Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inşallah canım,bugün yine gelen giden yok doktora yolu gözüküyor.Bir de sorma başıma gelenleri buzdolabım bozuldu kıymaları falan kurtardımda kışlık koyduğum sebzeler uğraştıklarım hep çöp

doktora sende yarın mı gidiceksin ?
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ikimizde..

Bu arada geçmiş olsun yaa annemlerdeyken olmuştu bi kaç kere buzdolabı bozulunca hayat duruyo resmen ya
servis hemen gelmedi mi yaaaa?
Yazık olmuş emeklerinee

SAOL İDİCİMM İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM MALESEF SEN NASILSINNNN, SENİN İŞLER NASIL GİDİYO :)
Bende calisiyorum iyi gidiyo simdilik kosturmaca ise git isde eve gel evde calos boyle sen dogumdan sonra hemen baslayamazsin tabide calismayi dusuniyomusun yoksa cocuklarinin anasimi olcaksin

ayy inşallah yaa hayali bile güzeeelll :)
bi bakmışım herşey bitmiş diplomaaa elimdee ayyy süper olur yaaa :)

sen sonrasında ne düşünüyosun derin?

Canım ben sonrasında yüksek lisans yapıcam ve Üniversite'de kalmak istiyorum. Eğer olursa tabiki.
Sen ne yapıcaksın?

Herkeseee merhabaa tekrardan :)
Musmutlu bi gün olur inşallaahh hepimiz için

ben yarın için doktor randevusu aldım bayaga heyecanlıyım yaaa inşallah iyi ve güzel haberlerle dönerim :)
Cok cok guzel haberlerle don ins cnim ben calisiyorum bugun kosturmacali geciyo is hayatim bazen yorgun bazen enerjik

Bende calisiyorum iyi gidiyo simdilik kosturmaca ise git isde eve gel evde calos boyle sen dogumdan sonra hemen baslayamazsin tabide calismayi dusuniyomusun yoksa cocuklarinin anasimi olcaksin
VALLA BİLMİYORUM CNM ÇALIŞICAM AMA NE ZAMAN GERİ DÖNERİM KESTİREMİYORUM 4. AYIM BİTENE KADAR DÜŞÜNMEM DİYORUM AMA BAKALIM NASIL OLUR :) BNM BEBEĞE ANNEM BAKACAK O YÜZDEN İÇİM RAHAT ANLIYCAN :):)

Cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum nekadar sinir bozucu oldugunu

Hii hemende doncekmissin annen bakicaksa icin rahat olur zaten hayirlisi olsun simdiden

Hii hemende doncekmissin annen bakicaksa icin rahat olur zaten hayirlisi olsun simdiden
NORMALDE YASAL SÜRE 2 AY BİLİYOSUN BEN YİNE 4 AYA ÇIKARTIYORUM :):) BİLMİYORUM CNM YAA O ANKİ DURUMA BAĞLI ŞUANDA NE DESEM BOŞ BELKİDE HİÇ DÖNEMEM NASİP BAKALIM

ayy cnm yaa sende haklısın kendince ama kader diyelim elden bişey gelmiyor annene allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sanada rabbim tez zamanda tüm sevgini ona verebileceğin bir evlat nasip etsin :)
Amin canım inşallah çok zor gerçekten rabbim kimseyi annesiz bırakmasın hiçbir anneye de evlat acısı yasatmasin

Canım ben sonrasında yüksek lisans yapıcam ve Üniversite'de kalmak istiyorum. Eğer olursa tabiki.
Sen ne yapıcaksın?

Rabbim gönlüne göre versin yaa inşallah olur :)
Ben hayırlısı ile bi bitiriyimde bu arada kadro alırsam ne mutlu...yoksa bitirdikten sonra kadro almaya çalışıcam hayırlısı bakalım :)

Cok cok guzel haberlerle don ins cnim ben calisiyorum bugun kosturmacali geciyo is hayatim bazen yorgun bazen enerjik

inşallah iyi haberlerle dönerim yaa :)

iş senin hayatına farklılık katmış belliiii :):)

Amin canım inşallah çok zor gerçekten rabbim kimseyi annesiz bırakmasın hiçbir anneye de evlat acısı yasatmasin
SEN ANNESİZ KALMIŞSIN BENDE EVLAT ACISI YAŞADIM BUNLARI ANCAK YAŞAYAN BİLİR CNM BNM

KPSS'ye girmiş miydin canım?

Şu an birbirimize ne desek bos rabbim tekrarını göstermesin canim tez zamanda tekrar anne olursun inşallah bir dahaki bebeğine uzun ömürler versin rabbim
SAOL CNMM AMİNNNN İNŞALLAH RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNNN...

SEN ANNESİZ KALMIŞSIN BENDE EVLAT ACISI YAŞADIM BUNLARI ANCAK YAŞAYAN BİLİR CNM BNM

Çok saol canım bu cuma gitcez bizde doktora bakalım ne diyecekler

İkinizde çok acılar yaşamışsınız ama maşallah teslimiyetiniz güzel ...
Rabbim ikinizinde mükafatını kat kat eylesin ve yüzünüzü güldürsün inşallah....
Bence artık hep iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…