Femara gebelik testi

busra121204

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
13
2
1
26
Merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var
2 aydır femara kullanıyorum çatlama iğneleri istemedim doğal yolla çatlamam olmuştu en son adet tarihim 19 ocak bekarlığımdan beri adetim düzensiz pcosda var genelde piskolojikde olabildiği zamanda olabilir ama koku hassasiyeti ve kasık ağrımda var çatlama ağrısıda olabilir ama bir umut sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım

Çok erken daha canm regl tarihini bekle ilaç böyle belirtiler verebilir kasık ağrısı oluyor o ilaçlarda

Çok erken daha canm regl tarihini bekle ilaç böyle belirtiler verebilir kasık ağrısı oluyor o ilaçlarda
Evet haklısınız bir umut bide kokulardan tiksinme olunca acıkcası hapdan olduğunu düşünmedim düzenli bir adet tarihim olmadıgi için en son adet tarihimi bekleyeceğim

Ben femarayla catlatma ignesi olmadan hamile kaldim.Hamile oldugumda karnimda hareketlerimi bile kisitlayan sislik oldu. Doktoruma danistim hatta o anlamis hamile oldugumu ama bana birsey dememisti. 27.gunumde idrar testiyle anladim hamile oldugumu. Suan yapsaniz cikmaz bence 10 gun kadar bekleyin. Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…