- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Ya benim tedavi olduğu için önce yumurtam büyütüldü sonra çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki önerdi doktor çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyor üç gün çatladıktan sonra değerlendirdik tabi Allah’a kalmış o verirse verirsen neler yaptın anlatsana biraz
Aynen öyle ama var ya sankiYa benim tedavi olduğu için önce yumurtam büyütüldü sonra çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki önerdi doktor çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyor üç gün çatladıktan sonra değerlendirdik tabi Allah’a kalmış o verirse verir
eşine dedin mi birşeyYa benim tedavi olduğu için önce yumurtam büyütüldü sonra çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki önerdi doktor çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyor üç gün çatladıktan sonra değerlendirdik tabi Allah’a kalmış o verirse verir
Ne konuda gebelik mi yoksa ilişki mieşine dedin mi birşey
bu testlerden diyorum haberi var mı yaniNe konuda gebelik mi yoksa ilişki mi
İlişkiyse zaten tedaviyi bildiği için saatine göre haberi oluyor onunda
Yok erken daha kandan sonra söyleyecem sonucubu testlerden diyorum haberi var mı yani
hayırlı olsun :)Yok erken daha kandan sonra söyleyecem sonucu
Bugünde yapa bilirsingerçi bende ovülasyon testim var yarın yaparım
Kız nasıl dayanıyon Benim testim öyle çıksa giderim hemenGideceğim yarın ama bugün fırsatım yok
Bence seninde bu ay olcakkk öyle hisssettim inşallah bende bu ay hissediyorumhayırlı olsun :)
Akıntı nasıl olcakAkıntını takip et
Yaaa biz senden çok heyecanlandıkYok erken daha kandan sonra söyleyecem sonucu
Sağ ol canım benim İnşallah iğnenin etkisi değildir ama 14. günüm yoktur herhaldeYaaa biz senden çok heyecanlandıktest negatif çıksa da ben kan tahlili yaptırıyordum. Bi de böyle çıksa 1 dk duramam yerimde. İnşallah vardır duacınım
bende hemen giderdimKız nasıl dayanıyon Benim testim öyle çıksa giderim hemen
ay canım inşallah allahın izniyle olsunBence seninde bu ay olcakkk öyle hisssettim inşallah bende bu ay hissediyorum
ben galiba yumurtluyuyorum bugün aşırı kasıklarımda hareketlilik var akıntımda sabah beri başladı zatenAkıntı nasıl olcak
yaparım eve gidince ama işteyim hala 7de anca evde oluyorum sonrada yorgunluk çayı içmesem olmaz kiBugünde yapa bilirsin
yumurtanın akı gibi beyaz beyaz kıvamıda aynı öyleAkıntı nasıl olcak
Okey kanki eve gidince hemen ilişkiye gir ne iş yapıyorsunyumurtanın akı gibi beyaz beyaz kıvamıda aynı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?