- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Ooo iyiymiş yaaa göz açıp kapayıncaya kadar süper notlarla bitirirsin inşallaaahhh
hadi bakalım haftaya daima bizimlesin :)
bol bol muhabbet ederiz:)
hele sen şua hastaneden hayırlı haberlerle döndeee inşalllah herşey güzel olacak :)
bu kadar vesvese yapma kendine arkadaşım zararı yine sana olur....eşine de geçmiş olsun ama dediğin gibi bi etkisi olur mu bilmiyorum doktor bu konuda sana yardımcı olur inşallaahh
teşekkür ederiiiiimmmm :)
kendimi daha güçlü hissettim
güvenilmek güzelmiş ya huuuu
İnşallah canım sen de :)
inşallah canım,bugün yine gelen giden yok doktora yolu gözüküyor.Bir de sorma başıma gelenleri buzdolabım bozuldu kıymaları falan kurtardımda kışlık koyduğum sebzeler uğraştıklarım hep çöp
Bende calisiyorum iyi gidiyo simdilik kosturmaca ise git isde eve gel evde calos boyle sen dogumdan sonra hemen baslayamazsin tabide calismayi dusuniyomusun yoksa cocuklarinin anasimi olcaksinSAOL İDİCİMM İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM MALESEFSEN NASILSINNNN, SENİN İŞLER NASIL GİDİYO :)
ayy inşallah yaa hayali bile güzeeelll :)
bi bakmışım herşey bitmiş diplomaaa elimdee ayyy süper olur yaaa :)
sen sonrasında ne düşünüyosun derin?
Cok cok guzel haberlerle don ins cnim ben calisiyorum bugun kosturmacali geciyo is hayatim bazen yorgun bazen enerjikHerkeseee merhabaa tekrardan :)
Musmutlu bi gün olur inşallaahh hepimiz için
ben yarın için doktor randevusu aldım bayaga heyecanlıyım yaaa inşallah iyi ve güzel haberlerle dönerim :)
VALLA BİLMİYORUM CNM ÇALIŞICAM AMA NE ZAMAN GERİ DÖNERİM KESTİREMİYORUM 4. AYIM BİTENE KADAR DÜŞÜNMEM DİYORUM AMA BAKALIM NASIL OLUR :) BNM BEBEĞE ANNEM BAKACAK O YÜZDEN İÇİM RAHAT ANLIYCAN :):)Bende calisiyorum iyi gidiyo simdilik kosturmaca ise git isde eve gel evde calos boyle sen dogumdan sonra hemen baslayamazsin tabide calismayi dusuniyomusun yoksa cocuklarinin anasimi olcaksin
Cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum nekadar sinir bozucu oldugunuinşallah canım,bugün yine gelen giden yok doktora yolu gözüküyor.Bir de sorma başıma gelenleri buzdolabım bozuldu kıymaları falan kurtardımda kışlık koyduğum sebzeler uğraştıklarım hep çöp
Hii hemende doncekmissin annen bakicaksa icin rahat olur zaten hayirlisi olsun simdidenVALLA BİLMİYORUM CNM ÇALIŞICAM AMA NE ZAMAN GERİ DÖNERİM KESTİREMİYORUM 4. AYIM BİTENE KADAR DÜŞÜNMEM DİYORUM AMA BAKALIM NASIL OLUR :) BNM BEBEĞE ANNEM BAKACAK O YÜZDEN İÇİM RAHAT ANLIYCAN :):)
NORMALDE YASAL SÜRE 2 AY BİLİYOSUN BEN YİNE 4 AYA ÇIKARTIYORUM :):) BİLMİYORUM CNM YAA O ANKİ DURUMA BAĞLI ŞUANDA NE DESEM BOŞ BELKİDE HİÇ DÖNEMEM NASİP BAKALIMHii hemende doncekmissin annen bakicaksa icin rahat olur zaten hayirlisi olsun simdiden
Amin canım inşallah çok zor gerçekten rabbim kimseyi annesiz bırakmasın hiçbir anneye de evlat acısı yasatmasinayy cnm yaa sende haklısın kendince ama kader diyelim elden bişey gelmiyor annene allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahsanada rabbim tez zamanda tüm sevgini ona verebileceğin bir evlat nasip etsin :)
Canım ben sonrasında yüksek lisans yapıcam ve Üniversite'de kalmak istiyorum. Eğer olursa tabiki.
Sen ne yapıcaksın?
Cok cok guzel haberlerle don ins cnim ben calisiyorum bugun kosturmacali geciyo is hayatim bazen yorgun bazen enerjik
SEN ANNESİZ KALMIŞSIN BENDE EVLAT ACISI YAŞADIM BUNLARI ANCAK YAŞAYAN BİLİR CNM BNMAmin canım inşallah çok zor gerçekten rabbim kimseyi annesiz bırakmasın hiçbir anneye de evlat acısı yasatmasin
Çok saol canım bu cuma gitcez bizde doktora bakalım ne diyeceklerEvet canim etkiliyor. Dr son olarak idrar tahlili istedi esimden eğer enfksyn varsa etkiler demiş. Ama esimde bi agrıyok test yaptırmadık henuz
KPSS'ye girmiş miydin canım?Rabbim gönlüne göre versin yaa inşallah olur :)
Ben hayırlısı ile bi bitiriyimde bu arada kadro alırsam ne mutlu...yoksa bitirdikten sonra kadro almaya çalışıcam hayırlısı bakalım :)
inşallah iyi haberlerle dönerim yaa :)
iş senin hayatına farklılık katmış belliiii :):)
Şu an birbirimize ne desek bos rabbim tekrarını göstermesin canim tez zamanda tekrar anne olursun inşallah bir dahaki bebeğine uzun ömürler versin rabbimSEN ANNESİZ KALMIŞSIN BENDE EVLAT ACISI YAŞADIM BUNLARI ANCAK YAŞAYAN BİLİR CNM BNM
SAOL CNMM AMİNNNN İNŞALLAH RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNNN...Şu an birbirimize ne desek bos rabbim tekrarını göstermesin canim tez zamanda tekrar anne olursun inşallah bir dahaki bebeğine uzun ömürler versin rabbim
SEN ANNESİZ KALMIŞSIN BENDE EVLAT ACISI YAŞADIM BUNLARI ANCAK YAŞAYAN BİLİR CNM BNM
Çok saol canım bu cuma gitcez bizde doktora bakalım ne diyecekler
KPSS'ye girmiş miydin canım?