Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yok canım pişman olma. İyi yaptın lisansa geçmekle bence.
Dur önce vizeleri atlatalım da sonra düşünürüz finalleri.

aslında bi yandan da öyle bi sene bi senedir...ara verseydim seneye başlamış olcaktım neyse inşallah kalmadan hallederim bu seneyi ya :)

hım haklısın neyse iki güncük daha bekle bakalım :)

işi bıraktın mı bu arada yoksa haftaya mıydı (bayaga balık hafızalıyımda :) )

Bana da psikolojik gibi geldi belirtiler biraz kafanı belirti takip etmekten uzaklaştır bence...çık gez dolaş,ya da farklı el işleri ile ilgilen ya da kitap oku ne biliyim zihnini başka şeylerle oyalamaya çalış olur mu :)

Adetliyken ilişkiye girmek haram sonuçta...dinen bu kadar kesin yasak olan bişeyde de hayır olacagını zannetmiyorum...
idi nin bahsettiği ise hamile kaldıktan sonra, yani hamile iken bi kere adet görmek ki o da normal adetten daha farklı oluyo...
hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda müjdeyi alırsın sende

Estağfurullah canım benim,e haliyle kalabalık topiğimiz maaşallah nasıl tutacaksın aklında.bu hafta son canım çalışıyorum hala ayın biri itibariyle evdeyim :)

Amin canım inşallah evet bende günah diye biliyorum ama insan her lafta bir çare arıyor ışte gerçekten piskolojim bozulacak artık yarin eşimle doktora gidicez onda enfeksiyon çıktı idrar yollarinda bobreklerine inmiş sanırım enfeksiyon günlerdir bobrek ağrısı çekiyor onun etkisi olur mu acaba spermlerine

cnm bu kadar aceleci olma ve kafana bu kadar takma sen yeni evlisin biraz tadını çıkart akışına bırak illaki olucaktır biliyosun stres gebeliğe engel ok :)

Halledersin canım kimler hallediyor sen mi halledemeyeceksin...

Estağfurullah canım benim,e haliyle kalabalık topiğimiz maaşallah nasıl tutacaksın aklında.bu hafta son canım çalışıyorum hala ayın biri itibariyle evdeyim :)

hadi bakalım haftaya daima bizimlesin :)
bol bol muhabbet ederiz:)
hele sen şua hastaneden hayırlı haberlerle döndeee inşalllah herşey güzel olacak :)

bu kadar vesvese yapma kendine arkadaşım zararı yine sana olur....eşine de geçmiş olsun ama dediğin gibi bi etkisi olur mu bilmiyorum doktor bu konuda sana yardımcı olur inşallaahh

Halledersin canım kimler hallediyor sen mi halledemeyeceksin...

teşekkür ederiiiiimmmm :)
kendimi daha güçlü hissettim
güvenilmek güzelmiş ya huuuu

Evet canim etkiliyor. Dr son olarak idrar tahlili istedi esimden eğer enfksyn varsa etkiler demiş. Ama esimde bi agrıyok test yaptırmadık henuz

Günaydın cemre :)
yarın da tam gün tatil dimi :)
ohhh hadi keyfini çıkar
evet cnm tatil, ama torene katilcam okadar. bu arada reglim basladi bugun, ama tam sokulemedim yaa. yine rahmim temizlenmicek diye korkuyorum. yeni tarih 23 kasim olsun. belki 24 kasimda ogretmenler gunu hediyesi olur bebisimiz :)

merhabaa nasılsın :)
nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler falaann ?

evet cnm tatil, ama torene katilcam okadar. bu arada reglim basladi bugun, ama tam sokulemedim yaa. yine rahmim temizlenmicek diye korkuyorum. yeni tarih 23 kasim olsun. belki 24 kasimda ogretmenler gunu hediyesi olur bebisimiz :)

Hayırlısı olsun cemreee dediğin gibi belkide ögretmenler gnü hediyesi olur inşallaaahh :)
hadi ben güncelliyim listeyiii

Uhibbuke .!.:
merhabaa nasılsın :)
nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler falaann ?

Hayırlısı olsun cemreee dediğin gibi belkide ögretmenler gnü hediyesi olur inşallaaahh :)
hadi ben güncelliyim listeyiii
İyidir cnm nolsun masallah cok rahatim valla bulantim felan yok sen nadilsin

cnm bu kadar aceleci olma ve kafana bu kadar takma sen yeni evlisin biraz tadını çıkart akışına bırak illaki olucaktır biliyosun stres gebeliğe engel ok :)
Öyle tabi herkes çok erken gez dolaş tadını cikart diyor ama ben aşırı derecede anne olmak istiyorum belkide annesizligimden kaynaklanıyor...

Öyle tabi herkes çok erken gez dolaş tadını cikart diyor ama ben aşırı derecede anne olmak istiyorum belkide annesizligimden kaynaklanıyor...
ayy cnm yaa sende haklısın kendince ama kader diyelim elden bişey gelmiyor annene allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sanada rabbim tez zamanda tüm sevgini ona verebileceğin bir evlat nasip etsin :)

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr :)

kızlarrrrrr CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…