Femara ile düşük/kimyasal gebelik gecirmeden hamile kalan varmi ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhabaa kizlarr, sorum şu yorumlari okuyaraktan femarayla hamile kalan cok kişi varmis deniliyo ama genel olarak okuduğum yorumlarin çoğu fark ettimki iyi hoş hamile kaliniyo ama sanki çoğu kimyasal gebelik, düşükle sonuclandi yaziyo... bu ilaclar hamile birakip ama sonradan düşük riski o bu daha cok mu yüksek... pkolu olup ilac kullanip hamile kalanlar ilkinde sag saglim kucağına alan varmi yoksa ilki genelde hep düşük kimyasalla falanmi sonuclaniyor ? Teşekkürler simdiden :)

Evet biri cevaplarsa bende öğrenmek isterim bu ikinci ayım beklmedim hiç gebelik oluşmadı

Düşükle alakasını bilmiyorum ama 2 aydır femara kullanıyorum. 2. Ayımda kullandıktan sonra yumurta kontrolü için dr a gittiğimde dr döl yatağın incelmiş bu femaranın yan etkisi dedi bu yüzden bir sonraki ay günde 1 tane şeklinde kullan dedi

2 AYDIR KULLANIYORUM.GEÇEN AY SONUÇ YOKTU BU AY BAT 29 ARALIK BEKLEMEDEYİM BELİRTİM YOK.YANİ VARSADA DÜŞÜNMÜYORUM ÖYLE DİYİM
Geçen ay kullandığımda sonrasında çatlatma iğnesi de yapılmıştı. Bu ay iğne istemedim femaradan sonra. Adetime 7 gün kaldı benimde. Sizin bu ay iğne oldu mu yoksa sadece femara mı

Hmm,, cogu kisi genelde kimyasal veya dusukle sonuclaniyo femara ile galiba cunku yumurta saglikli buyumuyomus ondan sonradan dusuk oluyomus

Femarayla belirtilerin oldumu ? Adet gecikmesi yaşadinmi ?

Hmm,, cogu kisi genelde kimyasal veya dusukle sonuclaniyo femara ile galiba cunku yumurta saglikli buyumuyomus ondan sonradan dusuk oluyomus
Aslında yumurta femara ile daha kaliteli oluyor ama rahim duvarı incelince de düşük ihtimali ortaya çıkıyor
Femarayla belirtilerin oldumu ? Adet gecikmesi yaşadinmi ?
geçen ay femaradan sonra çatlatma iğnesi yapılmıştı. İğneden tam 14 gün sonra adet oldum canım. Bu ay iğne olmadım bakalım neler olacak. Çatlatma iğnesi aşırı derecede gebelik belirtisi yaşatıyor normalde göğüslerim çok küçüktür iğneden sonra aşırı şişti ve acıdı, akıntı falan da çok yoğundu. Bu ay sadece femara kullanınca bir etki yaşamadım sadece birkaç gündür çok belim ağrıyor. Adetime 6 gün kaldı bakalım

Hmm femaranin yaninda birsey vermedimi doktor, bana estrofem diye bi ilac verdi, eger dollenme olursa embriyonun rahime tutunmasina yardimci destek sagliyomus sana boyle bi ilac vermedimi doktor canim ?
Hmm saoll bende bugun catlatma ignesini vuruldum bare bende umitlenmim bos yere eger belirtilerim olursa... insAllah bu ay hayirlisiyla hamilee kalirizz

Amin canım inşallah Allah bize de nasip eder en yakın zamanda Hatta keşke yeni yıla karnımızda bebişlerimizle girsek
Bana yanında sadece folik asit verdi eğer adet olmazsan gecikmenin 4. Günü gel adet olursan da adetin 3. Günü bu sefer günde 2 tane değil 1 tane femara kullan dedi döl yatağının incelmesinden dolayo

Amin insAllah Aynenn yaa cok guzel olurr Bana inofolic gecen ay vermisti o bitti bu ay femarayla birlikte glukofen kullandim 11.günümde cagirdi ayriyetten bide iste estrofemle catlatma ignesi yazdi.. hic belirtim yok bu ayda olmicak galiba banada adet olmazsan 8-10 günü olursa adetin 3.günü gel dedi... sende kac yumurta olustu femarayla ?

Canım folikasit omega 3 çinko koenzin q10 vitaminleri kullanıyorum.birde yumurta kalitesi için arı sütü bal polen.ilaç olarak birşey kullanmıyorum.
eklemişim iki aydır femara kullanıyorum malesef ama dahada kullanmıycam kür vs deniycem
Ilkinde ilac olarak birsey kullanmiyorum diyince yanlis anlamişım ilac kullanmadin sandim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…