Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

teşekkür ederim cnmm ewet o zaman çok zayıftım 53 kiloydum boyumda var hoş durmuyodu :) şuan da 63 kiloyum biraz fazlam var ama olsun memnunumm :) kızlar sizde de oldu mu evlenince neden kilo alıyoruz ki çevremde hep öyle görüyorum :-)

bende de olduuuuu:(
ama maalesef bende senin ki gibi hoş durmuyooo :(:(

Normalde neden her evlenen kilo alır bilmiyorum ama benimki tamamen hareketsizlik...eskiden de bu kadar yerdim ama ist nin altını üstüne getirirdim...şimdi ise haftalarca evden çıkamıyorum neyse huzurum yerinde şükür bunu da dert etmyim :):)

bende de olduuuuu:KK43:
ama maalesef bende senin ki gibi hoş durmuyooo :KK43::KK43:

Normalde neden her evlenen kilo alır bilmiyorum ama benimki tamamen hareketsizlik...eskiden de bu kadar yerdim ama ist nin altını üstüne getirirdim...şimdi ise haftalarca evden çıkamıyorum neyse huzurum yerinde şükür bunu da dert etmyim :):)
ewet hareketsizlik çok etkiliyo ben aynıyım öncesinde de çalışıyodum şimdi de ve hep oturuyorum onun yan etkileri bende de var ama ben kansızlık tedavisi gördüm iğneler haplar şuruplar onlardan sonra aldımm maalesef :( birde doğum yaptımm haliyle oturdu :)

ewet hareketsizlik çok etkiliyo ben aynıyım öncesinde de çalışıyodum şimdi de ve hep oturuyorum onun yan etkileri bende de var ama ben kansızlık tedavisi gördüm iğneler haplar şuruplar onlardan sonra aldımm maalesef :KK43: birde doğum yaptımm haliyle oturdu :)
booşşveeerrr sen şimdi hiç bunları düşünmeee keyfini de bozma minigini kucagına al onnunla birlikte koşuştururken veririsin fazla fazlaaa:-):-)

Merhaba kızlar nasılsınız
bi konu actım gordunuz mu
reglime 4-5 gun kaldı ilişki sırasda asırı Agrı ve baskı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

reglime 4-5 gun kaldı ilişki sırasda asırı Agrı ve baskı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
CNM BİLEMEDİM AMA 4/5 GÜN VARSA NORMAL GEBELİK BELİRTİLERİNİ TAKİP ET NORMALDE KASIKLARINDA AĞRI BATMA VARSA O GEBELİK BELİRTİSİ AMA İLİŞKİ SIRASINDAKİNİ BİLMİYORUM

Merhaba konunu görmedim...
Ve bu dediğin belirti olur mu bilmiyorum o yüzden didemin dedigi gibi diger belirtileri de takip et bencede...
bi de şu var adet öncesi rahim kalınlaşırmış ya belki de ondan agrı baskı da olabiliyordur....
ama sonuc ne olursa olsun şuan sana en çok zarar verecek şey strestir...
Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah ve müjdeyi nasip etsin bu ay...

Sagolun kızlar Herseye hazırlıklıyım zaten. İlk defa olunca acaba mı dedim
biri ozelden yazdı onunda bu sekilde olmus ve hamileymiş bakalım artık hayırlısı

biri ozelden yazdı onunda bu sekilde olmus ve hamileymiş bakalım artık hayırlısı
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNN CNMM

benim ders calışmam lazıııımmmmmmmm:KK33::KK33:
canim nasilsin? benim bu ay da korunmam gerekiyomus. kistim olusmus dogum kontrol hapi kullancam bu ay. sanirim kucultup atmaya yariomus. ekimde kismetse asilama. baska aksilik cikmassa tabi. oysa bugun ne hayallerle gitmistim doktora. su klomen bozdu butun dengemi. hayirlisi artik. sen yine de listenin duzeni bozulmasin diye beni ekim 4 diye degisirebilirsin. ama yine reglimi beklicem sadece.umarim kasimda guzel hbri verenlerden olurum hayirlisiyla. optum cok:) herkese selamlar.

inşallah seninde öyledir ve müjden seninledir:KK36:

İnşallah Uhimmm...
Kız gel yardım et bana canım çıktı kaç gündür şu taşınma işiyle :)

aaa başladın mı taşınma işineee:)
ayy ne güzel olurdu çok seviyorum ben yaa bi yandan topla bi yandan diz sonra keyfini sür ohhh misss:KK66:
sen taşınmayı btir ben çaya gelirim:KK50::KK50:
Çok uyanıgım yaaa:-):-)

canim nasilsin? benim bu ay da korunmam gerekiyomus. kistim olusmus dogum kontrol hapi kullancam bu ay. sanirim kucultup atmaya yariomus. ekimde kismetse asilama. baska aksilik cikmassa tabi. oysa bugun ne hayallerle gitmistim doktora. su klomen bozdu butun dengemi. hayirlisi artik. sen yine de listenin duzeni bozulmasin diye beni ekim 4 diye degisirebilirsin. ama yine reglimi beklicem sadece.umarim kasimda guzel hbri verenlerden olurum hayirlisiyla. optum cok:) herkese selamlar.

hoşgeldin cemreeeeeee:KK73:
benimde kist oluşan ay doktor dogum kontrol hapı verdi ama ben kullanmadım onun yerine sogan kürü yaptım diger aya bişey kalmadı :)
ama sen doktorun tavsiyelerine uy ben kötü örnek olmim :-)
inşallah herşey gönlünce olur daaaa kasımda müjdeyi verirsin :)

bu arada okul başlamadı mı yaaa ne zaman kavusuyoruz sanaaaa:KK39:

Ewt kist oldugu zamn asilama yapmiuolar bnada yapmamislardi hayirlisi ins tutar bebisin ve seni daha fazla bekletmz

inşallah seninde öyledir ve müjden seninledir:KK36:

aaa başladın mı taşınma işineee:)
ayy ne güzel olurdu çok seviyorum ben yaa bi yandan topla bi yandan diz sonra keyfini sür ohhh misss:KK66:
sen taşınmayı btir ben çaya gelirim:KK50::KK50:
Çok uyanıgım yaaa:-):-)

Heheh aynen öylesin valla canım :)
Olsun sen gel de iş bitince gel nolucak :)

Ewt kist oldugu zamn asilama yapmiuolar bnada yapmamislardi hayirlisi ins tutar bebisin ve seni daha fazla bekletmz
idiciiimm ne yapıyorsun nasılsın bakalım ?
moralin düzeldi mi biraz daha ?
Heheh aynen öylesin valla canım :)
Olsun sen gel de iş bitince gel nolucak :)

oyy teşekkür ederm :)
bu arada ne aşamadasın evi dizmeye başladın mı ?

Back
X