Merhaba .. Femara ilaç kullandim ancak idrar testi yapıyorum evde ikinci cizgi hafif belli gözle görülebilir derece ancak kan testi negatif cıktı. Adetime 4 gün var. Kısacası femara hormonlara etki etmiş o yüzden de idrar ikinci cizgi belirmiş olabilir mi . Acil cevap lütfennn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara hap kullananlar yorumlariniz
- Konu Sahibi Ays kckdd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- femara femara klomen femara kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok doktorum iğne yapmadı bu şekilde takip edelim. Eşim askeri personel 3 ayda bir geliyor herhangi bir sorunumuz yok ama 1 yıllık evliyiz olmadi .Femera değil de ovitrelle yalancı pozitife neden olur. İğne oldunuz mu?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Testteki belki kuruma çizgisi filandır? Olmazsa regl gecikince tekrar kan verin.Yok doktorum iğne yapmadı bu şekilde takip edelim. Eşim askeri personel 3 ayda bir geliyor herhangi bir sorunumuz yok ama 1 yıllık evliyiz olmadi .
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kisa sürede kucaklarimizi doldursun. Umutlandım bende Inşallah nasip olur ama kanda negatif çıkınca birz kafam karıştı o yüzdenBende bu ay femara kullandm gebelik testlerinde oyle bi cizgi çıkmadı zaten bugun regl oldum catlatma igneside vurulmadysanz gebelik olabilir
- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Amin insallah canımm.. ama burada oyle olanlar var gebelikte poztf olup kan negatf ama daha sonra tekrarlayip hamile olduklarini ogrendiler dilerom seninde öyle olur güzelce degerin artarHayırlısı olsun canım Rabbim en kisa sürede kucaklarimizi doldursun. Umutlandım bende Inşallah nasip olur ama kanda negatif çıkınca birz kafam karıştı o yüzden
Aminnn kuzumm Öyle zor bir süreç ki ne zaman geçiyor ne saat Sabır InşallahAmin insallah canımm.. ama burada oyle olanlar var gebelikte poztf olup kan negatf ama daha sonra tekrarlayip hamile olduklarini ogrendiler dilerom seninde öyle olur güzelce degerin artar
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Tekrar test yaptınız mıAminnn kuzumm Öyle zor bir süreç ki ne zaman geçiyor ne saat Sabır Inşallah
Bana tok al demişti doktorum şuan beklemedeyimKızlar merhaba bende bugün femaraya başladım günde iki adet sabah akşam içiceksin dedi doktor aç tok farkediyor mu ve hamile kalan varmı
Siz Femarayı neden kullandınızMerhaba .. Femara ilaç kullandim ancak idrar testi yapıyorum evde ikinci cizgi hafif belli gözle görülebilir derece ancak kan testi negatif cıktı. Adetime 4 gün var. Kısacası femara hormonlara etki etmiş o yüzden de idrar ikinci cizgi belirmiş olabilir mi . Acil cevap lütfennn
- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
zararı yok sperm yenilenmesi için her gün ilişki gerekiyor zaten ya da boşalmaKızlar femara kullanırken ilişkiye girilebilir mi zararı var mı bilen var mı
- 14 Ağustos 2020
- 65
- 42
- 18
- 36
İki günde bir diye biliyordum ilişki sıklığını. Pazartesi doktoruma gidicem zaten ayrıntısını öğrenirim. Teşekkür ederim cevabın içinzararı yok sperm yenilenmesi için her gün ilişki gerekiyor zaten ya da boşalma
- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
2 gün diyen doktorlar da var ama doktorum bize tüp bebekte yumurta geliştirme aşamasında bile her gün ilişkiye gireceksiniz dedi.. doğal deneyenler için de her gün deniyor artık foruma bi bakın yine de :)İki günde bir diye biliyordum ilişki sıklığını. Pazartesi doktoruma gidicem zaten ayrıntısını öğrenirim. Teşekkür ederim cevabın için
Canım esim askeri personel olduğu için çok sık gelemiyor zamanı değerlendirmek ici verdi doktorum o ay da kaldım canmSiz Femarayı neden kullandınız
Ben kullandığım ay kaldım canımKızlar merhaba bende bugün femaraya başladım günde iki adet sabah akşam içiceksin dedi doktor aç tok farkediyor mu ve hamile kalan varmı