- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Aynen korunma valla sonra bak benim gibi olmuyo işteBenim 1 kizim var gec kaldim ama Ben de istiyorum 3 4 tane olsun zaten 2. olduktan sonra hic korunmicam olsun bi tane daha pes pese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen korunma valla sonra bak benim gibi olmuyo işteBenim 1 kizim var gec kaldim ama Ben de istiyorum 3 4 tane olsun zaten 2. olduktan sonra hic korunmicam olsun bi tane daha pes pese
Şimdi istiyom bitane daha olsun ama olmuyor rabbim olmayanlara versin insallahAy masallah 3 cocugun var bizde tek bile yok
En kucugu kac yasinda kiAynen korunma valla sonra bak benim gibi olmuyo işte
4 kuzum 2019 da 5 olcakEn kucugu kac yasinda ki
Masallah Allah bagislasin hayirlisiyla gelsin yeni emanetlerimiz insallah4 kuzum 2019 da 5 olcak
Izmirli misin Sen cnm4 kuzum 2019 da 5 olcak
Iyi diyelim iyi olalim gun sayiyoruz gecsin diye bekliyoruz valla..seni sormali
Allah allah hadi hayirli haberler cnm..adetine kac gün var..erken gebelik belirtileri mi yasiyosun yoksaBen hic birsey yapmiyorum inanin bekliyorum hic olmaz iki gundur tansiyonum duşuyo bir uyku hali dun aksam 9 da uyudum sabah zor kalktim aksama dogru gene uyku üşüme cok iyi hissetmiyorm iki gündür
Allah allah hadi hayirli haberler cnm..adetine kac gün var..erken gebelik belirtileri mi yasiyosun yoksa
Evet tatlım sennnIzmirli misin Sen cnm
Amannnn insallah canım ya sabah sabah kanamam gelmis neden olabilirkiMasallah Allah bagislasin hayirlisiyla gelsin yeni emanetlerimiz insallah
Amannnn insallah canım ya sabah sabah kanamam gelmis neden olabilirki
Kuzum ilaç kullanıyodum ya ben femara dün bitti gece gelmiş ama ilacın prospektüs ünü okudum hemen hemen her kullanana kadında yaygın yan etkiymis çok korkmuştum ama geçti şimdi baktım gelmiyor artık çarşamba kontrolüm var yumurta kontrolubat ne zaman canım
Kuzum ilaç kullanıyodum ya ben femara dün bitti gece gelmiş ama ilacın prospektüs ünü okudum hemen hemen her kullanana kadında yaygın yan etkiymis çok korkmuştum ama geçti şimdi baktım gelmiyor artık çarşamba kontrolüm var yumurta kontrolu
pek giremiyorum bu ara canim
1den fazla yumurtaligin olmuş olabilir cnmAmannnn insallah canım ya sabah sabah kanamam gelmis neden olabilirki