Ona bakma yaaaa bekle adetiniz geçsindün evde ovülasyon testi yaptım beta hcg ondada hemen çıkyor hatta kopkoyu oluyor aynı yumurtluyormuşsun gibi ama benim ikinci çizgi çıkmadı bile onu gördükten sonra bütün belirtilerim gitti hissediyorum adet olucam ben
VALLA BİLMİYORUM ADET OLUCAM GİBİ KARNIM FALANDA AAĞRIYOROna bakma yaaaa bekle adetiniz geçsin
Olabiliyor gebelik belirtiside oluyorVALLA BİLMİYORUM ADET OLUCAM GİBİ KARNIM FALANDA AAĞRIYOR
valla bilemiyorum ki ne desem dün gece belimin ağrısıyla uyandım yataktan gece 3tü dahada uyuyamadım ve şimdi işteyim.Sırtım bugün çok ağrıyor
Yaa peki tek tarafli ağrıyormu bazen belinvalla bilemiyorum ki ne desem dün gece belimin ağrısıyla uyandım yataktan gece 3tü dahada uyuyamadım ve şimdi işteyim.
yok direk belim ortasıYaa peki tek tarafli ağrıyormu bazen belin
benim kasık ağrım yok adet olucam bigi ağrıyor arada sonra gidiyorAlt göbeğimdede yanma oluyor kasılma oluyor sağ kasığım bazen felaket ağrıyor
Benim kaşık ağrım ağrım oluyor çok 2 kere adet ağrım oldu sağkasıpıma buçaksaplıyorlar sanki dün idrarım çok geliyordu bakalım bu gün nasıl gelcek bide belim yanıyor sanki sanki soğuk vurıyor elliyorum sıcakbenim kasık ağrım yok adet olucam bigi ağrıyor arada sonra gidiyor
Bazen solda ağrıyor ikisindede vardı Yumurta biri sağ biri sol doktor çok güzel çatlamış dedi cuma Cumartesi pazar pazartesi bunlardan birinde çatladı salıda kontrole gitmiştim en son 24 dünde baktı bide rahmin kalınlığı ozamn 9,8dibenim kasık ağrım yok adet olucam bigi ağrıyor arada sonra gidiyor
rahim kalınlığıma bakmadım nasıl olması gerekBazen solda ağrıyor ikisindede vardı Yumurta biri sağ biri sol doktor çok güzel çatlamış dedi cuma Cumartesi pazar pazartesi bunlardan birinde çatladı salıda kontrole gitmiştim en son 24 dünde baktı bide rahmin kalınlığı ozamn 9,8di
Bazen solda ağrıyor ikisindede vardı Yumurta biri sağ biri sol doktor çok güzel çatlamış dedi cuma Cumartesi pazar pazartesi bunlardan birinde çatladı salıda kontrole gitmiştim en son 24 dünde baktı bide rahmin kalınlığı ozamn 9,8di
bana normal herşey dedi bende sormadım hiçrahim kalınlığıma bakmadım nasıl olması gerek
Önümde ustrasyon vardı ordan baktım 9 10 arası 8,12arası özellikle 9,10 arası en uygunmuşbana normal herşey dedi bende sormadım hiç
iyi bariÖnümde ustrasyon vardı ordan baktım 9 10 arası 8,12arası özellikle 9,10 arası en uygunmuş
şuan yine belim ağrıyor ve hafiften kasıklarım ama sanki kist ağrıları gibiÖnümde ustrasyon vardı ordan baktım 9 10 arası 8,12arası özellikle 9,10 arası en uygunmuş
Yanında havyarda yiye bilirsin canım yumurta rezervesini artırıyorKızlar 3 gün gecikmeli regl oldum. Yeni BAT 24 Aralık eklerseniz sevinirim.
5.gün yine femara. Kısmet artık..
Evet ilaçlar bide iğne yapıyor öyleMerhabalar, ikinci femara denemesinde 19 mm ve 15 mm iki tane yumurta olustu, igneyi vurdum bugun catladi, insallah tutar14 gun sonra teste cagirdi doktorum. Sizlerin catlama gününde agrisi oldu mu kızlar? İlkine gore bu sefer daha çok ağrı oldu. Kasık ağrısı ve gaz da başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?