• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
Eşimi anlamıyorummm, normalde aşırı açık giyinen biri değildim olmadım daa etek giymeyi severdim yakamda normalindedir. normalindeydi yani... hiç birini istemiyo yani....giyim konusunu hır gür idare ediyoruzz ama o kadar çok bunaldım kii bunu anlatamam tarifsiz.. uzun zmandan sonraa makyaj yaptım normalde de yapardım da bu sabah biraz daha özenli yaptım ve gerçekten de güzel oldu.eşimin suratı beş karış saydı saydı.. bi soğuk konusmalarr... anlamıyorummm eşimi anlayamıyorum....

arkadaşım bende senin gibiydim bişey giyerim sürekli çekiştirir oramı buramı saçımı farklı yaparım hayırdır diye surat asmalar sonra yine bir gün bir düğüne giderken elbise giydim hafif diz üstü ve kış yani düşünün kuaföre felan gittim yine abartı yok hafif makyaj saç felan o gün düğüne gitmeden çok büyük kavga ettik ve ona dedim ki ben kapnıcam ama bu başörtütü her bağladımda sana günah yazılsın neyse kapandım sonuç olarak suan çok mutlu ne giyersem giyeyim hiç karışmaz

buna nasıl bir çzüm yolu bulurum bilmiyorummm onun dediklerini yapsam ben mutsuzum ben yapsamm beraber mutsusuzz ne olacak byle :(

Kişi işi kendinden bilir derim ben hep böyle durumlarda,kendisi dışarda etrafa çok bakıyosa benim karıma da bakarlar Eyvah diyo muhtemelen, giyim konusu zaten yetişkin bir kadının kendi bileceği iş, nerde ne giyecegini biliyodur makyaja girmiyorum bile
Ben öyle düşünmüyorum yaa . En azından hepsi öyle değildir. Böyle olanlarda ona göre kişiyle evlenmeliler bencee..
Çünkü benım eşim gerçekten makyajdan nefret eder. Makyajlıyken öpmez bile beni .. Nerde aşırı makyajlı kadın görse ıyy der :)
Bende Allahtan çok sevmem rimel + eyeliner okadar :)) Fondöten sürdüğümde olanlar oluyo ben senı öpemicem mi şimdi diyo evde öp diyom bende :oops:

Ondan baska hic bi erkek seni begensin istemiyor sanirim. Cok guzel gorunuyosun demekki :) makyaj yapinca daha bi dikkat cekiyosundur.adamin derdi makyaj degil ,kiskanclik.anlamamak bu kadar zor olmasa gerek :). Hayatini onun istegine gore mi yoksa kendi istedigin gibi mi yasayacaksin ona sen karar verirsin artik.

arkadaşım bende senin gibiydim bişey giyerim sürekli çekiştirir oramı buramı saçımı farklı yaparım hayırdır diye surat asmalar sonra yine bir gün bir düğüne giderken elbise giydim hafif diz üstü ve kış yani düşünün kuaföre felan gittim yine abartı yok hafif makyaj saç felan o gün düğüne gitmeden çok büyük kavga ettik ve ona dedim ki ben kapnıcam ama bu başörtütü her bağladımda sana günah yazılsın neyse kapandım sonuç olarak suan çok mutlu ne giyersem giyeyim hiç karışmaz
sizin kapanmanızı mı istiyormuş daa o zaman problem kalmamış aranızda

kişi, kendinden bilir işi...

eşinin bakımlı kadınlara bakış açısı nasıl merak ettim doğrusu ?

Ben öyle düşünmüyorum yaa . En azından hepsi öyle değildir. Böyle olanlarda ona göre kişiyle evlenmeliler bencee..
Çünkü benım eşim gerçekten makyajdan nefret eder. Makyajlıyken öpmez bile beni .. Nerde aşırı makyajlı kadın görse ıyy der :)
Bende Allahtan çok sevmem rimel + eyeliner okadar :)) Fondöten sürdüğümde olanlar oluyo ben senı öpemicem mi şimdi diyo evde öp diyom bende :oops:

B
Başörtüsünü her giydiğinde eşine günah mı yazılsın :confused:

Hepsi öyle değildir ama.bu denli baskı kuran surat asan kavga eden tipler öyledir

Ondan baska hic bi erkek seni begensin istemiyor sanirim. Cok guzel gorunuyosun demekki :) makyaj yapinca daha bi dikkat cekiyosundur.adamin derdi makyaj degil ,kiskanclik.anlamamak bu kadar zor olmasa gerek :). Hayatini onun istegine gore mi yoksa kendi istedigin gibi mi yasayacaksin ona sen karar verirsin artik.
evett çok çok fazla kıskançç... inanırmısınız bende çok kıskanctımmm sayesindee unuttumm bana fırsat verrmiyor rersmen

Öyle saçma kapanma mı olur ya. İlk defa duydum koca ile kavga etmemek adına kapanma.

Konu sahibine gelirsek benim de eşim farklı yerlere farklı tepki verir. Mesela izmire gittiğimizde minnacık şort giyerim full makyaj dolaşırım ağzını açmaz. Yaşadığımız yer biraz tutucu burada biraz daha derli toplu giyinmemi ister. Öyle bir durum olabilir mi?

Giyim neyse de her erkek makyajı sevmiyor ki.Sevmediği halde makyaj yapmanızı,kıskanç olduğunu söylemişsiniz,art niyet düşünmüş olabilir.Size güven duyuyorsa sorun etmemeli bence.

Öyle saçma kapanma mı olur ya. İlk defa duydum koca ile kavga etmemek adına kapanma.

Konu sahibine gelirsek benim de eşim farklı yerlere farklı tepki verir. Mesela izmire gittiğimizde minnacık şort giyerim full makyaj dolaşırım ağzını açmaz. Yaşadığımız yer biraz tutucu burada biraz daha derli toplu giyinmemi ister. Öyle bir durum olabilir mi?
beraberken istediğin gibi giyin et der.. ama ben yokken işe giderken giyme sürmeee... e be adamm haftanın 5 günüm işte geçiyorr napayım ben napayım

Dozajında ve yerine göre makyaj yapıp giyiminize dikkat ediyorsanız, kocanızın size karışmasına izin vermeyin. Özgüveni olmayan, sokakta her kadına bakan kesen bu yüzden diğer erkeklerin de karısını keseceğini düşünen maço erkek modeli...

Siz eşinize karisiyormusunuz. ? mesela beyaz çorap giyme deri mont iyy vs diye karisiyorsaniz laf etme hakkınız yok suan. .ama karismiyorsaniz ve size mantıklı bir sebeb sunmuyorsa eşiniz haksız,belki adam gerçekten hoşlanmıyordur. Mesela benim de eşim makyaj sevmiyor ben kapaliyim dışarıda makyaj yapmıyorum evde yaptığımda eşim tepki gösteriyor yaptığımda bir rimel bir Ruj. .istemiyor asla..böyle de var yani..Ayrıca bakımdan bahsedildi bakım temiz olmaktır dış fırçalamak hergün duş almak kıl tuy vs temizliği, kıyafetlerin temiz olmasi mis olmaktır. Porselen makyaj harika elbiseler ama les gibi ter kokan bir insanin bakımlı olduğunu düşünmem ben şahsen

Back
X