• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO ve hamile kalanlar

Öncelikle rabbim içine inşirah ferahlığı versin.O masumlar mahşer alanında ana babasına cennetten soğuk sular taşıyıp bize sefaatci olabilmek için rabbime dua edeceklermis.Elbetteki kolay değil lakin imtihan dunyasindayiz.
İnsülin direncim vardi egzersiz diyet sporla 12 kilo kadar verdim.direncide 1 bucuk 2 seviyelerine indirdim.Pandemiden dolayi spor imkanı şuan kısıtlı fakat elimden geldiğinde hareketli kalmaya çalışıyorum.
İnsülin seviyeni çok iyi indirmişsin gerçekten bundan sonrası dua edip beklemek 🙏🐣

Aynen bende onu dusunuyorum yani en azindan hamile kalabilsem oda guzel hicten iyidir diye bakalim insAllah gebelik oluşur bu sefer... heralde cocugun var artik daha cocuk dusunuyomusun canimm
2 oğlum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin ben düşünmüyorum artık ilerleyen yıllarda fikrim değişimi bilmiyorum çocuklarım 9 ve 6 yaşında

Merhaba canım. Bende femara kullanıp ikinci ayımda hamile kaldım. Ama sevincim kursağımda kaldı. Beş haftalıkken kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve düştü. İnan ki o kadar moralim bozuldu ki bir daha doktor kapısından giremedim. Sanırım bir süre daha kendi haline bırakacağım. İlaç kullanmadan olması benim için çok zor çünkü doktorum yumurtalıklarımın çok inatçı olduğunu söylemişti. Yinede bir süre daha bekleyeceğim. Umarım sizin için her şey yolunda gider 🙏
Merhaba bende 1 buçuk yıldır istiyorum bende pcosum, her ay düzenli adet oluyorum ve yumurtlama oluyor, eşimde iler hareket %28 ancak hiç birşekilde hamile kalamadım🤷🏻‍♀️Üç ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,1 kezde mikroçip aşılama , sonuç olumsuz.Allah yardımıcımız olsun inşallah

Merhaba bende 1 buçuk yıldır istiyorum bende pcosum, her ay düzenli adet oluyorum ve yumurtlama oluyor, eşimde iler hareket %28 ancak hiç birşekilde hamile kalamadım🤷🏻‍♀️Üç ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,1 kezde mikroçip aşılama , sonuç olumsuz.Allah yardımıcımız olsun
inşallah
Merhaba canım umutsuzluğa kapılma en azından düzenli adetin varmış bende o fa yok. Femara kullanmayı istesen doktorundan çünkü o daha etkiliymiş

Back
X