YUMURTA REZERVİNO neydi yumurtlamamı
BENİMKİDE DEVAM EDİYORTekrar gazım oluştu benim
He iyiymiş yapmışlardı orda bakalım nasıl diye iyi çıkmışYUMURTA REZERVİN
İNŞALLAH BİZİMKİDE TUTARBenim ablam femara kullandı ilk takibiydş tuttu çok şükür 8 aylık evli
İnşallahhhhhhhhİNŞALLAH BİZİMKİDE TUTAR
İnşallahhhhhhhh
CANIM ADET OLDUN MUKusura bakma bana bildirimler gelmemiş kuzum yaa.
Ben dün kan verdim bir umut ama boş çıktı. Yarın regl günüm gecikmezse. İlk femara deneyimi başarısız yani. Bu ay da devam edecek miyiz soracağım bugün doktoruma. Sen nasılsın nasıl gidiyor sürecin?
Hayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorumCANIM ADET OLDUN MU
belli olmaz yinede ümidini kaybetme belki olmazsın hiç duymadım femaranın geciktirdiğini var mı peki belirtinHayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorum
Kan değerin ne çıktı cnmHayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorum
Hayır hiçbir belirtim yok. Regl belirtisi de yokbelli olmaz yinede ümidini kaybetme belki olmazsın hiç duymadım femaranın geciktirdiğini var mı peki belirtin
Kuzum ozanın adet olursun0.1o kadar imkansız yani
hayırlısı olsun0.1o kadar imkansız yani
hepsi banada oluyor umarım ilaçtan değildir.Kızlar benim sağ kaşığıma ağrılar çok giriyor bacağima vuruyor kaşık arası bine ya bide idrarımda çok geliyor acaba bu kadar etken belirti olurmu
canım adet oldun mu hergün soruyorum sanada ama merak ediyorum inşallah geç döllenme falan birşey olmuşturHayır kuzum olmadım ve hiç şaşmaz sabah ilk tuvalette gelir. Bugün olmadım. Acaba femara mı düzeni etkiledi diye düşünüyorum
bugün benim yumurtlamadan sonra 12.günüm test yapmak istemiyorum ama dayanamıyorumda acaba eve gidince bir ovülasyon testinden mi baksamKızlar benim sağ kaşığıma ağrılar çok giriyor bacağima vuruyor kaşık arası bine ya bide idrarımda çok geliyor acaba bu kadar etken belirti olurmu
Sağol kuzucumcanım adet oldun mu hergün soruyorum sanada ama merak ediyorum inşallah geç döllenme falan birşey olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?