Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Dr kontrolune gittim kizlar yumurtam çatlamış suan hersey yolunda allah nasip ederse olur..eve geldim test yaptim rabbim insallah bu cizgiyi 12 13 14 gundede gosterir allah nasip ederse..ignenin etkisi olduguni bilmek ne acı:KK43:(

:KK43:(

Eklentiler

• 20180922_113948.jpg
    20180922_113948.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
Keseyi tek gördük karından baktığı için. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse
Hayırlı uğurlu olsun bebegin canm bende femara kullanıyorum insallah bende ve burdakilerde hamile.kaliriz

rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun. Bizim için dua edin. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve kucağıma alayım. Çok bekledim onu. Evleneli 4 yıl olacak. Başından beri istedik. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Amin inşaallah Allah razı olsun. Bizim için dua edin. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve kucağıma alayım. Çok bekledim onu. Evleneli 4 yıl olacak. Başından beri istedik. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

inşallah canım dualarımız seninle herhangi bir sorunun varmıydı bizde 2 senedir istiyoruz :KK43:

X