Felsefe Kitap ve Makaleleri

Ahmet Cevizci Felsefe Tarihi Thales'ten Baudrillard'a
Ahmet Arslan'ın Felsefe Tarihi dönem dönem kitapları
Macit Gökberk'in Felsefe Tarihi
Antik Yunan'dan Modern Döneme Felsefe Tarihi Gunnar Skirbekk, Nils Gilje, Emrah Akbaş

önce felsefe tarihi diyorum :51:
dönemler akımlar bilinmeli, sonra istenilen dönemin akımın filozofları denizine dalmalı boğulmalı
bence :34:

her gördüğü oyun parkına dadanan yetişkinlerdenim, napayim içimde bir çocuk var ille de büyümem diyor :9:
salıncaklar favorim olmakla birlikte kaydırak, tahterevalli ve şu hani aniden üstüne zıplayarak oturduğun ve yokuş aşağı bir zincire bağlı olarak hızla kaydığın oturak sona gelince de deli gibi sağa sola savrulduğun, bayılıyorum buna, her parkta yok bundan :52:

bakarlarsa baksınlar, çekinmeyin, elbet çocukları rahatsız etmeyecek, kaçırtmayacak, korkutmayacak şekilde :9:

normalde çocuk parklarında o küçücük totuşlara göre yapılmış plastik salıncaklara binenlere çok kızarım, hatta (arkama güveniyosam ) uyarırım da . zaten bi kere kırldımı tamir edilmek bilmiyo:50: biraz gasp gibi geliyo bu bana . ama demirden sağlam olanlar var orta boylarda onlara binmekekte sakınca yok. mahalle parkımızda gece gizli gilzi bindiğimi de itiraf edeyim. :17: ama kaydıraktan kaymayı hiç denemdim. cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. ben içimdeki çocuğun başında eli sopalı bekliyom. :31: bu yüzden bizim ağırlığımıza göre yapılacak parklar kurulmasını istiyom:84:

normalde çocuk parklarında o küçücük totuşlara göre yapılmış plastik salıncaklara binenlere çok kızarım, hatta (arkama güveniyosam ) uyarırım da . zaten bi kere kırldımı tamir edilmek bilmiyo:50: biraz gasp gibi geliyo bu bana . ama demirden sağlam olanlar var orta boylarda onlara binmekekte sakınca yok. mahalle parkımızda gece gizli gilzi bindiğimi de itiraf edeyim. :17: ama kaydıraktan kaymayı hiç denemdim. cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. ben içimdeki çocuğun başında eli sopalı bekliyom. :31: bu yüzden bizim ağırlığımıza göre yapılacak parklar kurulmasını istiyom:84:

o plastik oyuncaklar çocuklara göre bile değil zaten, zincirli ve demir olanları sağlam oluyor :52:

Son düzenleme:
Back