Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hoşgeldinnnn :)
Kaç aydır bekliyodun hatırlamıyorum ama umudunu asla kaybetme...
Ben topigin başında da dedim Koca Yakup a.s Allah tan sabır istemiş biz neyin telaşındayız....

Bi de ben geçen aydan beri sürekli kendime bunu hatırlatıyorum " Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir bunu kalpten söylüyorsan kalbine hüzün düşürme"

İnan bu ay adet oldum şeytan boşdurur muu hemen dikildi tepemeeee:)
Bak bu ay da olmadı, kocaaaaa bi ay daha bekliceksin, ya bekledikce olmazsa vs vsss
Sonra kızdım kendime....müslüman rabbinden ümidini kesmez dedim :)
Bu ay da olmadıysa bunda da bi hayır vardır :) nasip olucak o duygu ama demekki zamanı var :)

ben 5 ayıma gırdımm olmadı ya nasıp deyıp beklıyoruzz

Anladım rabbim tez zamanda nasip eylesin sana da isteyen herkese deee :)
Nasıl hissediyorsun bu ay iyi çalıştın mı :)

Hoşgeldiinnnn:)
Yazdım birlikte bekliyoruz sayılır benimde 13 mayıs :)
Şuan adet misin?

evet cnm adetim ama son bugün öyle görülüyo...çalışmalara başlamalıyım hemen:)

Yok bende çalışmıyorum :) Aöf 2.sınıfım bu haftasonu vizelerm var işte onlarla ugraşıyorum :)
Bu aralar bende öyleyim az önce arkadaşla konusştum depresyondayım diyorum "bahar depresyondur " diyo :)
Bu sene ders bırakmadan bitirmek istiyorum, üstüne adet oldum üstüne uzun zamandır evdeyim afakanlar çöktü resmen :)

ay yok yaa bahar depresyon değil canım, güneş kuşlar filan bana enerji mutluluk verir :) sen gel almanyaya burada haftanın 5 günü güneş yok, insan mutlu olsa bile depresyona giresi geliyor :))

Anladım rabbim tez zamanda nasip eylesin sana da isteyen herkese deee :)
Nasıl hissediyorsun bu ay iyi çalıştın mı :)

Hoşgeldiinnnn:)
Yazdım birlikte bekliyoruz sayılır benimde 13 mayıs :)
Şuan adet misin?

Senin adet döngün kaç günde bir? Ya ben 26 günde filan oluyorum ya çok mu erken oluyorum :/

evet cnm adetim ama son bugün öyle görülüyo...çalışmalara başlamalıyım hemen:)

Hım evet senin çalışmalara başlama zamanın :)
Hadi hayırlısı :)

Senin adet döngün kaç günde bir? Ya ben 26 günde filan oluyorum ya çok mu erken oluyorum :/

Yok ya benimki de bahardan ziyade sürekli evde olmak ve ders üstüne adet vs den geçiçi yanii :))

Nasıl yani adetin 1.gününden itibaren 26 gün sonra bi daha mı adet oluyosun ..
Bence çok erken deil zaten genelde 28 oluyomuş...
Benim gibi 33 34 günde olmandan iyidir :)Ben 23 24 gün temizim 9 gün adetim :KK43:((
Hele de hamileliği düşününce bu süre çok uzun geliyoooo :)))

Yok ya benimki de bahardan ziyade sürekli evde olmak ve ders üstüne adet vs den geçiçi yanii :))

Nasıl yani adetin 1.gününden itibaren 26 gün sonra bi daha mı adet oluyosun ..
Bence çok erken deil zaten genelde 28 oluyomuş...
Benim gibi 33 34 günde olmandan iyidir :)Ben 23 24 gün temizim 9 gün adetim :KK43:((
Hele de hamileliği düşününce bu süre çok uzun geliyoooo :)))

Evet canım öyle bazen 27 28 günde olabiliyor, ya benimki de 8 gün sürüyor hem sık hem uzun oluyorum :). Bende hep senin gibi geç olanlara özenirim ya :))

Evet canım öyle bazen 27 28 günde olabiliyor, ya benimki de 8 gün sürüyor hem sık hem uzun oluyorum :). Bende hep senin gibi geç olanlara özenirim ya :))

Yok yookk hiç özenme :))
Evet normalde iyi oluyo ama hamile kalmayı düşününce kısa olması daha iyi cabucak diger ay geliyoo :KK9:

canım ovulasyon testı yaptım cıft cızgıyı gördum ıkı gun onu degerlendırdımm gerısı kısmett

Ya bu ovulasyona bi karar veremedim gitti bi diyom onla hamile kalan çok var bende yapim sonra diyorum daha çok stres yapcam boşverim :)
Amaaaannnn kafamda kırk tilki resmen :KK53:

Ya bu ovulasyona bi karar veremedim gitti bi diyom onla hamile kalan çok var bende yapim sonra diyorum daha çok stres yapcam boşverim :)
Amaaaannnn kafamda kırk tilki resmen :KK53:

ben aldım ama gereksızz bence zaten belırtıler bellı edıo ama ates ölcme yontemını kullan derımm adetın basladı gunden ıtıbarenn atesını olcmeye basla belırtılerde olacakk tabıı akıntı gıbıı bu yontem daha mantıklı bencee ama oınsallah gerek kalmaz

Yok yookk hiç özenme :))
Evet normalde iyi oluyo ama hamile kalmayı düşününce kısa olması daha iyi cabucak diger ay geliyoo :KK9:

O acıdan bakınca iyi diyebiliriz :) üstüne görme olayı nedir biliyor musun canım, ya bizim bu adeyler üstüne görmeyseeee :))

ben aldım ama gereksızz bence zaten belırtıler bellı edıo ama ates ölcme yontemını kullan derımm adetın basladı gunden ıtıbarenn atesını olcmeye basla belırtılerde olacakk tabıı akıntı gıbıı bu yontem daha mantıklı bencee ama oınsallah gerek kalmaz

ateş ölçmeyi de hiç denemedim ama dediğin gibi bende de yumurtlama zamanı belirti oluyo ama bi türlü nasip olmuyo hayırlısı bakalım :)

O acıdan bakınca iyi diyebiliriz :) üstüne görme olayı nedir biliyor musun canım, ya bizim bu adeyler üstüne görmeyseeee :))

Ben üşük yaptıgımda üstüne görmüştüm...üstüne gördüğün zaman rengi kahverengi oluyo ve çok gelmiyo sadece lekenme oluyo... o zamanda aklımda tab ben adetim sandım hiç umursamadım aradan zaman geçti sonra düşük oldu işte...

Şuan benim ki üstüne görme deil çünkü normal kırmızıya döndüm adet oluyorum yani :)
ama tuhaf bi şekilde kasıklarımda bat malar oluyo ara ara :)
sen ne kadar erken oldun?

X