• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün 🙏 yoook çok dikkat ediyorum yaş da 34 olunca daha bi pimpirikleniyorum ☺️
Bence hiç telaş etme deneme süresi 6 aydır korunmasız ben hiç korunmadım 2 yıl oldu ama nasıp işte herşey yaşla bitmiyor merak etmeyin Allah’ın mucizeleri çokk💐

Ne güzel bişey ben başkasını teselli ederken başkası beni ❤️💐😍 allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemize

Bence hiç telaş etme deneme süresi 6 aydır korunmasız ben hiç korunmadım 2 yıl oldu ama nasıp işte herşey yaşla bitmiyor merak etmeyin Allah’ın mucizeleri çokk💐
Mutlaka öyle evet yaşla da alakası yok, hastalıkla bile alakası yok. Hep öyle dua ederim zaten. Biz hayırlısını bilmeyiz Rabbim, ben istiyorum ama sen bana hayırlı olanı ver diye 🙏 ama insan bir şeyi beklerken ister istemez heyecanlanıyor, umutlanıyor. Umutlarımız da boşa çıkmasın inşallah

Ben 3 ay kullandım hamile kalmadım. Femarayı bıraktım adet tarihlerim ve miktarı değişti 3 ay sonra tek ilişkiyle hamile kaldım.

Mutlaka öyle evet yaşla da alakası yok, hastalıkla bile alakası yok. Hep öyle dua ederim zaten. Biz hayırlısını bilmeyiz Rabbim, ben istiyorum ama sen bana hayırlı olanı ver diye 🙏 ama insan bir şeyi beklerken ister istemez heyecanlanıyor, umutlanıyor. Umutlarımız da boşa çıkmasın inşallah
Allah umutları boşa çıkarmasın inşallahh ❤️💐

Bide o süre zarfinda bişey kullandınız n’aptınız peki
D vitaminim düşüktü onu kullandım. Balık yağı, probolis, bi sürü kür denedm ama etkili olmadı. Kafaya takıncada olmuyor beklemiyordum olmaz sanıyordum oldu.

Amin. Sabretmek gerekiyor herkes patır patır hamile kalınca bende öyle olurum sanıyordum ama öyle olmuyormuş. Allah bekleyen anneliği hakeden herkese nasip etsin.
Bazı insanlar varki öyle cahilll sanki insanın elinde Allah’ın elinde olduğunu bilmiyorlar boşboş konuşuyorlar her biri bana bişey sorduğunda allah nezamn nasıp ederse diyorum

Bazı insanlar varki öyle cahilll sanki insanın elinde Allah’ın elinde olduğunu bilmiyorlar boşboş konuşuyorlar her biri bana bişey sorduğunda allah nezamn nasıp ederse diyorum
Hiçbir zaman kimin ne dediğini önemsemedim. Genelde düşünmeden bir çocuğa yeterli ilgi özeni göstermeyecek kadınlar üst üste hamile kalıyor. Bir kadının değeri anne olmakla ölçülmez bence. Çok iyi anne olabilecekken çocuk sahibi olamayan bir sürü kadın var.

Hiçbir zaman kimin ne dediğini önemsemedim. Genelde düşünmeden bir çocuğa yeterli ilgi özeni göstermeyecek kadınlar üst üste hamile kalıyor. Bir kadının değeri anne olmakla ölçülmez bence. Çok iyi anne olabilecekken çocuk sahibi olamayan bir sürü kadın var.
Allah’ın hikmeti işte bir kadın dua edermiş hep çoçuğu yokmu allığım demiş bana bir evlat ver hayırsız bile olsa ver demiş ve allah bi erkek çoçuk nasıp etmiş öyle yaramaz öyle hayırsız bi çoçukmuşki ensen kadın hocaya gidiyormuş nie böle çoçuğum diye hoca demiş sen bu çoçuğu istersen nasıl dua ettin demiş hayırsız olda bile olsun dedim kadının orda aklına dank etmiş yani herzaman hayırlı evlat istiyceksin hayırsızda olsa hayırlıya çevir ya Rabbim allah bize hayırlı Salih evlatlar versin 💐❤️💐 Bende hiç. Takmam ama insan bi süre sonra bıkıyor milletide hiç takmam ama insanın eşinin annesi sorunca hep sıkılıyorum

Buna o kadar yürekten katılıyorum ki.. Bazen allahım neden bu insanlara evlat veriyorsun diye isyan ettiğim bile oldu, o kadar hasret çeken mükemmel bir anne olacaklar varken.
Benim de bir üvey kızım var. Üvey kelimesini hiç sevmiyorum. Sanki ben doğurmuşum, öz annesi üvey. Canı sıkılmış evde o yüzden yapmış çocuk. Araba parasına evladını satmış bi kadın işte. Allahım hakedene versin 🙏

Herkese merhaba. Ben de bu ay Femara kullanmaya başladım. 3 ay doğal yolla denedik. Doktora gittiğimde yumurtalarımın gelişmediğini 8 mm de kaldığını farkettik. İlaç işe yaradı. 2 gün önce yumurtlama günümdü ve 3 yumurtam gelişmişti 22,5- 25 mm arasında. Gün aşırı ilişkiye değerlendiriyoruz bu haftayı. Bakalım gebelik olacak mı, hepimiz için hayırlısı olsun 🙏
inşallah olur:emir_bebek:

Back