Aşılama Femara ile aşılama yaptıranlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama sana 2 gün sonra vermiş catlatma ignesini benim ilaç pazartesi sondu haftaya pazartesi kontrolum iğnede vermedi acaba ilk önce catlatma iğnesi vermeden mi takip edicekki 1 yıl oldu gecti hatta korunmayı bırakalı Allahımın bu ay yüzümü güldürür inş özürsüz kusursuz saglık sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı Bi evlat daha nasip eder inş isteyen herkese nasip etsin🙏
Bu arada bir evlat daha demişsin
Adetim cok düzenli 12. Gün yumurtlama oluyor onun üzerinden 15 gün sonra regli kesinlikle oluyorum belkide o yüzden vermemiş olabilir pazartesi gidip görücez artık ne olucanı ☺ Eşinde herhangi Bi problem yok demi testlerinz falan yapıldımı
Eşim 4 ay arayla iki kez test yaptırdı sonuçlar güzel Bi sıkıntı yok çok şükür bende o kadar doktora gittim banada şu şu sorunun var diyen olmadı ama maalesef gebelik Bi şekilde olmuyor artık hakkımızda hayırlısı vakti var herhalde 😊

Eşim 4 ay arayla iki kez test yaptırdı sonuçlar güzel Bi sıkıntı yok çok şükür bende o kadar doktora gittim banada şu şu sorunun var diyen olmadı ama maalesef gebelik Bi şekilde olmuyor artık hakkımızda hayırlısı vakti var herhalde 😊
Allahım bagışlasın 1 kızım var kızıma kardeş istiyoruz ☺️ tüpler tıkanık mı diye ilaçlı film cekiliyor onu yaptırdınızmı peki yada vakti zamanı var işte Bi şeylerin biz bilemiyoruz

benim de öyle canım film de çekildi rahim filmi temiz çıktı daha önce kendiliğinden 1 kere klomenle 1 kere gebe kaldım düşük oldu. Şu an sebep yok kalamıyorum femara 3 kez denedik 1 kere klomen denedik. Aşılama yapcağımız ay yumurta büyümücep tuttu talihsizlik mi desem nasip kısmet mi artık. bu adette iğneyle aşılama yapacak sanrıım

Allahım bagışlasın 1 kızım var kızıma kardeş istiyoruz ☺ tüpler tıkanık mı diye ilaçlı film cekiliyor onu yaptırdınızmı peki yada vakti zamanı var işte Bi şeylerin biz bilemiyoruz
Allah bağışlasın. Çıktığım doktorlara rahim filmi için çekilmesini istedim ama kimi buna biz karar veririz dedi kimi ilk iki sene çocuk olmazsa en son filmi çekiyoruz dedi Bi türlü çekilmedi yani bu ay da olmazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi doktor ama ben pek sıcak bakmıyorum aşılamaya birazda korkuyorum

benim de öyle canım film de çekildi rahim filmi temiz çıktı daha önce kendiliğinden 1 kere klomenle 1 kere gebe kaldım düşük oldu. Şu an sebep yok kalamıyorum femara 3 kez denedik 1 kere klomen denedik. Aşılama yapcağımız ay yumurta büyümücep tuttu talihsizlik mi desem nasip kısmet mi artık. bu adette iğneyle aşılama yapacak sanrıım
Benimde bu ay olmazsa Kasım adetim den sonra aşılama dedi iğne verirmi bilmiyorum ama aşılama biraz korkutuyor beni eğer bir sorun yoksa neden aşılama birde ücreti tabi sen daha önce denemissin ne kadar aşılama ücreti

Benimde bu ay olmazsa Kasım adetim den sonra aşılama dedi iğne verirmi bilmiyorum ama aşılama biraz korkutuyor beni eğer bir sorun yoksa neden aşılama birde ücreti tabi sen daha önce denemissin ne kadar aşılama ücreti
aşılama deneyemedim ki canım geçen ay yapcaktık ilk aşılaamyı ama femarayla ilk defa yumurtalaırm büyümedi yeterince 12 mm de kaldı doktor aşılama yapmadı. Bu ayki adette bakalım yumurta uygunsa yapılacak. Ücretini bilmiyorum ben de çok ama iğneler aşağı yukarı 1500 tutar burda okuduklarıma göre aşılama işlemi de 1000 - 1500 olsa heralde 2500-3000 gözden çıkardım ben. Ama daha uygun da olur belki bilemiyorum
rahim ağzında spermleri öldüren geçmesini engelleyen durumlar olabiliyomuş ya da sperm sayısı hızı az ise olamayabiliyomuş aşılama öyleyse işe yarıyomuş

aşılama deneyemedim ki canım geçen ay yapcaktık ilk aşılaamyı ama femarayla ilk defa yumurtalaırm büyümedi yeterince 12 mm de kaldı doktor aşılama yapmadı. Bu ayki adette bakalım yumurta uygunsa yapılacak. Ücretini bilmiyorum ben de çok ama iğneler aşağı yukarı 1500 tutar burda okuduklarıma göre aşılama işlemi de 1000 - 1500 olsa heralde 2500-3000 gözden çıkardım ben. Ama daha uygun da olur belki bilemiyorum
rahim ağzında spermleri öldüren geçmesini engelleyen durumlar olabiliyomuş ya da sperm sayısı hızı az ise olamayabiliyomuş aşılama öyleyse işe yarıyomuş
Anladım canım çok sağol umarım gerek kalmaz da bu ay yüzümüz güler

Merhaba arkadaşlar
Femara ve çatlatma iğnesi ardından aşılama yaptıran var mı. Asilamayi genelde iğneyle yapiyolarlar diye biliyorum. Femarada artık son hakkım klomen kullandığımda hamile kaldım ama düştü. Daha sonra klomen ve femara kullanımların oldu ama hamile kalamadım. Şimdi kararsizim femara ile aşılama nin iğnelerle olandan bi farkı var mı. Aşılama ile hamile kalan varmı. Femara ya da klomenle sonra aşılama yaptıran var mı.
Ben ilk femara kullandım ama yumurta 1 ay geçmesine rağmen gelişmeyince doktor iptal etti

Bende 5 kasımda aşılama oldum. Doktor 2 gün sonra ilişki dedi ama olamadı. Siz de dr ilişki olcak dedi mi ? Simdi ya tutmadiysa diye cok endiseliyim.
Aynen bende 1 Kasım da aşılama oldum sonuç bekliyorum bugüne kadar hiç belirtim olmadı ama adet belirtilerim başladı galiba göğüsler çok hassas şuan kan vermeye 2 Gün var Cuma’ya inşallah benim gibi olan var mı adet aranızda adet olacağım galiba

Aynen bende 1 Kasım da aşılama oldum sonuç bekliyorum bugüne kadar hiç belirtim olmadı ama adet belirtilerim başladı galiba göğüsler çok hassas şuan kan vermeye 2 Gün var Cuma’ya inşallah benim gibi olan var mı adet aranızda adet olacağım galiba
Bi de bişey sormam lazım size ben 21 Ekim adet olddum en son 3. Gün gittim femera başladık 5 gün günde 1 tane sonra 2 gün ara yumoşlar 20 19 mm olmuş ovitrelle gece 11 de 2 gün sonra öğlen aşılamm oldu yani adetimin 10. Gün benim hesabıma göre adetime daha 8 gün var benim aşı tutmaSa ben ne zaman adet olucam

X