- 11 Eylül 2018
- 821
- 976
- 39
Gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallahKeseyi tek gördük karından baktığı için. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallahKeseyi tek gördük karından baktığı için. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse
Amin inşaallah Allah razı olsun. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarGozunuz aydin hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallah
Cok tebrik ederim cnm kucagina almak nasip olur insallahhhAmin inşaallah Allah razı olsun. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Amin inşaallah Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarCok tebrik ederim cnm kucagina almak nasip olur insallahhh
Hayır tatlım benimki ayrı bir tiksinti yani kendisini görünce bile istemsiz midem kalkiyorSigara kullaniyo musunuz kizlar (
Tut kendini kuzum çok zordur çevremden biliyorum ama onun yerine biseler ye sakız cigneBende gunde 1 bilemedin 2 tane anca içiyorum igne olduktan sonra hiç icmedim ama suan aklima vurmuş napicam bilmiyorum(
Tutuyorum cnm kendimi pastaler kekler yapip yapip yiyorum :)))Tut kendini kuzum çok zordur çevremden biliyorum ama onun yerine biseler ye sakız cigne
Hayırlı uğurlu olsun bebegin canm bende femara kullanıyorum insallah bende ve burdakilerde hamile.kalirizKeseyi tek gördük karından baktığı için. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse
Çok zor senin içinde gebelik içinde rabbim kolaylık versin kuzumTutuyorum cnm kendimi pastaler kekler yapip yapip yiyorum :)))
Bu test ney canm gebelikmi bide iğne vurulmusmuydn sen
Evet cnm 4 gun once ovitrelle vuruldum iki cizgi görmek istedim mutlu oldum ama :))Bu test ney canm gebelikmi bide iğne vurulmusmuydn sen
Hımm anladım canm insallah 10 gün sonra gerçeğini görüsüsün kuzum ya ama bu bile insana heyecan veriyor demiEvet cnm 4 gun once ovitrelle vuruldum iki cizgi görmek istedim mutlu oldum ama :))
Keseyi tek gördük karından baktığı için. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse
İnşaallah hayırlısıyla.Hayırlı uğurlu olsun bebegin canm bende femara kullanıyorum insallah bende ve burdakilerde hamile.kaliriz
Amin inşaallah Allah razı olsun. Bizim için dua edin. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve kucağıma alayım. Çok bekledim onu. Evleneli 4 yıl olacak. Başından beri istedik. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarrabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun. Bizim için dua edin. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve kucağıma alayım. Çok bekledim onu. Evleneli 4 yıl olacak. Başından beri istedik. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Evet cok heycan verici valla insallah gercegini görürüzHımm anladım canm insallah 10 gün sonra gerçeğini görüsüsün kuzum ya ama bu bile insana heyecan veriyor demi