• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olmalı tabiki ama anlamanın en iyi yolu kan testi onuda yarın yaparsın artık adet elirtin var mı peki ya da hamilelik belirtisi olarak gördüğün birşey
Çok az kaşık ağrısı yani başka yok arada iştah açılması ama adet belirtileriyle benzer olurmuş gebelik

aslında iğneden 14 en geç 16 gün sonra adet olunması lazım öyle biliyorum
Aynen bide adetim bitti ilişkiyede girdim bu sefer yumurtlama takvimine bakmıycam bi gün gircem bi gün girmiycem gün aşırı yapcam bişey kullanmıyorum ilk 3 gün sabah çörek otu bal yedim bıraktım bugün size attığım tarıf varya onu yapcam

Cuma günü gittiğimde kesin büyümüştür sağ ve sol ağrıyor zaten Benin hep büyüyorlar sıkıntı yok ilacı sabah akşam içiyorum bu arada vitaminde kullanıyorum Çerez’de yiyorum sağlıklı besleniyorum her sabah haşlanmış yumurta yiyorum normalde sevmem ama zorla 😂

Cuma günü gittiğimde kesin büyümüştür sağ ve sol ağrıyor zaten Benin hep büyüyorlar sıkıntı yok ilacı sabah akşam içiyorum bu arada vitaminde kullanıyorum Çerez’de yiyorum sağlıklı besleniyorum her sabah haşlanmış yumurta yiyorum normalde sevmem ama zorla 😂
Artık tutar tutmaz Allah’ın elinde herşeyi yaptım bu ay bakalım rabbim hayırlısını nasıp etsin. Bide kızlar ilişkiden sonra iç çamaşurunuzu giyimi bekliyorsunuz yoksa direk kaldırıyormusumuz özel bi soru ama merak ettim giyip bekliyorum ben acaba öyle iç çamaşuramı yapışır

Artık tutar tutmaz Allah’ın elinde herşeyi yaptım bu ay bakalım rabbim hayırlısını nasıp etsin. Bide kızlar ilişkiden sonra iç çamaşurunuzu giyimi bekliyorsunuz yoksa direk kaldırıyormusumuz özel bi soru ama merak ettim giyip bekliyorum ben acaba öyle iç çamaşuramı yapışır
ben önce biraz öylece belimin altına yastık koyuyorum bacaklarımıda duvara uzatıyorum bekliyorum sonra eşim sağolsun giydiriyor direk uyuyorum hiç kalkmıyorum yataktan duşa falan sabaha kalıyor

geç kalmış olma cumaya kadar ben hemen gittim bittiği ertesi günü dündü zaten 17-17-18diler sen yine gün aşırı ilişkiye gir ne olur ne olmaz

geç kalmış olma cumaya kadar ben hemen gittim bittiği ertesi günü dündü zaten 17-17-18diler sen yine gün aşırı ilişkiye gir ne olur ne olmaz
Aynen boş geçmesin diye giriyprum Cuma’ya uzun aynen ozaman çatlar kesin zaten bence
ben önce biraz öylece belimin altına yastık koyuyorum bacaklarımıda duvara uzatıyorum bekliyorum sonra eşim sağolsun giydiriyor direk uyuyorum hiç kalkmıyorum yataktan duşa falan sabaha kalıyor
Yastık koyorum hemen sonra giyiyorum Ayaklar havada giyorum 😂

Bide sabah daha iyiymiş diyorlar benim eşimde sabah istiyor çok sabah ovulasyon alsaydım iyidi sana vermediler dimi çatlama iğnesi ya ben mahvediyordu o iğne yaaa belim çok ağrıyordu ağluyodum

Back