• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor insan tanımadığı kişiye anlatında daha iyi tanıdığa anlatınca ordan oraya üstüne ekleniyor haksızlığa gelme haknsızlık edenide savun benim en sevmediğim şey haksızlık eşitte değil adeletli ol oldurda
teşekkür ederim yazdıkların için rabbim senin güzel gönlüne göre nasip etsin inşallah herşeyi

canım ben kullanmıştım 3 ay şekerim yoktu yumurtaların sağlıklı gelişimi için aşırı etkiliymiş ilk zamanlar alışana kadar mahfediyor insanı sürekli ishal yapar mide bulantısıda çok yemek yediğinde olur birde ağzın kokabilir
Merhaba canm glifor bana da verdi doktor pco değilm adetlerim de düzenli biraz kilo fazlam var. Sen faydasını gördün mü ?

Merhaba canm glifor bana da verdi doktor pco değilm adetlerim de düzenli biraz kilo fazlam var. Sen faydasını gördün mü ?
Benim zaten yumurtlamayla ilgili bir sorunum veya insülün direncim yoktu gebelik ihtimali arttırdığı için verdi ama gebelik oluşmadı sebepin eşimden kaynaklı olduğu ortaya çıktı uzun lafı kısası göremedim ama çevremde glifor ile gebe kalan çok kişi var 3-6 ay kullanım sonrası

Benim zaten yumurtlamayla ilgili bir sorunum veya insülün direncim yoktu gebelik ihtimali arttırdığı için verdi ama gebelik oluşmadı sebepin eşimden kaynaklı olduğu ortaya çıktı uzun lafı kısası göremedim ama çevremde glifor ile gebe kalan çok kişi var 3-6 ay kullanım sonrası
Teşekkür ederim 🙏🏻🥰

Allah senin gönlüne görede nasıp etsin cnm
canlarım basit kist çıktığı için aşılama iptal oldu bu ayda dr yapamam dedi ayrıca yine ve yine prolaktin çıktı sağ overde pco vardı solda birşey yok derken bu çıktı şmdi bende B Bozobrgul seni dinledim ve c life sipariş verdim yarın gelicek ama yarın adetin 5.günü sorun olur mu?

K
canlarım basit kist çıktığı için aşılama iptal oldu bu ayda dr yapamam dedi ayrıca yine ve yine prolaktin çıktı sağ overde pco vardı solda birşey yok derken bu çıktı şmdi bende B Bozobrgul seni dinledim ve c life sipariş verdim yarın gelicek ama yarın adetin 5.günü sorun olur mu?
Bende sana öyle diyecekti mesajin başını okuyunca kullankesin bişey olmaz ben 4.günde kullanmıştım yumurtlaman olunca 2 gün daha kullan bırak onlar diyor zaten 😘inşallah hayırlısı olur

B
Bi dahaki adetine kullanılan bende kanki inşallah

ben whatsapp hatlarına sordum adet bitiminde kullanabilirsin dedi zaten yumurtlamam geç oluyor adetimde lekeli hala devam yani bugün 5.gün haber geldi bugün teslim edilir heralde
Hadi inşallah benim geçen yumurtlama oldu şeffaf geldi önceki gün ilişki olmuştu şeffal geldi zaman aradan biraz zaman geçincemiydi ertesi gün müydü neydi leke geldi şeffafla birlikte az karışık

Hadi inşallah benim geçen yumurtlama oldu şeffaf geldi önceki gün ilişki olmuştu şeffal geldi zaman aradan biraz zaman geçincemiydi ertesi gün müydü neydi leke geldi şeffafla birlikte az karışık
hayırlısı olsun güzelim ne zaman başlıycan tekrar çalışmalara

Kızlar glifor kullanıyorum adetime daha var bugün 17günüm leke geldi kan geldi adetim oldum anlamadım yumurtlama günümden beri leke geldi anlamadım

Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama değilimdir bi kere tek oldu 14.gün 15.dede şeffaf akıntı geldi ertesi günde leke
canım yumurta çatladığında ara lekelenmeler olabiliyor bazen benimde benzer olay başıma geldi 2 gün lekelendim şeffaf akıntı yumurtlamadan 1-2 gün önce başlıyor

Back