- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Bende var tatlım ya solda özellikle canm buğu. Ilacim bitti şükür çarşamba gidicemmKasiklarim agriyo kizlar sizinde var mi agriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende var tatlım ya solda özellikle canm buğu. Ilacim bitti şükür çarşamba gidicemmKasiklarim agriyo kizlar sizinde var mi agriniz
Yumurtan solda o zaman cnmBende var tatlım ya solda özellikle canm buğu. Ilacim bitti şükür çarşamba gidicemm
Inşallah çatlama boyutuna gelir çarşambaya kadar kuzum.ya iğne verirYumurtan solda o zaman cnm
Insallah cnm. Senin ilk kullanman miydi ne zamandir istiyosun baska cocugun var heraldeInşallah çatlama boyutuna gelir çarşambaya kadar kuzum.ya iğne verir
Iyi cok sukur gun sayiyorum valla Seni sormaliKizlar nasilsiniz durumlar iyidir insallah
Var evet canm 3 yıl olcak istiyoruz ailecek herkes her ay bana bakıyor hamileyim diycem diye femara ilk kullanmam daha önce klomen kullanmstm ama olmadı kuzumInsallah cnm. Senin ilk kullanman miydi ne zamandir istiyosun baska cocugun var heralde
Iyi cok sukur gun sayiyorum valla Seni sormali
3 cocugun mu var yoksa? Klomen olmasa da olur turunden bir ilac bosuna insanlari oyaliyorlar klomenleVar evet canm 3 yıl olcak istiyoruz ailecek herkes her ay bana bakıyor hamileyim diycem diye femara ilk kullanmam daha önce klomen kullanmstm ama olmadı kuzum
Insallah hepimiz pesi sira HAMİLEYİİİM!!! yazariz burdaBende iyi canim bende gun seviyorum valla bakalim olucam mi yoksa hamilemiyim diye bekliyorum
Insallah yaaa vardır hepimizin..yaa bende ayni ilk once leke gelir 3 5 saat sonra tam gelir..5 6 ekimde olmam lazım..Insallah bebis vardir ondandir. Benim 27si gibi olmam lazim. Daha dogrusu ilk lekelenirim Ben 3 4 gun ondan sonra tam sokulurum. Ama her ay ne zaman lekelendiysem ondan 2 3 gun once lekelenirim yine 29u aksam lekelenmistim bu ay da en gec 27 si gibi olmam lazim senin ne zamandi
Yumurtan buyuyor o zaman cnm iyiye isaretBende var tatlım ya solda özellikle canm buğu. Ilacim bitti şükür çarşamba gidicemm
Iyi diyelim iyi olalim gun sayiyoruz gecsin diye bekliyoruz valla..seni sormaliKizlar nasilsiniz durumlar iyidir insallah
Şuanda çift taraflı ağrı var canm seviniyor cokkkk ayy büyüyor yumuslar çok şükür insallah tutarlar yaYumurtan buyuyor o zaman cnm iyiye isaret
Evet kuzum 3 tane aynen ya tam öyle bir ilacmis lanet3 cocugun mu var yoksa? Klomen olmasa da olur turunden bir ilac bosuna insanlari oyaliyorlar klomenle
Ağzından bal damlıyor canım benim insallahInsallah hepimiz pesi sira HAMİLEYİİİM!!! yazariz burda
Ay masallah 3 cocugun var bizde tek bile yokEvet kuzum 3 tane aynen ya tam öyle bir ilacmis lanet
Ayyyy insallah bangir bangir bagiricam evde :)))Insallah hepimiz pesi sira HAMİLEYİİİM!!! yazariz burda
Benim 1 kizim var gec kaldim ama Ben de istiyorum 3 4 tane olsun zaten 2. olduktan sonra hic korunmicam olsun bi tane daha pes peseEvet kuzum 3 tane aynen ya tam öyle bir ilacmis lanet