aynenAynen boş geçmesin diye giriyprum Cuma’ya uzun aynen ozaman çatlar kesin zaten bence
Yastık koyorum hemen sonra giyiyorum Ayaklar havada giyorum
vermedi çatlatma iğnesi 3 yumurta var diye pazartesi kontrole gidicem yumurtam çatlamış mı acaba diyeBide sabah daha iyiymiş diyorlar benim eşimde sabah istiyor çok sabah ovulasyon alsaydım iyidi sana vermediler dimi çatlama iğnesi ya ben mahvediyordu o iğne yaaa belim çok ağrıyordu ağluyodum
gerçi bende ovülasyon testim var yarın yaparımBide sabah daha iyiymiş diyorlar benim eşimde sabah istiyor çok sabah ovulasyon alsaydım iyidi sana vermediler dimi çatlama iğnesi ya ben mahvediyordu o iğne yaaa belim çok ağrıyordu ağluyodum
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorgerçi bende ovülasyon testim var yarın yaparım
gerçekten daha belirgin barizCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
ay hadi inşallahCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
böyle kendi kendine debelenme korkmada git hemen hastaneye ben bile merak içindeyimCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
Evet canım bakgerçekten daha belirgin bariz
bu beş dakika içinde oluyorsa bence doğruEvet canım bak
tebrik ederimEvet canım bak
Ay var mı sencetebrik ederim
bence var yine söylüyorum kanla kesinleştir artıkAy var mı sence
Gideceğim yarın ama bugün fırsatım yokböyle kendi kendine debelenme korkmada git hemen hastaneye ben bile merak içindeyim
Tabiki ben zaten 7 dk sonra falan çıkanları kabul etmiyorumbu beş dakika içinde oluyorsa bence doğru
bende heralde yumurtluycam aşırı bel ve kasık ağrım var bunlara ek birde başım
Akıntını takip etbende heralde yumurtluycam aşırı bel ve kasık ağrım var bunlara ek birde başım
akıntım beyaz beyaz ama çok değilAkıntını takip et
Değerlendir canım 3 gün boyunca inşallh olurakıntım beyaz beyaz ama çok değil
sen neler yaptın anlatsana birazDeğerlendir canım 3 gün boyunca inşallh olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?