- 28 Ağustos 2012
- 670
- 40
- 73
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halının fiyatı nedir
tül - perde mor renkmi ölçüleri nedir ve fiyatları
Evet mor ve lila renklerdedir fonlar mor ile tamamlanmıştır. Ölçülerine çocuklar uyuduktan sonra bakıp yazarım. Fiyat150 tl düsünüyorum.tul organzedir
uygun bir zamanda ölçüler yazarsanız fiyat pazarlığına ona göre başlarız ,
hoşçakalın
Cnm ölçtüm 1.30 eni ,boy olarak yere kadar olur zaten hep katlı sekilde olduğu için .hangi şehirdesiniz öğrenebilirmiyim.
Iste kıyıdan, köşeden çıkanlar kullanamadığım yepyeni mekanizmali perdem yeni evime uymadığı icin kullanamadim hala içim gidiyor taksidini zor odemistim bana pahalıya mal olmustu storu da var fotosunu çekmedim ölçülerini unuttum isteyen olursa ölçerim.ama bir tarafi açılan camlara uyar.
Birde cocuk odası icin olan perde bunu fazla kullandim ama asilinca çok güzel duruyor bazadan çıktı kırışık kusura bakmayın
çocuk odası tülünün ölçüleri nedir ve ne kadar acaba ?
Merhaba 2 metre 10 cm kadar su an cocuktan dolayi iyi ölçemedim sizin cam ölçüleri nedir uzunsa kestirebilirsiniz fiyatı 25 tldir.
Kullanmadigim esyalarim var zamanla eklemeye devam edeceğim.
Bu halıları alana yatak örtüsü bedavaaaaa
merhaba lila tülleriniz çok güzelmiş boyu biraz küçük amasadece fonlara ne kadar fiyat veririsiniz