Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde çok istiyorum. edebiyat mı okuyosun. bakalım bu sene başvuru yapacam inşallah kazanırım. ben birde kişesel gelişim ve kuantım kitaplaı okumayıda seviyorum. bildiğin kitaplar var mı
Tanrılar Okulu - Stefano E. D'anna
müthiş kitap arkadaşlar. şu an okuyorum, henüz bitirmedim ama şu ana dek okuduğum felsefi kitapların hepsini devirdi gözümde :) felsefenin hayatınızı değiştiren pragmatik yanını görmek istiyorsanız, ya da aslında hayatı, geçmişi ve geleceği, evet geçmişi dahi değiştirmek istiyorsanız mutlaka okuyun :)
(geçmişin nasıl değiştirileceğinin sırrı kitabın içinde)
çok güzel bir sayfa olmuş çok beğendim ve aranıza katılmak istiyorum
ben şu an yaşar kemalin bir kitabını okuyorum fakat aranıza katılmak için kitabımı yarım bırakmayı bile düşündüm.politzer'in felsefenin temel ilkeleriyle başlamak istiyorum.bu arada felsefe hakkında hiç kitap okumamış biriyim sizde destek olursanız öğrenmeyi çok istiyorum.
ben şu an yaşar kemalin bir kitabını okuyorum fakat aranıza katılmak için kitabımı yarım bırakmayı bile düşündüm.politzer'in felsefenin temel ilkeleriyle başlamak istiyorum.bu arada felsefe hakkında hiç kitap okumamış biriyim sizde destek olursanız öğrenmeyi çok istiyorum.
Schopenhauer - aşka ve kadınlara dair (aşkın metafiziği)... kesinlikle okunmalı, kadınlara çok aşağılayıcı bir bakış açısına sahip, sinirden ne yapacağınızı bilmeden bitirmiş oluyorsunuz
Nietzsche-Böyle Buyurdu Zerdüşt: Herkes ve Hiç kimse için Bir Kitap.. hedef üstinsan defalarca okunabilir.
Halil Cibran- Ermiş... çok çok güzel
şimdilik aklıma gelenler bunlar
ben sofie nin dünyası nı ve oğuz atay - tutunamayanlar eserlerini yarım bırakmış güruhtayım yani tavsiye ettiklerim bir çırpıda okunacak olanlardan :128:
Arkadaslar bana felsefi kitaplara yeni baslayanlar icin fazla agir olmayan, sIkIlmadan okuyabilecegim kitaplar önerebilir misiniz?
LadyEvil bana zamaninda bir kac kitap ve filozof önermisti, onlari bir kenara not ettim. Bir de baskalarinin önerilerini almak istiyorum.. :107:
Özellikle Sofhie'nin Dünyası'ni cok merak ediyorum. Felsefe tarihi de aklimin bir kösesinde, hangi kaynagi tavsiye edersiniz?..
Baska öneriler... :81:
Halil Cibran- Ermiş dışında hepsini okudum,Aşkın Metafiziğinde aynı şeyleri hissetmişiz
Ama bir "Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar"ı vardır ki mükemmeldir,İstenç ve Tasarım Olarak Dünya'sını da beğenmiştim
Ama Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmaları şiddetle tavsiye ederim
bu arada Yaşar Kemal'i çok severim. onun kitabını yarım bırakırsanız üzülürüm. en iyisi iki kitap da biribirine paralel devam etsin :)
12-13 yaşlarımdayken ilk İnce Memed'i okumuştum. daha doğrusu farklı renklerdeki bu seri muhtemelen konuşamadığım zamanlardan beri kitaplığın önünden gelip geçerken ilgimi çekiyordu. kapaklarındaki tatlı ve yumuşak renkleri cezbetti muhtemelen. birincisini iki günde bitirmiştim. üstelik saçma sapan bir sürü ödev yapmakla sorumlu olduğum o zamanlarda. bilirsiniz çocuklara değil arkadaşlarıyla sosyalleşmeye insanın gelişimi için büyük önemi olan oyuna dahi vakit bırakmazlar okul zamanlarında (bana göre yetişkinlerin de oyuna devam etmesi lazım, büyük olmak sadece ciddiyet gerektirmiyor :)
seri biter bitmez Binboğalar Efsanesi ardına da kütüphaneden diğer kitaplarını bitirmiştim. kitapları son derece etkileyici.
konu ile alaksız, konu sahibinden özür diliyorum ama arkadaşın"bana göre yetişkinlerin de oyuna devam etmesi lazım, büyük olmak sadece ciddiyet gerektirmiyor " sözüne katıldığımı ifade etmek için yazyorum. keşke bizim içinde mahalle aralarında parklar olsa ne güzel olurdu demi. benimde kaydıraktan kaymaya çok ihtiyacım var