- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Ne yapışma olayı anlamadım daaa?
ama bence de sıkıntı yapma herşey yoluna girecek ve nasibinde yazılan gün geldiginde müjdeyi alacaksın :)
leble arkadaşın dediği gibi bende nette baktım bir sürü farklı sebebi olabiliyormuş bunun ve her sebebe göre farklı tedavi yöntemi uyguluyorlar yani bebek sahibi olmanız imkansız gibi bişey söz konusu degil Allah ın izniyle :)
internette baktım çocuk sahibi olabiliyorsunuz, bal şöyle bir yazı buldum
mikro tese yöntemi diye bir şey varmış onu araştır,,,
sanırsam bunu da ssk lıysan devlet hastanelerinde de yaptırabilirsiniz....
Her şeyin başı moral,,,
tamam canımbakıcam çok sağolhttp://www.doktornevra.com/kisirlik/azospermi_sperm_olmamasi.asp
linki gönderiyorum orada tese ve mikro tese adı ile bir başlık bulucaksın
canım o zamn yanındaki tarhi sil olurmu çok sağolbence listeden çıkarmayalım adın bizimle kalsın sende kal böyle ümitsiz de olma rabbim ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok bunu biliyoruz inşallah sana da nasip olacak annelik er ya da geç
Yine de istemiyorsan silerim adını
inşallah canım çok sağolhic üzülme, benim kuzenimde de hic canli sperm yoktu.. Bitkisel seyler kullandi keci boynuzu filan ve ameliyatla ondan sperm aldilar ve icinden birkactane canlis sperm cikti.. O cocukkken kanser olmustu oyuzdne tedavi ederken tüm spermler ölmüs, hic umut yok demislerdi ama canli yine de cikti.. Hic üzülme insallah rabbim sifa versin..
arkadasim ben profil fotonu nasil değiştirebilirim yardimci olurmusunuzooyyy ooyyyy yaaaaaa :):):)
olsun arkadaşım hamile kalabiliyorsun öyle düşünüp teselli olucaz bundan sonraki gebeilğin sağlıklı gelsin inşallah, sağlıklı doğurup büyütmek nasip olsunTamam o zaman yapmaya devam :))
Hım hayırlısı bakalım rabbimden umut kesilmez :)
İnşallah hayırlı haberdir :))
Bende buraya üye olduktan sonra bayaga rahatladım o yüzden seni bayaga iyi anlıyorum :)
aramıza hoşgeldin :))
benimde ekimde düşügüm oldu 6 haftalık öncesi ile sayarsak 8 ay bitti sonrasından sayarsak bu 4.ayım :)
düşük sonrası 2 ay korundum maalesef
Ben iyiyim hamdolsn sen nasılsın ?
İnşallah hiç düşmez o ateş :)
dün akşam eşime çıtatıyım dedim ateş ölçme işini pek sıcak bakmadı sanki herşeyi aynı anda birbirine karıştırır gibi olur :))
hayıtı tavsiye ederimHayırlı cumalar kızlar bu 2.adetim ama çok çok azzz geliyo adaçayı falan içtim ama yok malesef bu düzen ne zaman oturacak anlamadım gitti geçen ay bile daha fazla olmuştum31:
üzülmeyi bir kenara bırakıyorsun çaresiz bir durum değil bu, saraçoğlunu keçiboynuzu kürünü ve çakşır kullan eşine araştır iyice aktara gidin onlarda yardım eder, dr zaten bir şeyler verir vitamin olarak, eşinin beslenmeseine dikkat et burda erkek infertilitesi sayfası var orda neler kullandıklarını yazıyorlar faydasını gören çok emin ol, sperm sayısı 0 olup milyonlara çıkanlar var, toparlan inancını sakın yitirme eşinede destek ol emin ol o daha çok üzülüyordur şimdimrb arkadaşlar eşimin sperm test sonucu çıktı canlı sperm bulunamamış:2:
ben şmdi napaym :2:
beni listeden çıkarırmısın
kürtajdan sonra rahimde yapışma asherdam sendromu diye geçiyo reglnin az olması ya da hiç olmaması tek belirti canım neyse boşver konuşmayalım böyle kötü şeyleri
arkadasim ben profil fotonu nasil değiştirebilirim yardimci olurmusunuz
kızlar kuzenim 1 yıllık evli.çocuğu olmuyordu sebepsiz dedi doktoru.az önce aradı adeti 1 hafta gecikmiş 5 haftalık hamileymiş şok oldum ya oleyyyyyyyyyyy darısı başımıza
kızlar kuzenim 1 yıllık evli.çocuğu olmuyordu sebepsiz dedi doktoru.az önce aradı adeti 1 hafta gecikmiş 5 haftalık hamileymiş şok oldum ya oleyyyyyyyyyyy darısı başımıza
üzülmeyi bir kenara bırakıyorsun çaresiz bir durum değil bu, saraçoğlunu keçiboynuzu kürünü ve çakşır kullan eşine araştır iyice aktara gidin onlarda yardım eder, dr zaten bir şeyler verir vitamin olarak, eşinin beslenmeseine dikkat et burda erkek infertilitesi sayfası var orda neler kullandıklarını yazıyorlar faydasını gören çok emin ol, sperm sayısı 0 olup milyonlara çıkanlar var, toparlan inancını sakın yitirme eşinede destek ol emin ol o daha çok üzülüyordur şimdi
listeden çıkmak yok umutlu olacaksın rabbim ol desin yeter ki, hiç sorunu olamayıp gebe kalamayanlarda var bu işler nasip işi
İnşallah özge yaaaa :)
senin bu hislerin bana umut oluyo resmeeenn :)
sen ilişkilerine dikkat et kafana takma zaten olucak ne bilim sadece bi his allah yanıltmasın inşallah nese batına az kaldı zaten yumurtlama dönemndesin bugün yarın olucak
Ovu testlerine göre daha yumurtlamadım bugün 3.testi yapıcam
ama nedense bu ay ilişki pek olmuyo :)
Önceki topik sahibimiz gibi iki kere ile nasip olucaksa olucak sanırım
Hayırlısı bakalım yaa:)
zaten bi kere bile ilişki yeter yani
İnşallah özgeem yaaa nasip tabi ki ama bayaga özlem doluyum yaa gönlüm istiyo tabi :)
istemezmi kuzum ya evlat bu hepimizin özlemi rabbim inş gönlündeki muradını sana bu ay verecek
saol CNm ama adet oldum hemen arkasından maaleseff
kızlarrr yahu kendi açtığım topikte değil de en çok burda takılıorum öyle buldum kendimi az öncebu yola birlikte çıktık ve ben sizden ayrılmak istemiorum çok ilginç siz nereye ben oraya
Ovu testlerine göre daha yumurtlamadım bugün 3.testi yapıcam
ama nedense bu ay ilişki pek olmuyo :)
Önceki topik sahibimiz gibi iki kere ile nasip olucaksa olucak sanırım
Hayırlısı bakalım yaa:)
beni listeden çıkarırmısın