Bugün yine yapacak mısın test? Canım valla o konuda hiçbi bilgim yokGöğsüm çok kötü şişti çok ağrıyor uçlarıda çok ağrıyor ve daha olmadım az önce sanki göğüs ucumda ıslaklık hıssettim ola bilirim böle bişey
BUGÜN YAPICAKMISININ TEST BİRDE GEÇELİ KAÇ GÜN OLDUGöğsüm çok kötü şişti çok ağrıyor uçlarıda çok ağrıyor ve daha olmadım az önce sanki göğüs ucumda ıslaklık hıssettim ola bilirim böle bişey
DOKTOR KONTROLÜ OLMADAN BENCE KULLANMAYIN SİZİN ALTIN YUMURTAYA İHTİYACINIZ VAR İLAÇLARLA OLUŞAN YUMURTALAR TUTSA BİLE SAĞLIKLSIZ SONUÇLARINIR BENCE YANİ FEMARANIN YANINDA EKSTRA İLAÇLAR KULLANMANIZ GEREKEBİLİR.BENCE SİZ ÇÖREK OTU BAL TARÇIN KÜRÜNÜ VE BENZERİ BİR KAÇ BİTKİSEL ŞEY DENEYİN DERİM.AYRICA 0,01 AMHLA DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALAN ÇOK KİŞİ GÖRDÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNMerhaba ben 41 yaşındayım 1 senedir de a gitmiyorum beni tüp bebeğe yönlendiriyorlar ( 2 kere tup yaptim maddi manevi cok yiprandim )ben de bu Ay kendim dr a gitmeden klomen kullandım fakat y umurtam buyumedi sanırım akıntı falan hiç olmadi ama biraz islaklik oldu gibi....hiç femara kullanmadım amh 0.10 gibi bende ise yarar mi acaba?
BEBİŞİN NASILBugün yine yapacak mısın test? Canım valla o konuda hiçbi bilgim yok
Kuzum bilmiyorum yaaBEBİŞİN NASIL
İnşallah herşeyi sağlıklı olsun :) kucağına sağlıkla varsınKuzum bilmiyorum yaakasık batmalarım çok arttı. Geçen pazartesi en son kan vermiştim. Bugün 1 hafta arayla verdim. Sonuç çıkınca doktoruma göndericem. Ona göre randevu verecek. Bi duysaydım kalp atışını da rahatlasaydım..
Amin canım benim. Darısı sana bi an önceİnşallah herşeyi sağlıklı olsun :) kucağına sağlıkla varsın
Yapmadım daha ya biraz daha geçsin sol kasığımda çok batmalar oluyor hiç bi fikrim yok vallahi adet ağrısıda oluyor bilmiyorumBUGÜN YAPICAKMISININ TEST BİRDE GEÇELİ KAÇ GÜN OLDU
Belki yarın gider kan testi verdim sabahBugün yine yapacak mısın test? Canım valla o konuda hiçbi bilgim yok
İlkinde hamile kaldım aşılama yapmama gerek kalmadı çok şukur Rabbime 2 gün sonra keseyi görecegz inşallahkızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Aaa ne güzel inşallah sağlıkla hamileliğin geçer sürecin nasıl geçti kaç kere denedinİlkinde hamile kaldım aşılama yapmama gerek kalmadı çok şukur Rabbime 2 gün sonra keseyi görecegz inşallah
ADETİN GEÇELİ KAÇ GÜN OLDUYapmadım daha ya biraz daha geçsin sol kasığımda çok batmalar oluyor hiç bi fikrim yok vallahi adet ağrısıda oluyor bilmiyorum
bir buçuk yıllık evliyim 6 aydır polikistik over tedavisi görüyorum.Aaa ne güzel inşallah sağlıkla hamileliğin geçer sürecin nasıl geçti kaç kere denedin
Harika çok sevindim gözün aydınbir buçuk yıllık evliyim 6 aydır polikistik over tedavisi görüyorum.
İlkinde Klomen kullandım Adetim de 5 gün boyunca işe yaramadı folik asit kullandım O da işe yaramadı en sonunda fomaraya geçtim Bu ilk kullanışı mdı gittim kontrole aşılama yapacaktım Bünyemin düşük olduğunu doktorumun aşılama yapamayacağını söyledi çünkü 2 tane yumurtam gelişmişti bir tanesi 33 milim aşırı büyük oldugunu bıdahaki ay aşılama yapacagz dedi eski boyutuna dönsün 6 ay boyunca çok yıprandım polikistik verin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum İlk defa duydum Sabır lazım Her şeyden önce Rabbimden İsteyince her şey oluyor hiç ummadığım anda geldi hiç beklemiyordum
Bakın Bi isterseniz beta hcg sonucum hemşire 5 6 haftalık dedi 1 hafta olacak yapalı kan tahlilimiHarika çok sevindim gözün aydınsağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah.. Sat a göre kaç haftalık şimdi?
Beta hcg sonucum,Harika çok sevindim gözün aydınsağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah.. Sat a göre kaç haftalık şimdi?
3ADETİN GEÇELİ KAÇ GÜN OLDU
Nasıl öğrendin pekibir buçuk yıllık evliyim 6 aydır polikistik over tedavisi görüyorum.
İlkinde Klomen kullandım Adetim de 5 gün boyunca işe yaramadı folik asit kullandım O da işe yaramadı en sonunda fomaraya geçtim Bu ilk kullanışı mdı gittim kontrole aşılama yapacaktım Bünyemin düşük olduğunu doktorumun aşılama yapamayacağını söyledi çünkü 2 tane yumurtam gelişmişti bir tanesi 33 milim aşırı büyük oldugunu bıdahaki ay aşılama yapacagz dedi eski boyutuna dönsün 6 ay boyunca çok yıprandım polikistik verin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum İlk defa duydum Sabır lazım Her şeyden önce Rabbimden İsteyince her şey oluyor hiç ummadığım anda geldi hiç beklemiyordum
4 gün bugün yarın kesin kan testi vercem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?