- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İnşallah canım vardır ya 3 dk içinde çıktı böyle oldu test silikleşmede yok yani 13.günümOlmasaydı gittikce silikleşirdi canm cok da şey yapmak istemiyorum ama şimdiden hayrlı olsun diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım vardır ya 3 dk içinde çıktı böyle oldu test silikleşmede yok yani 13.günümOlmasaydı gittikce silikleşirdi canm cok da şey yapmak istemiyorum ama şimdiden hayrlı olsun diyeyim
inşallah olur canım benim dua et bol bol
kullanıyorum. canım benimRezerveni artırmak için balık yumurtası Yemen lazım çok iyi geliyor arkadaşım onu kullandı hamile kaldı yumurta takibide yapıyordu tabi
bence iğne etkisi değil. ben ilk denemede iğnenin 15. günü öğrendim. seninkinden bi tık koyuydu. ama maalesef kimyasal oldu. çok erken test yapmaya gerek yok. stres oluyosun. ikinci denemede maalesef tutmadı. şimdi 3. denemeye başladım bugün klomene başladım.13.günü sence iğne etkisi var mı
Ozamn inşallah hayırlı olsun diyelim heveslenme çok kız5 dk içinde 3 dk falan
klomen bana yaramadı 4 tane yumurtamı büyüttü ama sağlıksız büyüttü sivilce çıkarttı aşırı kasık ağrısı yaptı.ama femara hiçi tepkisiz 3 yumurtamı büyüttü inşallah olucakbence iğne etkisi değil. ben ilk denemede iğnenin 15. günü öğrendim. seninkinden bi tık koyuydu. ama maalesef kimyasal oldu. çok erken test yapmaya gerek yok. stres oluyosun. ikinci denemede maalesef tutmadı. şimdi 3. denemeye başladım bugün klomene başladım.
3 dakika içinde böyle olmuşsa ihtimal var tatlım hayırlısı olsunİnşallah canım vardır ya 3 dk içinde çıktı böyle oldu test silikleşmede yok yani 13.günüm
Neden hevesim olsun azıcıkOzamn inşallah hayırlı olsun diyelim heveslenme çok kız
Amin cabım birde erken gebelik testi yapacağım akşam3 dakika içinde böyle olmuşsa ihtimal var tatlım hayırlısı olsun
Hadi olsun azıcık inşallah olmuştur bence var inşallah neyse çok kafaya takma varmı yokmu deme ağrıların varmıNeden hevesim olsun azıcık
var mı sence belirtileriAmin cabım birde erken gebelik testi yapacağım akşam
GÜNDE KAÇ TANE ALICAKSINbence iğne etkisi değil. ben ilk denemede iğnenin 15. günü öğrendim. seninkinden bi tık koyuydu. ama maalesef kimyasal oldu. çok erken test yapmaya gerek yok. stres oluyosun. ikinci denemede maalesef tutmadı. şimdi 3. denemeye başladım bugün klomene başladım.
Ne güzel haber inşallah elimiz boş kalmaz canm bu aydaşimdi geldim hastaneden 3 tane yumurtam olmuş birde günde 1 tane kullanmıştım sadece çok umutluyum üçüde aynı hemen hemen 17 sağda 17-18 solda iğne yapamam dedi pazar günü değerlendir pazartesi gel bakayım dedi çatlamışlar mı diye nolur dua edin olsun bu sefer olsn sağlıkla kucağıma alıyım kurban kesicem.
50mg günde 3 defa 5 günGÜNDE KAÇ TANE ALICAKSIN
benim 2 defa klomenden sonra 1 tane büyüttüklomen bana yaramadı 4 tane yumurtamı büyüttü ama sağlıksız büyüttü sivilce çıkarttı aşırı kasık ağrısı yaptı.ama femara hiçi tepkisiz 3 yumurtamı büyüttü inşallah olucak
femara denemek istediğini söylebenim 2 defa klomenden sonra 1 tane büyüttü
çakşır kökü suyu deneyebilirsin yumurta geliştirmesi içinbenim 2 defa klomenden sonra 1 tane büyüttü
sen yazmamışsın birşey senin sorunun neNe güzel haber inşallah elimiz boş kalmaz canm bu ayda
Femara ile hiçbir denemede hamile kalamadım, belki etkisini gören vardır inşallah siz de görürsünüz. Ama özellikle sebepsiz infertilite varsa hiçbir işe yaramıyor, zaten femara aslında meme kanseri tedavisi ilacı, içindeki prospektüste de yazıyor, buna rağmen doktorların ısrarla kullandırtmasını anlamadım hiçbir zaman.kızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
kimse yazmamış buna birşey bende merak ettimİlişki günlerini nasıl yaptınız ilişkiden sonra nasıl uzandınız bi yerde gördüm yüz üstü yatın ilişkiden sonra diyorlar