Onuda kullan bişey olmaz kalıteli yapar yumurtayı
Evet kuzum sabah bi daha dene şimdi heveslendirmeyelim seniYarın adet günüm zaten normalde adet öncesi akıntım olurdu ama yok ağrılarım var ama bilemem tabi bellide yoktur
Aynen kanki birdaha deniycem güvenmedim çünkü ama kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür bide belime adet ağrısı ama bilemem belki adet olurumEvet kuzum sabah bi daha dene şimdi heveslendirmeyelim seni
Benim de tek belirtim bu ikisiydi zaten. Adetle ayırt edilmiyor o yüzden. Hadi bakalım yeni yılın ilk sabahında sen güzel haber ver bari inşallahAynen kanki birdaha deniycem güvenmedim çünkü ama kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür bide belime adet ağrısı ama bilemem belki adet olurum
İnşallah inşallahhh ya eşim bana sürpriz yaptı hediye almış şok şaşırdım inşallah bende ona ilk sabahda süprizi veririm inşallahhh 1 haftadırda göğsüm ağrıyor çok aşırıBenim de tek belirtim bu ikisiydi zaten. Adetle ayırt edilmiyor o yüzden. Hadi bakalım yeni yılın ilk sabahında sen güzel haber ver bari inşallah
Her hangi bi kasığın şiddetli ağrıdımı hiçBenim de tek belirtim bu ikisiydi zaten. Adetle ayırt edilmiyor o yüzden. Hadi bakalım yeni yılın ilk sabahında sen güzel haber ver bari inşallah
İnşallah canımHer hangi bi kasığın şiddetli ağrıdımı hiç
Yaptım negatıf çıktıİnşallah canımregl günüme kadar regl sancısı gibiydi ama arada ufak ufak sağ kasığımda batma oluyordu. Sonra tamamen batma ağrısına döndü ama şimdi daha şiddetli oluyor.
Tühhh üzüldüm. Neyse sabır canım doğru zamanı bekliyor bebişlerinizYaptım negatıf çıktı
Hala adet olmadımTühhh üzüldüm. Neyse sabır canım doğru zamanı bekliyor bebişleriniz
Ya ben unutmuşum adet günüm bugünmüşTühhh üzüldüm. Neyse sabır canım doğru zamanı bekliyor bebişleriniz
Ya ben unutmuşum adet günüm bugünmüş
Yapmadım yok testim
Yaptın mı tekrar test peki?
Hay allahımYapmadım yok testim
Göğsüm çok kötü şişti çok ağrıyor uçlarıda çok ağrıyor ve daha olmadım az önce sanki göğüs ucumda ıslaklık hıssettim ola bilirim böle bişeyHay allahımpazartesiyi beklicez o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?