- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi Bursaligirl
Hahahahahhsajhdsjhs haykırdımahsjsjsjNiloya götürse ya seni parka.
Sen de az fena değilsin heeeHahahahahhsajhdsjhs haykırdımahsjsjsj
Hayır pahalı ve zorAnlaşıldı sebastiyan yapıcaz. İnşallah malzemeleri kolay ve ucuzdur
Park değil, adeta cennetin fragmanı.Sen de az fena değilsin heee.
Ayrica cinsellik istemesi neden kötü niyet oluyor?
Iki gündür gitmiyor ama,foto göremedim dahaPark değil, adeta cennetin fragmanı.
Kızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?
Smdi cok kalabalıktaym bi ara seni kıstırdıgım yerde anlatcamNe tür ilişkilere karşı bakış açımda sorun var ayrıca ben ortada terapi gerektiren bir şey görmüyorum
Hee pıçahlayalım orda birbrbmiziNiloya götürse ya seni parka.
Abooo o ne kızHayır pahalı ve zorZaten orjinal malzemelerinin fiyatı içler acısı mesela mascarpone peynir... ama siz benim gibi fakir usülü migrosun malzemelerini alıpta yapabilirsiniz lakin aynı lezzeti vermez
BeklerimSmdi cok kalabalıktaym bi ara seni kıstırdıgım yerde anlatcam
Kocalar bile yapıp yaymakla tehdit ediyorlar biliyorum. Doğru zaman diyerek güven oluştuktan sonrasını kastettim. Doğru mekan diyerek de mekanı kendisi tercih edebileceğini. Bir otelde birlikte olabilirler. Cinsellik ayrı bir güdü. Bu kadar tedirgin olmuyor herkes. Çifter çifter fuckbuddy'si olanlar varmış. Kimseyi çatır çutur sevişmesi konusunda zorlamam. Umarım herkes sağlıklı deneyimler yaşar.Valla panpa 2 gün tanıdığın adam gayet sapık olabilir, yayma veya şantaj amaçlı görüntü çekebilir. Valla 16 yaşındaki lise çocuğu oğlan bile yaşıtı kıza bak ailene söylerim sevgili olduğumuzu diye şantaj yapıyor. Herkes dikkatli olsun burda yazıyorum kimseye uygunsuz foto falan atmayın, kimseye görüntü çektirmeyin kocan bile olsa zaman çok kötü.
Normal ve güvenli olan senin yaptığın benceKızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?
Evet bende gitmem ,güvenmem. Sapık mı, katilmi ne olduğu belli değil. Cem Garipoglunu unutamiyorum . Çok masum ,gorunusluydu kimse tahmin edemezdi.Kızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?
Oha ne manyaklar var işte 40 sene düşünsem aklıma gelmez birilerinin başına geliyor.ben katılıyorum, hayır dediğinde saldırıya uğramak, balkondan atılmak, bıçakla sapığın birinin peşinden koşması gibi pekçok adrenalin aktivitesi varken evde oturmak niye ... şaka bir yana valla toplum kafayı yedi artık tanıdığınız arkadaş sandığınız erkeklerin bile evine gitmeyin niyeti bozup saldırabilirler.
Burda bir konu vardı belki 1 hafta geçti üstünden, bir üyeyi arkadaşlık ettiği bir arkadaşı öğle tatilinde kahveye çağırıyor üye de gidiyor. Sonra adamın bu kıza gönlü olduğu ortaya çıkıyor, kız olmaz diyince adam da evime girerken kamera görüntüleri var işyerine veririm diyor (adam aynı zamanda müşteri). Korkunç yani birebir fiziksel şiddet olmasa da sonra tehdit şantaj şeklinde psikolojik şiddet olabiliyor. Efendi duran adamlar bile canavara dönüşüp değişik türlerde şiddet uygulayabiliyor. Evdeki koca bile boşanırsan çocuğunu alırım diyip tehdit ediyor, sözlü şiddet uyguluyor. Bu toplumda kadınlara çeşit çeşit şiddet var yeri geliyor evdeki adama güvenemiyorsun, sokaktaki adama kimse güvenmesin asla.