İsteğe bağlı doktoruna git çoçuk sahibi olmak istiyorumde tahlillerine baksın fln nezamndan beri istiyorusnuzMerhaba arkadaşlar
Bu tedaviye isteğe bağlı başlayabiliyor mu?
Yumurta takibi gibi mi oluyor
muhasebeOkey kanki eve gidince hemen ilişkiye gir ne iş yapıyorsun
isteğe bağlı devlette bir yıl dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ama bilgin olsunMerhaba arkadaşlar
Bu tedaviye isteğe bağlı başlayabiliyor mu?
Yumurta takibi gibi mi oluyor
Kolay gelsin eve gidince hemen girmuhasebe
eve gidince giremem eşim yanında sadece onunla ilgileniyim istiyor mız mız çocuk gibi telefonu elime bile alamıyorum hemen küsüyorKolay gelsin eve gidince hemen gir
evetttBu arada ben özelde takip yapıyorum ya siz
6 ya kadar vaktim var burdan yazarım anca pazartesi görüşürüzKolay gelsin eve gidince hemen gir
Dün değerlendirdinmi bari6 ya kadar vaktim var burdan yazarım anca pazartesi görüşürüz
İyi saha ne istiyon kozeve gidince giremem eşim yanında sadece onunla ilgileniyim istiyor mız mız çocuk gibi telefonu elime bile alamıyorum hemen küsüyorama onu her haliyle seviyorum
1 yıldır evliyiz.öncesinde 2 yıllık berabeliğimiz var yiyoruz birbirimizi ama sağolsun çok ilgili banaİyi saha ne istiyon kozkaç yıldır evliydiniz
evet bugün ovülasyon yapmam lazım ona göre bir gün ara versem daha iyi olurDün değerlendirdinmi bari
Kaçırma gününü sonraevet bugün ovülasyon yapmam lazım ona göre bir gün ara versem daha iyi olur
şimdi işteyim ya ben o izinli bugün öğleden beri temizlik yapıyorİyi saha ne istiyon kozkaç yıldır evliydiniz
Maşallah allah artırsın1 yıldır evliyiz.öncesinde 2 yıllık berabeliğimiz var yiyoruz birbirimizi ama sağolsun çok ilgili bana
sağol tatlım nerelisin senKaçırma gününü sonra
Ohhhh valla keyfşimdi işteyim ya ben o izinli bugün öğleden beri temizlik yapıyor
aminnnnMaşallah allah artırsın
Mardin sensağol tatlım nerelisin sen
olsun canım kimisi onu bile yapmıyorOhhhh valla keyfanca rüyamda gördüm ben Benin eşim temizlemez ben bişey dedimmi bilmiyorum ben diyor ama çay koyar getirir bana ona şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?