• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13.günü sence iğne etkisi var mı
bence iğne etkisi değil. ben ilk denemede iğnenin 15. günü öğrendim. seninkinden bi tık koyuydu. ama maalesef kimyasal oldu. çok erken test yapmaya gerek yok. stres oluyosun. ikinci denemede maalesef tutmadı. şimdi 3. denemeye başladım bugün klomene başladım.

bence iğne etkisi değil. ben ilk denemede iğnenin 15. günü öğrendim. seninkinden bi tık koyuydu. ama maalesef kimyasal oldu. çok erken test yapmaya gerek yok. stres oluyosun. ikinci denemede maalesef tutmadı. şimdi 3. denemeye başladım bugün klomene başladım.
klomen bana yaramadı 4 tane yumurtamı büyüttü ama sağlıksız büyüttü sivilce çıkarttı aşırı kasık ağrısı yaptı.ama femara hiçi tepkisiz 3 yumurtamı büyüttü inşallah olucak

GÜNDE KAÇ TANE ALICAKSIN

şimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.
Ne güzel haber inşallah elimiz boş kalmaz canm bu ayda☺️

kızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Femara ile hiçbir denemede hamile kalamadım, belki etkisini gören vardır inşallah siz de görürsünüz. Ama özellikle sebepsiz infertilite varsa hiçbir işe yaramıyor, zaten femara aslında meme kanseri tedavisi ilacı, içindeki prospektüste de yazıyor, buna rağmen doktorların ısrarla kullandırtmasını anlamadım hiçbir zaman.

Back