OOO İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM :)
Bilmiyor kanki ya belki gecıkmedir hevesim hiç yokOOO İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM :)
Çatladığını hissettim ama bilmiyorum artıkOOO İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM :)
FEMARA KULLANIRKEN GECİKME YAŞADIN MI HİÇBilmiyor kanki ya belki gecıkmedir hevesim hiç yok
Femara kullanmadımkiFEMARA KULLANIRKEN GECİKME YAŞADIN MI HİÇ
BU AY KULLANMADIN MIFemara kullanmadımki
Clife kullandım bakalım yarın sonuç alırız artıkFemara kullanmadımki
Yok 5 kez kullandım 1 kere daha kullıcam inşallah gerek kalmazBU AY KULLANMADIN MI
GECİKME YAŞIYORMUYDUN PEKİ DAHA ÖNCE GECİKİYORMUYDUYok 5 kez kullandım 1 kere daha kullıcam inşallah gerek kalmaz
Aaa 3 gün gecikme için sonuç çok yüksek. Ikiz olmasınBeta hcg sonucum,
Bilmiyorum ki ya onun için diyorum belki normal gecikmedirGECİKME YAŞIYORMUYDUN PEKİ DAHA ÖNCE GECİKİYORMUYDU
DAHA ÖNCE GECİKİP GECİKMEDİĞİNİ NASIL BİLMEZSİN KUZU TAKİP ETMİYOMUSUN KİBilmiyorum ki ya onun için diyorum belki normal gecikmedir
Daha önce troitin vardı geçilmem oluyordu bittiğinden beri Femara kullanınca gününde olurum ama şimdi bilmiyorum belki olurumDAHA ÖNCE GECİKİP GECİKMEDİĞİNİ NASIL BİLMEZSİN KUZU TAKİP ETMİYOMUSUN Kİ
İNŞALLAH BEBİŞİMİZ GELİRDaha önce troitin vardı geçilmem oluyordu bittiğinden beri Femara kullanınca gününde olurum ama şimdi bilmiyorum belki olurum
İnşallah cümlemize bbeğim inşallahİNŞALLAH BEBİŞİMİZ GELİR
güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah cümlemize bbeğim inşallah
VAR MI BELİRTİNUyuya kalmışım yaaa yarına kaldı
Belirtiye göre gitmek istemiyorum ama kaşıklarım ağrıyor gazım çok oluyot göğsüm hala çok ağrıyor uçlarıda adet ağrımda var arada okadarVAR MI BELİRTİN
inşallah geliştir bebişimizBelirtiye göre gitmek istemiyorum ama kaşıklarım ağrıyor gazım çok oluyot göğsüm hala çok ağrıyor uçlarıda adet ağrımda var arada okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?