Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

SUYU O ŞEKİLDE İÇİYORUM BUGÜN DÜN DOKTOR BEBEĞİN İÇİN İÇECEKSİN MECBURSUN DEDİ KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM SUÇLU GİBİ RABBİM KORUSUN MİNİKLERİMİZİ :KK43:
yok canım kendini suçlu hissetme ne biçim doktormuş o öyle

idiciiimm ne yapıyorsun nasılsın bakalım ?
moralin düzeldi mi biraz daha ?

oyy teşekkür ederm :)
bu arada ne aşamadasın evi dizmeye başladın mı ?

Az bir işim kaldı bitti sayılır canım.
Ama mutfağı yerleştirmedim. Önümüzdeki günlerde mutfak yenilenecek tekrar tekrar uğraşmayayım diye bekletiyorum.

hoşgeldin cemreeeeeee:KK73:
benimde kist oluşan ay doktor dogum kontrol hapı verdi ama ben kullanmadım onun yerine sogan kürü yaptım diger aya bişey kalmadı :)
ama sen doktorun tavsiyelerine uy ben kötü örnek olmim :-)
inşallah herşey gönlünce olur daaaa kasımda müjdeyi verirsin :)

bu arada okul başlamadı mı yaaa ne zaman kavusuyoruz sanaaaa:KK39:
okul basladi ama odam berbat pis. temizlenmesini bekliyorum. bebek olayinda da ibu ay da boyle geccek iste benim. bari sen guzel hbri ver yaw:)

Nerelerdesiniz kizlarrr uhi ddem luci cemre ozgee moonspell nerelere kayboldunuz :KK61:kimseyi gorememk cok uzucu

Yahic bukadar bos gorememisdim topigigi sasrdim uhubbike tatile gitti galiba nyse saglik olsun iyiyim bnde yni sanirim iyiyim karisigim biraz bnde bilmiyorm
Artik herkez belirtilerden her ay ayni husrana ugramaktan bikti ondandir :)) hayirdir cnm sen neden karisiksn bi sikintinmi var

Nerelerdesiniz kizlarrr uhi ddem luci cemre ozgee moonspell nerelere kayboldunuz :KK61:kimseyi gorememk cok uzucu
Merhabalar,
Çok telaşlarım var bu ara hem düğünler bitmedi hemde iş yerinde sıkıntılarım oldu canım hiç giremedim.Nasılsınız boş vaktimde okumaya çalışacağım geçmişi.Ben beklemedeyim 1 ekime kadar

:) geldim cnm burdayımm izinliyimm evdeyimmmm yatıyorumm ohhhh misss :KK71:o yüzden pek giremiyorum :) kahvaltıya kızartma yapıyodum elime yağ sıçradı felaket acıyo elim suyun içinde geziyorum sabah beri :( bu arada günaydınnnnn herkeseeeee :KK68:

Ayy geçmiş olsun canım dikkat et.
Ben de sürekli ev işleri. Bu taşınma işi yordu beni :KK43:
Pazartesiye de okul açılıyor. Bu hafta sonu köye kaçayım bari.
saol cnmm sanada geçmiş olsunnn güle güle otur yeni evinde :) senin bölüm ne cnmm?

Back
X