Fazla mı muhafazakar kalıyorum?

Konu sahibi bunun muhafazakarlıkla hiç alakası yok .
Adam sapık mıdır , hırsız mıdır nerden bileceksiniz ?
Doğru olanı yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Muhafazakar degilim ama ben de böyle yapıyorum. Bak iki olay: birincisinde arkadaşım adamın evine gitti üçüncü buluşmada kapıya birileri gelmiş adamı ayağından kursunlamislar meğer çocuk birileri ile kavga etmiş önceden. Az daha kız da gidecekti. Neyse ikinci olay kız adamın evine gidiyo adamla opusuyorlar sadece başka bisi yok ama adam gizli kayda almış hepsini belki ilerisi olur diye sanirim. Sırf zevk için kimseye göstermek için değil. Sonra bu adamın kaydı attığı tablet çalınıyor ele geçiren kızı bulup tehdit ediyor çünkü adam kızı salak gibi isim soy isimle kaydetmiş. Tehdit yolu ile tecavüz etmek istiyor kıza kız ailesine söylüyor sonra savcılık vs. Kız da öyle öğreniyor kaydedildigini. Yani bence tehliklei

Ayrica cinsellik istemesi neden kötü niyet oluyor?

Valla panpa 2 gün tanıdığın adam gayet sapık olabilir, yayma veya şantaj amaçlı görüntü çekebilir. Valla 16 yaşındaki lise çocuğu oğlan bile yaşıtı kıza bak ailene söylerim sevgili olduğumuzu diye şantaj yapıyor. Herkes dikkatli olsun burda yazıyorum kimseye uygunsuz foto falan atmayın, kimseye görüntü çektirmeyin kocan bile olsa zaman çok kötü.

Belkiyle elalemin evine gidilmez. Siz muhafazakar değilsiniz akıllı bir kadınsınız ve bu iyi bir şey.

Tanımadığın, bilmediğin, flört bile sayılmadığın kişinin evine niye gidesin ki. Akıllı insan gitmez. Kadın erkek farketmez.
İlk haftadan eve davetlemek ayıp asıl, insan biraz tanır tanışır

Hayır pahalı ve zor Zaten orjinal malzemelerinin fiyatı içler acısı mesela mascarpone peynir... ama siz benim gibi fakir usülü migrosun malzemelerini alıpta yapabilirsiniz lakin aynı lezzeti vermez
Abooo o ne kız
Migros’ta pahalı ya. Demek ki ondan bile daha pahalı malzemeleri

Kocalar bile yapıp yaymakla tehdit ediyorlar biliyorum. Doğru zaman diyerek güven oluştuktan sonrasını kastettim. Doğru mekan diyerek de mekanı kendisi tercih edebileceğini. Bir otelde birlikte olabilirler. Cinsellik ayrı bir güdü. Bu kadar tedirgin olmuyor herkes. Çifter çifter fuckbuddy'si olanlar varmış. Kimseyi çatır çutur sevişmesi konusunda zorlamam. Umarım herkes sağlıklı deneyimler yaşar.

Normal ve güvenli olan senin yaptığın bence

Yani onun sizi bizi olmaz.
Doğru olduğunu hissediyorsanız gidersiniz.
İcinizde suphe varsa yahut rahat hissetmiyorsaniz gitmezseniz.
Bence durum normal,etrafınızdakiler sizi kendilerine benzetmeye çalışmaktan vazgeçmeli diyorum.

Evet bende gitmem ,güvenmem. Sapık mı, katilmi ne olduğu belli değil. Cem Garipoglunu unutamiyorum . Çok masum ,gorunusluydu kimse tahmin edemezdi.

Oha ne manyaklar var işte 40 sene düşünsem aklıma gelmez birilerinin başına geliyor.

Muhafazakarlikla bir ilgisini görmedim, dün tanismissin bugün evine çağırıyor. Yemek yaptım ayağına yakınlaşma daveti yani bu, bunu bilmeyen insan yoktur:)
Daha önce birileriyle sevişmiş olmanız her hoşlandığınız insanla ikinci buluşmada evde koklasacaginiz anlamına gelmez ki.
Kendinizin iyi hissetmeyecegi, rahat olmadığınız bir şeyi bile yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…