bende başladım ilaca bu üçüncğ kullanışım ve son kullanışım 4.günümdeyimBelirtiye göre gitmek istemiyorum ama kaşıklarım ağrıyor gazım çok oluyot göğsüm hala çok ağrıyor uçlarıda adet ağrımda var arada okadar
Nie doktor tedavisinde yapmıyorsunbende başladım ilaca bu üçüncğ kullanışım ve son kullanışım 4.günümdeyim
EVET ÖYLE AMA İŞE YARAMIYORSA ZORLAMAK İSTEMİYORUM BU İKİ GÜN GECİKTİM VE NERDEYSE İLK GÜN HARİÇ HİÇ KANAMAM OLMADI İYİ GELMİYOR BANA İLAÇLARNie doktor tedavisinde yapmıyorsun
Kullanma bebğim ozaman ben okadar 5 kez içtim femarayı bende işe yaramadı 6. Olcak bidahakine belki letu kullanırım ama doktor kontrolünde oluyor benimEVET ÖYLE AMA İŞE YARAMIYORSA ZORLAMAK İSTEMİYORUM BU İKİ GÜN GECİKTİM VE NERDEYSE İLK GÜN HARİÇ HİÇ KANAMAM OLMADI İYİ GELMİYOR BANA İLAÇLAR
BENİMDE ÖYLE DOKTOR İSTERSEN 1-2 AY ARA VER DEDİ İLACI BIRAKTINDAN SONRA HAMİLE KALANDA ÇOK VARMIŞ OLMAZSA BİR 3 AY DENEYELİM DEDİ 3 AY ARA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU SÜREÇTE BELKİ BAŞKA KÜRLER FALAN DENERİM İNŞALLAH BU TUTARDA DAHA BİRŞEY GEREK KALMAZKullanma bebğim ozaman ben okadar 5 kez içtim femarayı bende işe yaramadı 6. Olcak bidahakine belki letu kullanırım ama doktor kontrolünde oluyor benim
Sık idrara çıkma canımın gece yarısı tost cekmesiNasıl öğrendin peki
Ya hayırlısı olsun inşallahAaa 3 gün gecikme için sonuç çok yüksek. Ikiz olmasın
İnşallah inşallah bişeyiniz yoktu dimi eşinle senin kaç yıl olmuştu isteyeliBENİMDE ÖYLE DOKTOR İSTERSEN 1-2 AY ARA VER DEDİ İLACI BIRAKTINDAN SONRA HAMİLE KALANDA ÇOK VARMIŞ OLMAZSA BİR 3 AY DENEYELİM DEDİ 3 AY ARA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU SÜREÇTE BELKİ BAŞKA KÜRLER FALAN DENERİM İNŞALLAH BU TUTARDA DAHA BİRŞEY GEREK KALMAZ
Ben gece çok acıkıyorum ama işte bişey diyemem süt kesmesi gibi akıntım var çok değil normal anlamdım hiç bişeySık idrara çıkma canımın gece yarısı tost cekmesi
Hala idrarın devammıSık idrara çıkma canımın gece yarısı tost cekmesi
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahYa hayırlısı olsun inşallahAz önce doktordan geldim 5 haftalık olduğunu öğrendim keseyi gördüm henüz bebişimi görmedim 20 gün sonra tekrar gelişimi için gidecem
bebeği ve kalp atışını ne zamn görürüm ilk gebeligim pek bilgi sahibi degılm
Neeee yaaaaa çok üzüldümmm nasıl oldu ya üzülme vardır herşeyde bi hayırÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah1 hafta sonra kalp atışını da duyarsın canım.
