Çok haklısınız uzun yazıyı okuduğunuz için de teşekkür ederim. Eşimin ütüsünü bile yapmıyorum en az ilgilendiğim o düşünün Herkes benden bir şey istiyor olmayınca surat asıyorSorun yüzde yüz annenizde değil.
Afedersiniz eşşşek kadar olmuş çocukların ve yetişkin kocanızın her ihtiyacını karşılar, bebek gibi bakarsanız başka hiç bir şeye vaktinizin kalmaması ve çok yorulmanız normal. Bu saçmalık olmasaydı anneniz bu kadar batmazdı muhtemelen.
Yapamıyorum işte 1 hafta rahatım diyorum illaki tekrar öyle bir şey söylüyor ki kabul etmek zorunda kalıyorum .Kafa dağıttığım kıyafet pazarına bile gelmek istiyor onu sallıyormuş gibi hissettiriyor pazardan nefret ettim Çözüm arıyorum?Anneniz size bağimli bu yaşta bu kadar normal değil ve çok boğucu buraya anlattiginiz gibi açikca anlatın artık haftada 1 görüşme yeter
İşte kendi panik aman çocuklar aç kalır diye beni de mahfetti çocuklar 1 yumurta kıramıyor büyüğü makarna yapıyordu onu bile yapmıyor. Ne deseniz haklısınız ilk hedefim o olsun !Tüm sorun annede değil gibi. Ev işleri neden sadece sizde? Çocuklara ve eşinize iş paylaşımı yapın. Hatta yemek yetişmedi demek yerine çocuklar 16 17 yaşında hem kendilerine hem size birer tost yapabilirler ya o kadar da peşinde koşmanıza gerek yok.
Sizde kontrolcusunuz sanırım. Belki daha rahat daha ferah bir ruh haliniz olursa anneniz de gözünüze batmaz. Boşverin her şeyi sırtlanmayın size de günah.
Assınlar ne olacak? Kocaman insanlar olmuşlar kendi işlerini kendileri yapmalılar artık.Çok haklısınız uzun yazıyı okuduğunuz için de teşekkür ederim. Eşimin ütüsünü bile yapmıyorum en az ilgilendiğim o düşünün Herkes benden bir şey istiyor olmayınca surat asıyor
Yurtdışına göndereceğim onları :)Assınlar ne olacak? Kocaman insanlar olmuşlar kendi işlerini kendileri yapmalılar artık.
Annenize kızıyorsunuz ama sizin de çocuklarınıza karşı ondan çok farkınız yok. Bu çocuklar 40 yaşına gelince de peşlerinde olacaksınız. O zaman söylenirlerse de ben size saçımı süpürge ettim nankörler diyeceksiniz
Göndermeyin. Hayatta kalma becerileri yok, telef olurlarYurtdışına göndereceğim onları :)
İyi oldu her yönden manipule edildiğimi terkrar gördüm.Bende savaş verdim ama eşim ve annem aman yapamazlar dedi suçlu hissettirdilerAnneniz Kızılcık şerbetindeki Pembe hanim gibi fedakarlıktan ziyade kontrolcü.16 yaslarındaki cocuklar karinlarıni doyuracak olgunlukta benim 10 yasında kuzenim annesi işteyken eve gelip makarna yapıyor mesela.Ben 3 yasindaki kizımı bile aman ac kaldi aman istedigi yemek olsun diye dert etmem olanı yer ben bunu yemem baska bir sey istiyorum dediginde bu yemegi yaptim baska yemek yok sabah kahvaltıda doyurursun karnını diyorum mecbur yiyor bazen fedakarlıgı da abartmamak lazım
Ailelerin katılmayacağına dair watsup msj gönderdim buluşma yeri de var inansın diye diyorum ya suçlu hissettiriyor bahane gibi ama diyorum ya kafasına koyduğunu yine yapıyorKendinize vakit ayıramıyorsunuz herhalde sorun bu. Anneniz kahvaltı mekanını nasıl buldu onu merak ettim ya gerilim filmi tadında
Yemin ediyorum sırf bu yüzden okul danışmada işe başlayacaktım yetişemezsin dedi eşimle ikisi çocukların geliş saati vs ..görüşmeye gitmedimanladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz evde koca koca insanlar bu kadar ruhen bitkin olmanız normal değil. yemekeleride getiriyormuş yorgunluğunuz tamamen psikolojik sanırım.
bu durumda anneniz sizi dinlemiyorsa geldiğinde evde sizi bulamasın yapacak bişey yok. işe kursa ne bilim zorunlu gidecek bi yer bulun kendinize
Başka kardesinizmi yokmu?Yapamıyorum işte 1 hafta rahatım diyorum illaki tekrar öyle bir şey söylüyor ki kabul etmek zorunda kalıyorum .Kafa dağıttığım kıyafet pazarına bile gelmek istiyor onu sallıyormuş gibi hissettiriyor pazardan nefret ettim Çözüm arıyorum?
Burada kendiniz de suçlusunuz aslında ya bence. Gideceğiniz her yeri haber mi veriyorsunuz? Gidersiniz olur biter, sonradan söylersiniz ya da söylemezsiniz. Yukarıda biri demiş kendinize bir kurs bir iş bulun, düzenli gidin bence. Çocuklar 16 yaşında diyorsunuz. Artık aç kalmazlar, kalmamalılar. Ben 6-3 yaşındaki çocuklarım için bu kadar vicdan azabı duymuyorum. Bazen yemek olmayabilir. Geçiştirilebilir bazı şeylerle.Ailelerin katılmayacağına dair watsup msj gönderdim buluşma yeri de var inansın diye diyorum ya suçlu hissettiriyor bahane gibi ama diyorum ya kafasına koyduğunu yine yapıyor
Yetişme canım ne olacakYemin ediyorum sırf bu yüzden okul danışmada işe başlayacaktım yetişemezsin dedi eşimle ikisi çocukların geliş saati vs ..görüşmeye gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?