Femara ile düşük/kimyasal gebelik gecirmeden hamile kalan varmi ?

GEçen ay vücudun çok güzel cevap vermiş ilaca demişti 5 yumurta vardı ama olmadı. Bu ay 19 mm dediği 1 yumurta oldu canım

GEçen ay vücudun çok güzel cevap vermiş ilaca demişti 5 yumurta vardı ama olmadı. Bu ay 19 mm dediği 1 yumurta oldu canım
5 yumurta oldugu halde nasilki tutmuyoki 5 şansin var olmus olmuyomu 5.ninde tutmama sebebi ne oluyo peki boyle millet 4-5-6 yumurtam buyudu ama olmadi diyince bi an umutsuzlaniyorum o kadar yumurtayla hamile kalmadiysalar ben 2 taneyle kalamicam galiba diye sana catlatma ignesi vermedimi

Yok hiç moralini bozma canım nasip bu işler bir tane olan tutacaksa tutuyo olmayacaksa beş tane de de olmuyo Dr bu ay da çatlatma iğnesi verecekti ama ben dedim geçen ay o iğne beni mahvetti ağrı sızı sancı geçmek bilmedi bu ay iğne olmasam olur mu dedim tamam dedi sonrasında ilişki günleri verdi. O günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak

Aynen iste nasip iste de ne bilim sanki bu ay da nasip olmicak gibime geliyo insAllah bu ay da hayal kirikligi olmaz Aa oylemi gecmis olsun canim, ben 2 sene once 2 defa catlatma ignesi olmustum, dünde oldum ve Allaha sukur hic bir agrim sancim kasik agrim yok ondan acaba yumurtam catlamadimi diye dusunuyorum.. adet gunune ne kadar kaldi

BEnim 5 gün kaldı evde 3 tane idrar testim var adet gününe kadar aralıklı olarak onları yapıcam. Bugün bir tane yaptım negatif çıktı. Sancı meselesi de hiç belli olmuyormuş çatlayıp çatlamadığını ancak için rahat etmiyorsa dr a gidip öğrenebilirsin canım

Ben bu ay famera kullandım ilk denemem pazartesi beta hcg kanda 1022 çıktı sanırım 4 haftalık oluyor inş sizin dediğiniz gibi bir durum yaşamam şuan çok stres oldum

Ben bu ay famera kullandım ilk denemem pazartesi beta hcg kanda 1022 çıktı sanırım 4 haftalık oluyor inş sizin dediğiniz gibi bir durum yaşamam şuan çok stres oldum
Ayy adina cok sevindim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin anali babali büyüsün insAllah ilk hamileliginmi ? Ne zamandir dusunuyordun canim ? Bilmiyorum bende cevap bekliyorum iste genel olarak milletin yorumlarinda fark ettim sonucu hüsran oldugunu diye ama tabikide nasip kismet işi nasibinde varsa sag saglim kucagina alirsin stres yapma hayirlisi insAllah birsey olmaz..

Hmm hayirlisi insAllah guzel sonuc alirsin canim... hee demin yorumlari okudum aynen bazilarininda hic agrisi falan olmadi demek fark ediyo insandan insana... simdi yumurta catladi der daha cok umutlanirim sonra dollenmez olmaz falan iyice hayal kirikligi yasarim simdi en azindan ne cok umit nede cok umitsizlik :)

Ben 1.5 yıllık evliyim ama 31 yaşında olduğum için bende eşimde hemen bebek istedik ilk zamandan ilk aylar tutmayınca nedenini araştırdık hem eşimde sorun hemde bende pko vardı klomen kullandım 3 kez çatlama iğneside vurdum ama nasip olmadı son denemede femara kullandım ve ovitrelle ve rabbim nasip etti allah isteyen herkezi. Kucagını boş bırakmasın bende sağsağlim kucagıma alayım ama böyle düşük falan şeyler okuyunca üzülüyorum

Amin insAllah darisi bize... bende ilk defa bu ay femara kullandim 2 gun once catlatma ignesi oldum ama hic agrim olmadi acaba catlamadigindanmi bilmiyorum,, sende belirti agri oldumu igneden sonra canim ve kac yumurtan vardi ? Kusura bakma cok sordum ayni durumdayiz ya ondan merakimi gidermek icin.. Benim yuzumden uzulduysen hakkini helal et,, bende iste milletin yorumlarini gordukce uzuldum moralim bozuldu ondan konuyu acim dedim belki guzel sonucu olan dusuk kimyasal gecirmeyen birileri bize umut olur da biraz rahatlarim diye canimm...

Yok estagfurulllah bende ilkgün tek ağrı oldu açıkçası zaten normal ovülasyon testini kullandım 14 gün iğneden sonra normalde tek çizgi çıkması gerekir benim çift çıktı iğneden sonra 17 gün ise gebelik testi yaptı bu süreçte ağrılarım olmadı dilerim allahtan bu ay hamile kalırsın ben famera diafol ve glifor kullandım günde 1 tane ve günde 5 damla d vitamini

Hmm iste demek belkide iste senin ilk gunden catladi benim hala hicbiryerimde agri olmadi, yumurta aki gibi yumurtlama akimda gelmedi( sende geldimi ? ) genel olarak agri olunca iyi birsey catladigi anlamina geliyo diyolar catlamadiysa kiste donusuyo insAllah kiste donusmemistir Allah razi olsun insAllah bakalim ne agri ne akinti catlamadi galiba zaten pkoluyum ondan umudum yok pek hmmm ilk femara denemenmiydi ? Ben femarayla birlikte glukofen kullaniyodum femara bitince doktor glukofene devam et dedi arti estrofemle igneyi yazdi iste..

Canim bende bu ay klomen femara ve ovitrelle catlatma ignesiyle hamile kaldim daha cok yeni umarim dusuk kimyasal falan olmaz 4. Denememdi bu

Canim bende bu ay klomen femara ve ovitrelle catlatma ignesiyle hamile kaldim daha cok yeni umarim dusuk kimyasal falan olmaz 4. Denememdi bu
Hadi hayirli olsun gozun aydin insAllah sag saglim kucagina alirsin canim bizede umut olursun :) ne kadarlik hamilesin ? Igneyi yaparken hic agrin sızın oldumu benim hicbir belirtim yokta acaba catlamadimi diye dusunuyorum sende hangi belirtiler oldu canim ?

Tesekkurler cnm 9 aralikta vuruldum igneyi agrim sizim olmadi hala daha belirti yok bende daha yeni diye heralde

Oldunmu hasta canimm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…