar erken belirti ilkaz heralde tutma galiba