- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
mutlaka baktırAlıcam aklımda kalsın çok teşekkür ederim troitim iyi ama prolaktıne bakmadım normalde iyi olur bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutlaka baktırAlıcam aklımda kalsın çok teşekkür ederim troitim iyi ama prolaktıne bakmadım normalde iyi olur bilemem
inşallah burda sizinle konuşmak beni çok iyi hissettirdi bu forum devam etsin kızlarOghh çok şükür iğnesiz daha iyi oluyor Bu günde gir ilişkiye akşam ne olur ne olmaz çünkü yumurtalar büyüyor seninki çatladı çatlayacak bugün gir cumartesi girme Pazar gir pazarteside gir bencehafi bakalımmmm inşallahhh güzel şeyler olucak
Birdahaki adetimde bakarım ama hep baktırdığımda gayet iyi senin kaçinci yumurta takibinmutlaka baktır
ilişki için doktorda aynı öyle söylediOghh çok şükür iğnesiz daha iyi oluyor Bu günde gir ilişkiye akşam ne olur ne olmaz çünkü yumurtalar büyüyor seninki çatladı çatlayacak bugün gir cumartesi girme Pazar gir pazarteside gir bencehafi bakalımmmm inşallahhh güzel şeyler olucak
Hangi ildesininşallah burda sizinle konuşmak beni çok iyi hissettirdi bu forum devam etsin kızlar
ikinci kez yapıyorum ama birinciyi hazirazda yapmıştım ara verdim doktor yüzünden bana direk aşılama falan dedi şimdi çok önerilen bir doktor buldum ilk randevumda bile çok memnun kaldımBirdahaki adetimde bakarım ama hep baktırdığımda gayet iyi senin kaçinci yumurta takibin
İnşallah olucak Çok dua Edicem size büyün herkese hep ediyorumilişki için doktorda aynı öyle söyledi
istanbul - üsküdarHangi ildesin
Süper Benim 1 hakkım kaldı takip olarak yapma aşılama falan 6 kez yapıyorlar takip olucak inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz kaç yıl olduikinci kez yapıyorum ama birinciyi hazirazda yapmıştım ara verdim doktor yüzünden bana direk aşılama falan dedi şimdi çok önerilen bir doktor buldum ilk randevumda bile çok memnun kaldım
Bende istanbul bahçelievler doktorum mecidiyeköy mehmet koç bakalım iyi doktor bütün doktorlar iyi çok şükürsormadım sen nerdesin
Doktorun adıneilişki için doktorda aynı öyle söyledi
23 yaşındayım 1 yıl oldu istiyorum pcos var yumurta rezervimde yaşıma göre biraz az olunca korkuttu birde baya önceki doktor bende bir yılın dolmasını bekledim ve bu ay doldu bende başladımSüper Benim 1 hakkım kaldı takip olarak yapma aşılama falan 6 kez yapıyorlar takip olucak inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz kaç yıl oldu
şuan ki gittiğim zeynep asil boranDoktorun adıne
kaç yaşındasınSüper Benim 1 hakkım kaldı takip olarak yapma aşılama falan 6 kez yapıyorlar takip olucak inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz kaç yıl oldu
Rezerveni artırmak için balık yumurtası Yemen lazım çok iyi geliyor arkadaşım onu kullandı hamile kaldı yumurta takibide yapıyordu tabi23 yaşındayım 1 yıl oldu istiyorum pcos var yumurta rezervimde yaşıma göre biraz az olunca korkuttu birde baya önceki doktor bende bir yılın dolmasını bekledim ve bu ay doldu bende başladım
Şubatta 22olucakkaç yaşındasın
Amin cabımBenim 5. Denemem rabbim bütün isteyenlenlere nasıp etsin inşallah Allah’ın izniyleinşallah hamilesindir
5 dk içinde 3 dk falanTestin hemen çıkıyormu kaç dakda çıktı böle
13.günü sence iğne etkisi var mımerhaba canım. bugün iğnenin kaçıncı günü