Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrr ya ben dün akşam dedim bi test yapıyım yaptım ilk başka bişey yoktu sonra 10geçmişti zaten şimdi ona baktım sabah bakıcaktım unuttum şimdi baktım böle bi çizgi var sizce kuruma çızgısı deniliyorya omu değilmi ana böle iz falan benzemiyor ama heveslenmedim dedim belki gggg gibi olmuştu belki

Yarın adet günüm zaten normalde adet öncesi akıntım olurdu ama yok ağrılarım var ama bilemem tabi bellide yoktur

Aynen kanki birdaha deniycem güvenmedim çünkü ama kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür bide belime adet ağrısı ama bilemem belki adet olurum
Benim de tek belirtim bu ikisiydi zaten. Adetle ayırt edilmiyor o yüzden. Hadi bakalım yeni yılın ilk sabahında sen güzel haber ver bari inşallah

Benim de tek belirtim bu ikisiydi zaten. Adetle ayırt edilmiyor o yüzden. Hadi bakalım yeni yılın ilk sabahında sen güzel haber ver bari inşallah
İnşallah inşallahhh ya eşim bana sürpriz yaptı hediye almış şok şaşırdım inşallah bende ona ilk sabahda süprizi veririm inşallahhh 1 haftadırda göğsüm ağrıyor çok aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…