Femara kullananlar ve hamile kalanlar

ya inşallah kullanmaya gerek kalmaz ben kullanma taraftarı değilim rabbim ona bırakmasın inşallah bir kaç ay daha kullanır düşüncesinde olmak asla istemiyorum
İnşaallah bu sefer olur ve kullanmak zorunda kalmazsın . Ama o klomen gibi ağır bir ilaç değil.

Ooooo kizlar muhabbet koyu sayfa almis basini gidiyo keyifler yerinde allah bozmasin agiz tadimizi benim kasiklarimda ara ara segirme oluyo neden acaba

Klomen tamamen ruh dengemi bozan bi ilacti resmen..femaranin hic yan etkisini gormedim mide bulantisi yapti o.kadar ve daha etkili Klomene gore

Klomenle yumurtada büyümedi benim.

Bende sonuç alamadım gerçi kullandım öle doktora falan gitmedim ama femarada kontrol gittiğimde normaldı inşallah hayırlısıyla bende kalırım rabbim seninde kucagına almanı nasip etsin inşallah pko beni çok korkutuyo ya kalamazsam diye

Olur olur korkma dua et. Bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın dediler. Her ne kadar 1. Kötü bitsede yine hamileyim çok şükür. Yeter ki Allah ol desin. Dua et ve birilerine dua ettir. Hamilemisin ne zaman olacak diyen herkese ben daha yok ama bizim için dua edin diyordum. Her nasip vaktine esirdir.

inşallah canım sende hayırlısıyla kucağına al inşallah hepimize dua et sende

her zaman yok arada agriyo kasiliyo kasik bölgem guzel haberler alalim insallah..kac gun var adetine cnm

her zaman yok arada agriyo kasiliyo kasik bölgem guzel haberler alalim insallah..kac gun var adetine cnm
Insallah bebis vardir ondandir. Benim 27si gibi olmam lazim. Daha dogrusu ilk lekelenirim Ben 3 4 gun ondan sonra tam sokulurum. Ama her ay ne zaman lekelendiysem ondan 2 3 gun once lekelenirim yine 29u aksam lekelenmistim bu ay da en gec 27 si gibi olmam lazim senin ne zamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…