Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

iidir annesi iidir merak etme rabbime emanetler :)

Evet ya rabbime eemanet :) iyidir insallah da arada korkuyorum iste ama tamam kötü şeyler dusunmim :)

canım çok sevindim şükür Rabbime, tahlillerin iyi çıkmıştı değil mi canım

sağlıkla doğur büyüt annesi inşaallah kuzunu

büyüdük bizde hamdolsun sıkıntı çok atlattım ama yıkılmadım ayaktayım:) erkek canım ikinci oğlum geliyor Allah'ın izniyle Asaf Eymenimiz:)

Burda bebek bekleyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin sağlıklı bebekler çifter çifter peş peşe:)

tesekkur ederjm :) tahlillerimin bi kismi temiz cikmisti ama yaptirmam gereken bi kac tahlilo yaptiramadan hamilr kaldim demekki nasip boyleymis :) artik rabbime emanet :)
Asaf ismine de eymene de bayilirim cok guzel bi secim olmus saglicakla kucagimiza aliroz insallah :)

duanada cani gonulden binlerce amiiiiinnn :)

merhaba kızlarrr ben aranıza katılmak istiyorum, bende 2. bebeğimi bekliyorum benide aranıza alır mısınız?

Tabiki aliriz hoşgeldin aramiza :)
Yalnız suan liste güncelleyemiyorum maaleaef pc gelince listeye eklerim olur mu :)

Hayir ya garantisi dolmadan genel bi bakim ve temizlik icin verelim dedik 20 güne gelicekti güya bi ay oldu hala yok oyaliyolar bi de :KK43: pazartesi ye kadar gelmezse isyan edecem :) :)

Markaya göre servis süresi değişiyor canım.
Bazı markalar çok uzun süre oyalıyor.
Biz HP ve Samsung'ta hiç sorun yaşamadık. 1 haftada geri gönderdiler.

Evet ya rabbime eemanet :) iyidir insallah da arada korkuyorum iste ama tamam kötü şeyler dusunmim :)

tesekkur ederjm :) tahlillerimin bi kismi temiz cikmisti ama yaptirmam gereken bi kac tahlilo yaptiramadan hamilr kaldim demekki nasip boyleymis :) artik rabbime emanet :)
Asaf ismine de eymene de bayilirim cok guzel bi secim olmus saglicakla kucagimiza aliroz insallah :)

duanada cani gonulden binlerce amiiiiinnn :)

Tabiki aliriz hoşgeldin aramiza :)
Yalnız suan liste güncelleyemiyorum maaleaef pc gelince listeye eklerim olur mu :)

canım kaç haftalık olduğunu sormayı unutmuşum miniğinin:)

bende senin duana amin diyorum:)

Markaya göre servis süresi değişiyor canım.
Bazı markalar çok uzun süre oyalıyor.
Biz HP ve Samsung'ta hiç sorun yaşamadık. 1 haftada geri gönderdiler.

Bizimki asus yarin veriyolar kargoya insallah cumaya yetişir yoksa haftasonu kesin pazartesi ye kalir

canım kaç haftalık olduğunu sormayı unutmuşum miniğinin:)

bende senin duana amin diyorum:)

Bugün 7+6 olduk cok şükür :)

Ovulasyon testlerim geldi kizlar hayirlisi olur ins beceririm kullnmayi:KK48:

Hadi hayirli olsun idicim gözün aydin :KK66:

günaydın cemrecim bende düzenli kullanamadım günde iki kere de içtiğim oldu bir kerede ama yumrta zamanı kes mutlaka cnm :) hadi inşallah dediğin gibi gelsin bebişşşş :)
15gun icnek gerekiyo diye iccektim ben de. keseyim ozaman. ama sadece bi hafta icmis olcam. bugn reglimin 16.gunu oldugu icin yumurtlama donemindeyimdir sanirsam:) umarim kistler gider ve bebisimiz gelir...

