Fazlasıyla yorgunum...

Elâlem ne der diye yola devam etme tatlım, bazen insanın icindeki sevgi bitince en ufak bi kavgada bile ayrılmak istiyor ailelere anlatınca bunu büyütme bunun icin ayrılınırmı vs diyorlar. ayrıca sen malmısın ne demek ikinci el falan, toplumumuzun iğrenc ifadeleri var bazen. Bende Nişan attım, annenin dedigi gibi bir muamele falan görmüyorsun. Konuşacak olan zaten her sekilde Konuşuyor ben o Konuları pek takmadıgım icin sıkıntı olmadı. Sende takma kulaklarını tıka kim ne derse desin icinden gelmeyen hic bişeyi yapma
Ben zaten üniversiteye giderken herkes bir şey dedi.O yaşta kız çocuğu büyük ile gönderilir miymiş falan ama kulak tıkadım babam da destekledi sağ olsun sorun olmamıştı.Ama en yakınım annemin ömür boyu diline düşecektim ve erkeklerde yaptığı davranışın normal olduğunu anladım sonradan.

Ben zaten üniversiteye giderken herkes bir şey dedi.O yaşta kız çocuğu büyük ile gönderilir miymiş falan ama kulak tıkadım babam da destekledi sağ olsun sorun olmamıştı.Ama en yakınım annemin ömür boyu diline düşecektim ve erkeklerde yaptığı davranışın normal olduğunu anladım sonradan.
Benim annemde Demişti Nişan atacağımda ben sana demiştim bastan beri istemiyordum sen istedin falan diye ama onu anneler sinirle söyleyebiliyorlar. Sen kararını verdikten sonra zorla evlendirecek değil ya, hem babanda arkandaymıs. Annende konuşur konuşur bir süre sonra susar tatlım, hayat senin hayatın baskalarına göre sekillendirme bu kişi annen bile olsa

Siz zaten o denli zorlu bir aileyle başetmişsiniz, gayet de güçlüsünüz. Farkına varın bunun.
Zaman ne kadar acımasız.Keşke bir kaç ay çabucak geçse ben derslerime çalışsam atanacağıma inanıyorum.kimseye minnet duymasam.En çok da kardeşlerime üzülüyorum sevgisiz ortam da kıt kanaat.Büyük kardeşim liseye gidiyor ama o da çok düşünceli borca girmeyelim gerek yok diye telefon aldırmadı.Ben farkındayım bazen anlatırken arkadaşlarım maça gidiyor falan diyor ama para vermeyelim diye gitmiyor.Benim gibi büyüyor..Fedakarlık yaparak..Onunda öz güven sorunu var.

Benim annemde Demişti Nişan atacağımda ben sana demiştim bastan beri istemiyordum sen istedin falan diye ama onu anneler sinirle söyleyebiliyorlar. Sen kararını verdikten sonra zorla evlendirecek değil ya, hem babanda arkandaymıs. Annende konuşur konuşur bir süre sonra susar tatlım, hayat senin hayatın baskalarına göre sekillendirme bu kişi annen bile olsa
Çok kötü düşündükçe de kahroluyorum ama ben annemi sevemiyorum.Çok soğuttu kendinden.Diğer annelere özene özene büyüdüm içimde ukde kaldı.Ayak numaramı bilmez,bedenimi bilmez,doğum günümü hiç kutlamadım... :KK43: Daha neler neler ama içime attım hep.Eşimi seviyorum ve iyi biri boşanacak kadar kötü değiliz ama çok kırgınım çok...

Çok kötü düşündükçe de kahroluyorum ama ben annemi sevemiyorum.Çok soğuttu kendinden.Diğer annelere özene özene büyüdüm içimde ukde kaldı.Ayak numaramı bilmez,bedenimi bilmez,doğum günümü hiç kutlamadım... :KK43: Daha neler neler ama içime attım hep.Eşimi seviyorum ve iyi biri boşanacak kadar kötü değiliz ama çok kırgınım çok...
Seviyorsan aşılamayacak bir sorun görmedim ben. Bana kalırsa senin tek sorunun annen. Annenden göremediğin sevgi ve ilgiyi nişanlından bekliyorsun, ama istediği kadar ilgi ve sevgi göstersede annenin yerini tutmayacak,dolayısıyla cok beklentiye girip kendini yıpratma tatlım. Annen icinde malesef insan ailesini seçemiyor, her annenin evladını sevme biçimi ve boyutu farklıdır. Bunun cahillikle okumamıslıkla alakası yok, annende belki öyle bir ortamda Büyüdü bilemeyiz.

Kendini affettirmeyi bilmiyor.Ben de barışmak için şunu yap şunu al böyle yap deyince yapar ama ben kendime yediremiyorum.Sanırım evlilik beklentim böyle değilmiş.Mesela kavga ettikten sonra bana çiçek al demek normal midir? Sonradan hep bu beklentiye girip benim bir şey dememi mi bekler ? Kendiliğinden yapmaz mı ?İnanın bilmediğimden soruyorum

Eğer bu ilişkide devam edecekseniz siz söyleyeceksiniz. Kendiliğinden yapmaz. Huylu huyundan, kafasına bir şey düşmediği sürece, vazgeçmez. Ne zamanki kafasına bir şeyler dank eder, belki kendiliğinden yapmaya başlar.

Bir ihtimal de şu, siz beklentilerinizi yüksek tutuyor olabilir misiniz?

Eğer seviyorsanız, isteklerinizi net bir şekilde konuşarak aşabilirsiniz.

Eğer bu ilişkide devam edecekseniz siz söyleyeceksiniz. Kendiliğinden yapmaz. Huylu huyundan, kafasına bir şey düşmediği sürece, vazgeçmez. Ne zamanki kafasına bir şeyler dank eder, belki kendiliğinden yapmaya başlar.

Bir ihtimal de şu, siz beklentilerinizi yüksek tutuyor olabilir misiniz?

Eğer seviyorsanız, isteklerinizi net bir şekilde konuşarak aşabilirsiniz.
Biraz da söyleyerek deneyim bakalım ne olacak.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Beklentimi yüksek tutmuyorum ama az da olsa ilgi bekliyorum,sevgiye ihtiyacım var.Meğer sevildiğini bilmek insanı güçlü kılıyormuş.Değerli hissetmek çok önemliymiş.Yokluğunda insan çok arıyor.

• Beğen
Reactions: K_G
X