memelerinde ki hassasiyet nasıldı benim yalnız ucunda hafifi dokununca bir sızı hissediyorum.sağdaki yumurtam çatlamıştı ama solum ağrıyor arada onada anlam veremedimEvet gaz cok olyo adet ağrısıda uzun sürmüyor ara ara sürüyo
Canım hem çok şiş hemde ucları sızlıyor aradamemelerinde ki hassasiyet nasıldı benim yalnız ucunda hafifi dokununca bir sızı hissediyorum.sağdaki yumurtam çatlamıştı ama solum ağrıyor arada onada anlam veremedim
,
şişlik yok uzları dokundukça sızlıyor böyle zaten benim memelerim küçücük hiç anlamıyorum ki 70 beden sütyen takıyorumCanım hem çok şiş hemde ucları sızlıyor arada
Gözün aydınBi sağda bi solda ikisidee çatlamış çok şükür bakalım artık hamilelikler dualerınız bekliyprum
gözün aydın tatlım inşallah gelir bebişlerin göbüşüneBi sağda bi solda ikisidee çatlamış çok şükür bakalım artık hamilelikler dualerınız bekliyprum
senin bat ne zamanBi sağda bi solda ikisidee çatlamış çok şükür bakalım artık hamilelikler dualerınız bekliyprum
gözün aydın tatlım inşallah gelir bebişlerin göbüşüne
İnşallahgözün aydın tatlım inşallah gelir bebişlerin göbüşüne
AY BENİMDE 2 AMA BEKLE BEKLE BİTMEZ ADET TARİHİN DÜZENLİ Mİ
Düzenli eskiden düzensizdi şimdi çatlağını için düzenliAY BENİMDE 2 AMA BEKLE BEKLE BİTMEZ ADET TARİHİN DÜZENLİ Mİ
İkiside aynı yerdemiAY BENİMDE 2 AMA BEKLE BEKLE BİTMEZ ADET TARİHİN DÜZENLİ Mİ
bat 2 aralık tatlım onu demek istedimİkiside aynı yerdemi
He anldım benmde doktor 5,4 de test yap dedi de ben adet günümü bekliycembat 2 aralık tatlım onu demek istedim
Yapma unut aklına getirmevalla benimde yapasım var ama adeti bekliycem bugün yine adet olucam gibi sandım
getirmemeye çalışıyorum ama sabah işe geldiğimde bulunduğum ortam tertemiz olmasına rağmen sakin afedersin sidik kokusu geldi burnuma hatta maskemi indirmiştim hemen geri taktımYapma unut aklına getirme
bu arada dünde sorucaktım amh kaç seninYapma unut aklına getirme
O neydi yumurtlamamıbu arada dünde sorucaktım amh kaç senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?