hadi hayırlısı yaaa:) aşılama sürecin umarım süper geçer. güzel haberlerini alırız. nezaman başlıyo tedavin canım? bende de bildiğin gibi önceki ay kist vardı, ve büyük küçük yumurtalar vardı adetli olduğum halde gitmemişlerdi. doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullandım, bu ay gittiğimde de o yumurtaların çoğu gitmişti, tam kist demedi de, bi tane yumurta gördü adetli olduğum halde, bi de yumurta kesecikleri gördü bikaç tane. dediki doktor, ben aşılamayı temiz rahimde yapmak isterim. bunlar hamile kalmanı engellemez ama aşılamayı engelleyebilir dedi. bu ay da oyüzden aşılama olmadı yani. ama kendiniz deneyin, hamile kalmana engel bi durum yok dedi doktor. hatta abartıp, hamile kalırsan da gel dedi :) valla ben de bilmiyorum artık özgecim napçağımı. bu ay rahmim temizlenir mi tamamen, temizlenmiş olsa da aşılamaya başladığımızda, ilaçlarla yine çoklu yumurta oluşup tedavı yarım mı kalır, kafamda türlü sorular. doktora dedim, benim bünyem ilaçlara çoktepki veriyo, çok yumurtam oluşuyo, ilaç kullanmadan aşılama yapsak olmaz mı dedim. olmaz dedi. ama çokyumurta oluşursa napças ozaman dedim. tedavi yarıda kesilir dedi. ooof ooofff ... ama yine de denemek istiyorum.
eğer ekim sonundaki adetimle rahim temizlenmiş olursa, biz de kasım başında aşılamaya başlamayı planlıyoruz. doktor, yumurtlama ve spermde sorun olmadığı için, aşılama size çok etkili bi yöntem değil, ya denemeye devam edin, ya da tüp bebek düşününe kadar getirdi aslında muhabbeti, ama ben yine de aşılama denemek istiyorum bi kere. bende aşılama, sadece rahim ağzında spermlerin geçişine engel bi durum varsa, işe yarıcak anlıcağın. onun dışında normal süreçten farklı olmıcak aslında.