Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVET ÖYLE AMA İŞE YARAMIYORSA ZORLAMAK İSTEMİYORUM BU İKİ GÜN GECİKTİM VE NERDEYSE İLK GÜN HARİÇ HİÇ KANAMAM OLMADI İYİ GELMİYOR BANA İLAÇLAR
Kullanma bebğim ozaman ben okadar 5 kez içtim femarayı bende işe yaramadı 6. Olcak bidahakine belki letu kullanırım ama doktor kontrolünde oluyor benim

Kullanma bebğim ozaman ben okadar 5 kez içtim femarayı bende işe yaramadı 6. Olcak bidahakine belki letu kullanırım ama doktor kontrolünde oluyor benim
BENİMDE ÖYLE DOKTOR İSTERSEN 1-2 AY ARA VER DEDİ İLACI BIRAKTINDAN SONRA HAMİLE KALANDA ÇOK VARMIŞ OLMAZSA BİR 3 AY DENEYELİM DEDİ 3 AY ARA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU SÜREÇTE BELKİ BAŞKA KÜRLER FALAN DENERİM İNŞALLAH BU TUTARDA DAHA BİRŞEY GEREK KALMAZ

Aaa 3 gün gecikme için sonuç çok yüksek. Ikiz olmasın
Ya hayırlısı olsun inşallah Az önce doktordan geldim 5 haftalık olduğunu öğrendim keseyi gördüm henüz bebişimi görmedim 20 gün sonra tekrar gelişimi için gidecem

bebeği ve kalp atışını ne zamn görürüm ilk gebeligim pek bilgi sahibi degılm

İnşallah inşallah bişeyiniz yoktu dimi eşinle senin kaç yıl olmuştu isteyeli

Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah 1 hafta sonra kalp atışını da duyarsın canım.
Ben dün gece düşük yaptım

İnşallah inşallah bişeyiniz yoktu dimi eşinle senin kaç yıl olmuştu isteyeli
GEÇEN ARALIK AYI KORUNMAYI BIRAKALI 1 YIL OLDU GÖZÜKEN BELLİ BİR SORUNUMUZ YOK BENDE PCOS VAR AMA SADECE GÖRÜNTÜSÜ VAR ŞUAN ÖNCESİNDE ADET DÜZENSİZLİĞİ SİVİLCE VE TÜYLENME VARDI ZAYIFLADIKTAN SONRA DÜZELTİ HERŞEY SADECE PROLAKTİN BİR YÜKSELİYOR BİR DÜŞÜYOR ZATEN DOSTİNEX KULLANIYORUM DOKTOR DÜŞŞE BİLE GEBELİK OLANA KADAR KULLAN DEDİ HATTA TUTSA BİLE 12.HAFTAYA KADAR KORUMA AMAÇLI KULLANDIRMAYI PLANLIYOR

Hımm olur inşallah allığın izniyle

Hımm olur inşallah allığın izniyle
BAKALIM AZ ÖNCE HESAPLADIMDA 3 AYDIR YUMURLAMADAN 17 GÜN SONRA ADET OLUYORUM.BU AY GECİKMEMİN SEBEBİ BUYMUŞ MUHTEMELEN İLK DEFA OLMASI BENİ TONGAYA DÜŞÜRMÜŞTÜ.ANNEMDE DİYOR Kİ ADET BÖYLE SEKTELEMEYE BAŞLAYINCA RAHİM KENDİNİ HAZIRLIYOR VS 1 YILDIR TIKIR TIKIR DÜZENLİYDİ ADETİM

PCOS BİLE ÖĞENDİĞİMDE GEÇ ADET OLMAMIŞTIM HİÇ HE 24-25 FALAN RAHİM DUVARIM İNCE DİYE

İnşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…