Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah stres yapma kendine cnm

bugün çok aşırı duygusallık var kızlar ya böle olmucak korkusu beni ağına aldı sanki 2 senedir negatif negatif bu ayda bunu görücem diye korkuyorum artık tabiki herşeyden önce hayırlısı ama gönül dinlemiyo

İki defa hamile kaldım zaten. Ama yumurtlama olduğu için adet olur eğer tutmazsa.

bende çarşamba günü gittim çatlama gerçekleşmiş beklemedeyim adet olmazsam test yapıcam olmazsa tekrar bu ayda femara kullanıcam ama inşallah olur ama bana hasta olucam gibi geliyor

bende çarşamba günü gittim çatlama gerçekleşmiş beklemedeyim adet olmazsam test yapıcam olmazsa tekrar bu ayda femara kullanıcam ama inşallah olur ama bana hasta olucam gibi geliyor
Kaç gün var adete. Değerlendirdiyseniz olur inşaallah.

tam olarak yumurtalama ne zaman oldu bilmiyorum çarşamba günü yumurtlaman oldu demişti ama hangi gün onu bilemiyorum ki sende belirtiler neler olmuştu
Ben ilk rüya gördüm. Takibe gitmedim hiç kendi çatlamış. Sol kasığımda ağrı vardı.göğüs uçlarım sızlıyordu. Ayaklarım çok üşüyordu ve ağız tadımda bir tuhaflık vardı. Böyle yani . Ben adet olucağımda sağ kasığım ağrıyordu. Adete 7 kala test yaptım önce negatifti sonra çizgi çıktı.
Adet günü kan verdim 34 çıktı. Ve geçen pazartesi keseyi gördük çok şükür.

tam olarak yumurtalama ne zaman oldu bilmiyorum çarşamba günü yumurtlaman oldu demişti ama hangi gün onu bilemiyorum ki sende belirtiler neler olmuştu
Sres yapma ilk defa kullanıyorsan bir kaç ay daha kullanırsın.

ben bu aralar yapsam çıkarmı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…