Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorum
belli olmaz yinede ümidini kaybetme belki olmazsın hiç duymadım femaranın geciktirdiğini var mı peki belirtin

Kızlar benim sağ kaşığıma ağrılar çok giriyor bacağima vuruyor kaşık arası bine ya bide idrarımda çok geliyor acaba bu kadar etken belirti olurmu

Hayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorum
canım adet oldun mu hergün soruyorum sanada ama merak ediyorum inşallah geç döllenme falan birşey olmuştur

Kızlar benim sağ kaşığıma ağrılar çok giriyor bacağima vuruyor kaşık arası bine ya bide idrarımda çok geliyor acaba bu kadar etken belirti olurmu
bugün benim yumurtlamadan sonra 12.günüm test yapmak istemiyorum ama dayanamıyorumda acaba eve gidince bir ovülasyon testinden mi baksam

canım adet oldun mu hergün soruyorum sanada ama merak ediyorum inşallah geç döllenme falan birşey olmuştur
Sağol kuzucum yok hala adet olmadım canım yaa inşallah öyledir çünkü yumurtlamadan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim doktor o zaman çatladığını sıvısının olduğunu söyledi. Belki de 1 hafta geç çatlamıştır yani. Umutla beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…