Catlatma ignesi gebelik hormonu icerdigi icin suan bendeki gibi yalanci pozitif cikiyoo nasıl öyle ignenin etkisi oluyorki canım hiç bilmiyorum bu konuları
Saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah stres yapma kendine cnmAmin inşaallah Allah razı olsun. Bizim için dua edin. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve kucağıma alayım. Çok bekledim onu. Evleneli 4 yıl olacak. Başından beri istedik. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Nasipten ote köy yok cnm..iyi dusunelim ki iyi olsun
Ben istanbuldayim cnm sentabiki canım sizler hangi şehirde yaşıyorsuz kızlar :)
Pko var bende. Adet düzensizliği hat safhada. Daha öncede femara ile hamile kaldım o dış gebelik oldu.inşallah canım dualarımız seninle herhangi bir sorunun varmıydı bizde 2 senedir istiyoruz
Pko var bende. Adet düzensizliği hat safhada. Daha öncede femara ile hamile kaldım o dış gebelik oldu.
İki defa hamile kaldım zaten. Ama yumurtlama olduğu için adet olur eğer tutmazsa.bendede pko var adet düzensizliği bendede aynı peki femara kullandıktan sonra adet olabiliyormuydun
İki defa hamile kaldım zaten. Ama yumurtlama olduğu için adet olur eğer tutmazsa.
Ben istanbuldayim cnm sen
Bende aslen rizeliyim is nedeniyle istanbuldayiz..bende doğuma büyüme istanbuluyum ama evlilik ve eşimin görev nedeniyle ordu dayım
Kaç gün var adete. Değerlendirdiyseniz olur inşaallah.bende çarşamba günü gittim çatlama gerçekleşmiş beklemedeyim adet olmazsam test yapıcam olmazsa tekrar bu ayda femara kullanıcamama inşallah olur ama bana hasta olucam gibi geliyor
Kaç gün var adete. Değerlendirdiyseniz olur inşaallah.
Yumurtlama ne zaman olduysa üstüne 14 gün say. İnşaallah adetin gelmez bebiş geliren son adetim 31 agustostu bu ayda 30 eylül 1 ekim görünüyo tahminimce
Yumurtlama ne zaman olduysa üstüne 14 gün say. İnşaallah adetin gelmez bebiş gelir
Ben ilk rüya gördüm. Takibe gitmedim hiç kendi çatlamış. Sol kasığımda ağrı vardı.göğüs uçlarım sızlıyordu. Ayaklarım çok üşüyordu ve ağız tadımda bir tuhaflık vardı. Böyle yani . Ben adet olucağımda sağ kasığım ağrıyordu. Adete 7 kala test yaptım önce negatifti sonra çizgi çıktı.tam olarak yumurtalama ne zaman oldu bilmiyorumçarşamba günü yumurtlaman oldu demişti ama hangi gün onu bilemiyorum ki sende belirtiler neler olmuştu
Sres yapma ilk defa kullanıyorsan bir kaç ay daha kullanırsın.tam olarak yumurtalama ne zaman oldu bilmiyorumçarşamba günü yumurtlaman oldu demişti ama hangi gün onu bilemiyorum ki sende belirtiler neler olmuştu
Ben ilk rüya gördüm. Takibe gitmedim hiç kendi çatlamış. Sol kasığımda ağrı vardı.göğüs uçlarım sızlıyordu. Ayaklarım çok üşüyordu ve ağız tadımda bir tuhaflık vardı. Böyle yani . Ben adet olucağımda sağ kasığım ağrıyordu. Adete 7 kala test yaptım önce negatifti sonra çizgi çıktı.
Adet günü kan verdim 34 çıktı. Ve geçen pazartesi keseyi gördük çok şükür.
Sres yapma ilk defa kullanıyorsan bir kaç ay daha kullanırsın.