Fazla mı muhafazakar kalıyorum?

Kızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?
Fazla muhafazakar kalmıyorsun sadece salaklık etmiyorsun o kadar

Ben kadın erkek farketmeksizin iyi tanimadığım insanın evine gitmiyorum,evime de çağırmıyorum bu tamamen güvenlikle alakalı ,cinsiyetten,muhafazakarlıktan bağımsız. Arabasına bile binmeyebilirim güvenmezsem kaldı ki evine gideceğim.
Siz normalsiniz.
Hani biraz daha görüşürsünüz,bir güven ortamı olur gidersiniz amenna ama 2-3 görüşme sonrası gitmemeniz gayet normal.
Herşeyi geçtim kaç kadın öldürüldü balkondan atılarak düştü,kendi atladı dendi,üstü kapatıldı/kapatılmaya ćalışıldı malum. İyi cesaret bence bu şekilde bir eve gitmek. Riske girmeye gerek yok yani boşverin.

Kızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?

Bu muhafazakarlık değil ki güvenlik tedbiri, olması gereken yani

Muhafazakar olmakla ne ilgisi var bunun? Ayrica cinsellik istemesi neden kötü niyet oluyor? Yargılarınız çok tuhaf. Altı üstü sevişeceksiniz. Ha erkendir, güvenilmezdir o zaman erteleyin. Doğru zamanda, doğru mekanda, doğru kişiyle yaşanınca güzeldir seks. Kötü bir şey de değildir.

Forumda okuduğumuz güzide bir konu(!) ve konudaki örneklerden sonra; cinsiyet fark etmeksizin herkesin evine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hatta forumdaki bazı konulara bakarak: yeterince tanımadığınız, güven duymadığınız, nedenini bulamadığınız bir güvensizlik hissettiğiniz insanların elinden; park/bahçe gibi halka açık yerlerde de olsanız bir şey yiyip, içerken dikkatli olmak gerek.

Ay daha neler canım ne alakası var muhafazakarlıkla? Dışarıda görüşür bir süre sonra rahat hissettiğinizde evde görüşürsünüz. Bu konuda arkadaşlarınızın size zorbalık etmesine izin vermeyin lütfen.

Bu kadar muhafazakarlik iyi değil. Abartmayın bazı şeyleri bence.

Gidin evine tabiki ne var ki. Belki katildir belki sapıktır belki psikopattır. Çok heyecanlı olur. Panik atak yaşayıp hayatiniza renk katarsiniz. Böyle muhafazakar olursaniz hayatiniz çok renksiz heyecansiz olur.

Doğru olanı yapıyorsunuz arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Yeni tanıştığın biri sonuçta tanımadan dışarıda vakit geçirmeden eve davet etmek hoş değil tamam niyeti kötü olmayabilir ama dışarıdan bilemeyiz bunu farklı amaçla eve çağrılıyor gibi hisseder insan. Üstelik güvenmek önemli.

Elim hep yanlış emojilere çarptı iki kere bildirim gelenlerden özür diliyorum. :olamaz:

Bu kadar muhafazakarlik iyi değil. Abartmayın bazı şeyleri bence.

Gidin evine tabiki ne var ki. Belki katildir belki sapıktır belki psikopattır. Çok heyecanlı olur. Panik atak yaşayıp hayatiniza renk katarsiniz. Böyle muhafazakar olursaniz hayatiniz çok renksiz heyecansiz olur.

ben katılıyorum, hayır dediğinde saldırıya uğramak, balkondan atılmak, bıçakla sapığın birinin peşinden koşması gibi pekçok adrenalin aktivitesi varken evde oturmak niye ... şaka bir yana valla toplum kafayı yedi artık tanıdığınız arkadaş sandığınız erkeklerin bile evine gitmeyin niyeti bozup saldırabilirler.
Burda bir konu vardı belki 1 hafta geçti üstünden, bir üyeyi arkadaşlık ettiği bir arkadaşı öğle tatilinde kahveye çağırıyor üye de gidiyor. Sonra adamın bu kıza gönlü olduğu ortaya çıkıyor, kız olmaz diyince adam da evime girerken kamera görüntüleri var işyerine veririm diyor (adam aynı zamanda müşteri). Korkunç yani birebir fiziksel şiddet olmasa da sonra tehdit şantaj şeklinde psikolojik şiddet olabiliyor. Efendi duran adamlar bile canavara dönüşüp değişik türlerde şiddet uygulayabiliyor. Evdeki koca bile boşanırsan çocuğunu alırım diyip tehdit ediyor, sözlü şiddet uyguluyor. Bu toplumda kadınlara çeşit çeşit şiddet var yeri geliyor evdeki adama güvenemiyorsun, sokaktaki adama kimse güvenmesin asla.

Seninde bu ilişkilere karsı bakıs acında falan ciddi skntılar var hiç terapi almayı düşündün mü
Ne tür ilişkilere karşı bakış açımda sorun var ayrıca ben ortada terapi gerektiren bir şey görmüyorum

Forumda okuduğumuz güzide bir konu(!) ve konudaki örneklerden sonra; cinsiyet fark etmeksizin herkesin evine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hatta forumdaki bazı konulara bakarak: yeterince tanımadığınız, güven duymadığınız, nedenini bulamadığınız bir güvensizlik hissettiğiniz insanların elinden; park/bahçe gibi halka açık yerlerde de olsanız bir şey yiyip, içerken dikkatli olmak gerek.
Annem bana her zaman sıkı sıkı tembihlerdi,kimseden birşey alıp yeme,bir yerde birşey içeceksen kapalı halde gelsin,sen aç,sakın açık gelen şeyi icme vs diye. Ne kızardım anneme,abartıyor derdim ama şu an kızıma kimsenin elinden birşey yedirip içirmiyorum. Yazın sitede arkadaşları ile oynamaya çıkıyor,arkadaşı birşey verirse arar sorar anne yiyebilirmiyim diye. İyi tanımadığım biriyse veren "evde var annecim ondan,arkadaşına teşekkür et gel evden al"diyorum. Dondurma içecek vs oluyor genelde bu da. Tanıyorsam alabilir.
Arkadaşlarıda artık annelere sormadan almıyor. Anneleri de bana sormustu birşey veriyoruz istemem diyor demişlerdi bende uygun bulmuyorum,sizinle alakalı değil yanlış anlamayın sadece alışkanlık olsun istemiyorum demiştim.
Kimsenin içini bilemem,niyetini okuyamam ki.
Tedbirli olmak zorundayım tıpkı annem gibi.

X