uhicim bebişinin kalp atışını duymuşsun çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
e artık konu sahibemiz hamiş olduğuna göre bizim bebişlerinde gelmesi yakındır :KK70:
bu arada cuma günü eşimin hormon tahlillerini göstereceğiz dr ona göre bir tedavi verecek.birde şimdiye kadar ki butun sonucları kaan aydosa yazacagım inş bi cvp alırım alanında cok iyi bir drmuş

uhicim bebişinin kalp atışını duymuşsun çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
e artık konu sahibemiz hamiş olduğuna göre bizim bebişlerinde gelmesi yakındır :KK70:
bu arada cuma günü eşimin hormon tahlillerini göstereceğiz dr ona göre bir tedavi verecek.birde şimdiye kadar ki butun sonucları kaan aydosa yazacagım inş bi cvp alırım alanında cok iyi bir drmuş

Cok tesekkur ederim zehrecim amin insallah yaa...rabbim acisini göstermesin kimseye...
Cuma günü sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz bencede yavas yavas artik hrpimiz hamile topigi olucaz inşallah :)

Cok tesekkur ederim zehrecim amin insallah yaa...rabbim acisini göstermesin kimseye...
Cuma günü sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz bencede yavas yavas artik hrpimiz hamile topigi olucaz inşallah :)
ewet cnm şükür hamile sayımız bekleyeni aştı dimi darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaa :) bu arada günaydınnn sana ve miniğine uhimmmmm :KK36::KK36:

Herkese günaydıiii :)
Musmutlu huzur dolu bigün olsun hepimiz için insallah :))

Nasılsıniz bakalım neler yapıyorsunuz :))

ewet cnm şükür hamile sayımız bekleyeni aştı dimi darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaa :) bu arada günaydınnn sana ve miniğine uhimmmmm :KK36::KK36:

Evet Didem ya maşallah sayimiz günden güne artiyo hele su pc bi gelsin hrmen listeyi guncellicem :)
Diğer arkadaşlardan da ben cok kisa zamanda bekliyorum haberleri ya nasip edecek inşallah rabbim :)
Teşekkür ederim didemcim sizede Günaydın :) eee nasil miniginin nazi bulantilari devam ediyo mu :)

hamile arkadaşlarım bugün benim hiç ağrım yok ya zaten mide bulantım yok canım sıkılıyo acaba bişey mi oldu diye bi de kabız olmuşum afedersiniz.

hamile arkadaşlarım bugün benim hiç ağrım yok ya zaten mide bulantım yok canım sıkılıyo acaba bişey mi oldu diye bi de kabız olmuşum afedersiniz.

Hic kötü düşünme luci benimde bulantim yok en başından beri inşallah ta böyle devam eder...agrida araa olan bişey surekli ve dayanılmaz olsa kötü olurdu bence...hem seninki daha cok minik az sabret annesi belirti vermeye baslamamistir henüz :)

Evet Didem ya maşallah sayimiz günden güne artiyo hele su pc bi gelsin hrmen listeyi guncellicem :)
Diğer arkadaşlardan da ben cok kisa zamanda bekliyorum haberleri ya nasip edecek inşallah rabbim :)
Teşekkür ederim didemcim sizede Günaydın :) eee nasil miniginin nazi bulantilari devam ediyo mu :)
CNM MİDEM BULANTIM DEVAM EDİYO AMA ŞÜKÜR BİKAÇ GÜNDÜR HİÇ ÇIKARTMIYORUM GEÇECEK İNŞALLAH :) MİNİĞİMİN KIPIRTILARINI HİSSEDİYORUM ŞU ARA KEYFİME DİYECEK YOK :)

LUCİİİİMMM KORKMA BENDE SENİN GİBİYDİM BU DEFA NEDEN BAŞLAMADI DİYE EVHAM YAPIYODUM 7. HAFTAMDA BAŞLADI HAFİF SONRASI ANLATILMAZ YAŞANIR :-):-) SENİN DÖNEMLERİNDE BENDE FELAKET HALSİZLİK YORGUNLUK OLDU BİDE FECİ SİNİR VARDI SEN NASILSIN?

X