fedakarlığım boyumu aştı !

100 tl kardesım aldı 3 sene oda 18 i gectı kesıldı
babamda her sıkıstıgında bana koşarki sankı onu verdide noldu
inşallah bebegım olur inş. bu kadar sıkıntıda tek dılegım

Inan bana rabbim sana daha cok bereket verir... Babana kizmadim desem yalan olur Bebisin olunca zaten senin bunlari dusunecek durumun olmicak... Anneniz emeklide olus nerdeyse kendi yagiyla kavrulur...

Dilerim sizede rabbim sizin kadar vefali bir evlat nasip eder... Esinizide tebrik ederim ki hic sizi bu konu hakkinda kirmamis.. Masallah[/QUOTE]

daha bugun babannemle yasıyo babam temızlıkcı ıstıyo benden evıne oda amaan hangısını anlatsamkı
elbette bereketını verıyo bende bu düşüncede baktım hep ama karsılıgında manevıyatla doyursalardı bunları düşünmeye yerım kalırmıydı?
eşim cogunu bılmıyo bide ben evlenırken sart kostum sıgortayı zaten mırın kırın ettıgı zamanlar oluyo ama tabi Allah razı olsun
evıme her alısverıste annenınde eksıgını al der hakkını odeyemem
amın inşallah bebek kurtarsın içimdeki hüznü

annen senin kıymetini bilemiyor ne yazık..hep öyle olmaz mı zaten,değer verirsin ama değer görmezsin!

bu konuda diyebileceğim tek şey;Allah sana,senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin İnşallah..

amın amın inşallah

vşimdi bıle üzülüyorum acaba anneme haksızlıkmı edıyorum diye oda sızın gibi dua eder hep "Allah sana,senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin" amin inş.içten yada deil bılmem nasıl eder ama
cümlesine amin inşallah

Bence gerekenden fazlasını vermişsiniz.

Hemde çook fazlasını....

Maddiyat değil kastım.Kendi hayatınızdan,eşinizin hayatından bu kadar zaman çalmaya hakkı yok kimsenin keyfe keder.

Şöyle bir silkelenin size tavsiyem.Durun ve gayet mutlu bir evliliğiniz varken neden bu mutsuzluğu yaşadığınızı düşünün.
Aldığınız cevaplara görede kendinize yeni bir yol çizin.

Evet taşınmak ilk aşamada güzel amakolay olan adım.
Siz kendinizi bir taşıyın bakalım durduğu fedakar,sadece ailesi için yaşayan kadın olma modundan.

yok izin vermicem uzak bi semte gidicem işde bırakıcam uzun bi süüre
ailem için yaşamayı bıraktım 1 yıldır ama patlamamıstım buda küsmeleride patlamala oldu galıba
teşekkür ederim

çıkmam gerek mesaım bıttı
yarın tüm yorularınızı okuyacagım
her söylediginiz aklımda
Allah razı olsun hepinizdende insallah sayenzde rahatladım ve aşacagım

Sizden beklenmeyen bir hamle olmuş bu onlar için....O sebebledir size tavırları.

Oysa ki ''küsmeden'' bir düzen oturtun derim ben.Çünkü sizin kadar hassas biri bu durumda daha çok üzülür ve yeni fedakarlıklar yapma noktasına gelebilirsiniz.

zatn küslüğe annemin hasta olmasına vs dayanamadıgımı bılırler. anneme patlasaydım 3 gun hastalancaktı biliyorum yine dayanamıcaktım o iiyi olsun dıye yapmadıgım kalmayacaktı

Yaptığın iyilikler, fedakarlıklar gün geliyor görevin haline geliyor.
Sonra bir kere yok desen, of desen senden kötüsü yok.
Kendimden bilirim.
İki tarafında yükü üstümde maddi, manevi.
Kendi ihtiyacımdan kıstım ama kıymet bilen olmadı.
İnsan ne kadar yük taşısa da fedakarlık etsede gün geliyor unutuluyor.
verdikçe daha fazlası isteniyor.
Yavaş yavaş çek elini üstünden.
Kendi hayatın olduğunu unutma.
Çocuğun olduğunda şartların değişecek.
Geleceğini düşünmek zorunda kalacaksın.
Etrafındakilerinde bunu anlaması lazım
Malesef yıllar sonra böyle bir tokat yiyip ayılıyorsun.
Bu bencillik değil, kendini düşün birazda.

canım ya, allah senden razı olsun. annenin sigortasını bitir, sonra sen de ona göre davran. sen hep veren olmuşsun, annen sana güvenmiş, yapar eder, üstesinden gelir demiş, sen hazırcılık yapmamışsın, onlar da farkında olmadan sana bunları yapıyolar. bence kendini uzaklaştır onlardan manen, yıpratma kendini.

cnmm hayır demesini öğrenmen lazm...
ayrıca anneni karşına alıp konuşman lazm kendinin herzaman ondan duygusal bir beklenti içinde olduğunu ama hiçbir zaman yanında olmadığını sadece ihtiyacı olduğunda hatırladığını düşündüğünü çünkü ablana sürekli verici olduğunu yani tüm işlerine koşturduğunu gördüğünü ve kendini üvey evlat gibi hissettiğini söyle (sakın maddiyatı kakıyor zanneder gibi düşünme çünkü sen yapabileceğini fazlasıyla yapmışsın eğer maddiyatı düşünsen bunca şeyi yapmazdın yapamazdın)

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki aynı durum bende de var. Annem babam ayrı evler kira onlara yetmeye çalışırken kendi adıma hiç bir şey yapamıyorum. En ufak sitemim de senden paramı istiyoruz verme diyor annem ama oda biliyor ben vermesem geçinemeyeceğini. Ama bende benim yaptığım fedakarlığı görsün istiyorum ben kendime bir şey almıyorken onun hala kıyafetti ayakkabıydı alması deli ediyor beni

sen gerekeni yapmışsın bende senin yerinde olsam helede dul kalmış annem için hiç düşünmeden yapardım düşünsene annenin geleceğini sağlayacak emekliliğine kavşturmuşsun annen sana belli etmesede hayır duasını alıyorsundur. Anne kızı arasında hesabın lafı olmaz bende çalıştığım dönemlerde anneme jestler yapmayı çok severdim oda çalışmasına rağmen şimdide o bana yapmaya çalışıyor ama ben asla ihtiyaç duymadığım sürece destek istemiyorum Allah sana bu dünyadada öbür dünyadada yardım eder sabret ve şükret evinide ayırcakmışsın zaten biz anne baba duası aldık çocuğumuz olmuyordu Rabbim nasip etti oldu bana kimse bakmadı ben tek başıma kalıyorum. Anneme kızıyorum gelmıyor dıye ama tek pazarı var çok çalışıyor ondada geziyor bişey diyemiyorum ne yapaym idare ediyorum.

Şimdiye kadar hiç destek istememeye çalıştım kredimi doğumda kullanacağım hastane masrafları için söz aldım. Anneninde elinde olsa sana maddi olarak desteği olur emin ol, sen işin manevi rahatlığını yaşa bence.

keske emeklılık oldugunda elını cekseydın artık kendı parası olunca hallederdı.esının sabırlı davranması cok guzel ama buda bıyerde patlak verebılır. annenen farkeder merak etme uzaklastığınızda üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…