Ben dün gece düşük yaptım
Adetin geçikincemi kan test verdinSık idrara çıkma canımın gece yarısı tost cekmesi
GEÇEN ARALIK AYI KORUNMAYI BIRAKALI 1 YIL OLDU GÖZÜKEN BELLİ BİR SORUNUMUZ YOK BENDE PCOS VAR AMA SADECE GÖRÜNTÜSÜ VAR ŞUAN ÖNCESİNDE ADET DÜZENSİZLİĞİ SİVİLCE VE TÜYLENME VARDI ZAYIFLADIKTAN SONRA DÜZELTİ HERŞEY SADECE PROLAKTİN BİR YÜKSELİYOR BİR DÜŞÜYOR ZATEN DOSTİNEX KULLANIYORUM DOKTOR DÜŞŞE BİLE GEBELİK OLANA KADAR KULLAN DEDİ HATTA TUTSA BİLE 12.HAFTAYA KADAR KORUMA AMAÇLI KULLANDIRMAYI PLANLIYORİnşallah inşallah bişeyiniz yoktu dimi eşinle senin kaç yıl olmuştu isteyeli
NASIL DÜŞÜK YAPTIM YA ALLAH SABIR VE GÜÇ VERSİN NE OLDU KUZU YAÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah1 hafta sonra kalp atışını da duyarsın canım.
Ben dün gece düşük yaptım
Hımm olur inşallah allığın izniyleGEÇEN ARALIK AYI KORUNMAYI BIRAKALI 1 YIL OLDU GÖZÜKEN BELLİ BİR SORUNUMUZ YOK BENDE PCOS VAR AMA SADECE GÖRÜNTÜSÜ VAR ŞUAN ÖNCESİNDE ADET DÜZENSİZLİĞİ SİVİLCE VE TÜYLENME VARDI ZAYIFLADIKTAN SONRA DÜZELTİ HERŞEY SADECE PROLAKTİN BİR YÜKSELİYOR BİR DÜŞÜYOR ZATEN DOSTİNEX KULLANIYORUM DOKTOR DÜŞŞE BİLE GEBELİK OLANA KADAR KULLAN DEDİ HATTA TUTSA BİLE 12.HAFTAYA KADAR KORUMA AMAÇLI KULLANDIRMAYI PLANLIYOR
BAKALIM AZ ÖNCE HESAPLADIMDA 3 AYDIR YUMURLAMADAN 17 GÜN SONRA ADET OLUYORUM.BU AY GECİKMEMİN SEBEBİ BUYMUŞ MUHTEMELEN İLK DEFA OLMASI BENİ TONGAYA DÜŞÜRMÜŞTÜ.ANNEMDE DİYOR Kİ ADET BÖYLE SEKTELEMEYE BAŞLAYINCA RAHİM KENDİNİ HAZIRLIYOR VS 1 YILDIR TIKIR TIKIR DÜZENLİYDİ ADETİMHımm olur inşallah allığın izniyle
PCOS BİLE ÖĞENDİĞİMDE GEÇ ADET OLMAMIŞTIM HİÇ HE 24-25 FALAN RAHİM DUVARIM İNCE DİYEBAKALIM AZ ÖNCE HESAPLADIMDA 3 AYDIR YUMURLAMADAN 17 GÜN SONRA ADET OLUYORUM.BU AY GECİKMEMİN SEBEBİ BUYMUŞ MUHTEMELEN İLK DEFA OLMASI BENİ TONGAYA DÜŞÜRMÜŞTÜ.ANNEMDE DİYOR Kİ ADET BÖYLE SEKTELEMEYE BAŞLAYINCA RAHİM KENDİNİ HAZIRLIYOR VS 1 YILDIR TIKIR TIKIR DÜZENLİYDİ ADETİM
İnşallah yaBAKALIM AZ ÖNCE HESAPLADIMDA 3 AYDIR YUMURLAMADAN 17 GÜN SONRA ADET OLUYORUM.BU AY GECİKMEMİN SEBEBİ BUYMUŞ MUHTEMELEN İLK DEFA OLMASI BENİ TONGAYA DÜŞÜRMÜŞTÜ.ANNEMDE DİYOR Kİ ADET BÖYLE SEKTELEMEYE BAŞLAYINCA RAHİM KENDİNİ HAZIRLIYOR VS 1 YILDIR TIKIR TIKIR DÜZENLİYDİ ADETİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?