Ben geldim
Elimde okunmayı bekleyen üç kitabım var
F.Nietzsche - Ecce Homo
F.Niezsche - Eğitimci olarak Schopenhauer ve
Hardy Boullion - John Locke biyografisi
Şuan okuduğum kitap bitsin üçünden birine başlayacağım
Böyle bi konu açman çok iyi olmuş,birbirimizle fikir alışverişinde de bulunabiliriz ve tartışabiliriz felsefe hakkında
Ama katılımcı bulman biraz zor olabilir zira felsefeye önyargı fazla oluo genelde,sıkıcı bulunuo
Sadece felsefe olarak sınırlandırmasak da psikoloji vb düşünsel kitapları da katsak olmaz mı?
Freud'un okumam gereken bikaç kitabı var elimde
canım bende katılayım. bana kitaplar önermen lazım. neler alıp okuyabilirm.
Selam
John Locke biyografisini bitirdim
Yorum yapacak bişey yok adı üstünde biyografi kitabı fakat Locke'u sadece emprizm ve sensualizm başlıkları altında değil bir çok konuda ele almış
Biri daha katılmış aramıza hoşgelmiş
Daha yeni başlıosan Sofinin Dünyasıyla başlamanı tavsiye ederim ben ilk onu okuyarak başlamıştım felsefeye ilgim daha da gelişmişti çok güzel bi kitaptır
pinaran bu arada tavsiye ettiklerinden okumadıklarımı en kısa zamanda edineceğim
LadyEvil:1
[SUP][/SUP]
kızlar siz felsefe mi okuyosunuz, bende çok isterdim ama olmadı. acaba diyorum açıköğretimi kazanıp felse bölümünü tercih edip okusamm mı nasıl olur bilginiz var mı. gerçi bir yaşında bir kızım var onunla nasıl olacak bilmiyorum. en kısa zamanda ilk okumam gereken kitabı alcam.
[SUP][/SUP]
kızlar siz felsefe mi okuyosunuz, bende çok isterdim ama olmadı. acaba diyorum açıköğretimi kazanıp felse bölümünü tercih edip okusamm mı nasıl olur bilginiz var mı. gerçi bir yaşında bir kızım var onunla nasıl olacak bilmiyorum. en kısa zamanda ilk okumam gereken kitabı alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?