- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 83 kıloyum 1.60 boyundayım yanı coooooooooooooook fazlalık var 4-5 yıldır pko ıle ugrasıyorum seker hastalıgı basladı vs kendımı bıraktım boyle oldu onceden ne guzel 60 kıloydum sımdı bu kıloları tasımak zor gelıyor. bu ay hamıle kaldım hemde ıkı tarafta problemlıyken kendılıgınden oldu(yazın ılk tup bebek denememız basarısız oldu) hem cok sevındım bı yandanda cok telaslandım hıc bı dr benı kabul etmez ben napcam dıye zaten dusuk oldu ne oldgunu hıc anlamadım
ne güzel sevin bence ve daha dikkatli ol bundan sonra ama ne demek hiç bi dr kabul etmez öyle bi saçmalık olurmu sen stres yapma umarım bebişini sağlıkla alırsın kucaağına...
Mrb.bende 102 kiloyla hamile kaldım.ilk 5 ay kilo verdim.doğuma gittiğimde 104 kiloydum.şimdi 95.Bebeğim 3 aylık oldu.Aslında zayıflayıp da bebek yapmak istiyodumki sürpriz yumurta oldu bizimkisi.yapcak bişim yoktu.Olacak oldumu her şekilde veriyo rabbim.bende patlarım die çok korktum ama allaha şükür güzel bi hamilelik yaşadım.rabbim herkese hayırlısını versin.şimdi kilo vermek için çabalıyorum inşallah gider.Olan olmuşsa kafaya takmanın bi anlamı yok ama zayıflayıpda hamile kalmak en iyisi rahatlık açısından.
merhaba ben yazıları okuyordum. merak ettim boyunuz kaçtı acaba. bende 97 kiloyum hamile kalmak istiyorum. boyum 1.60 acaba kalabilir miyim? dr kilo vermelisin dedi. ama biz korunmayı bıraktık. sorun olur mu? endişeliyim....
87 ile hamile kaldım....şu an kaç kiloyum bilmiyorum henüz SAT göre 5 + 2 haftalık hamileyim....
haftaya ayın 20 sinde kontrolüm var,dr.um kilomu söyler sanırım.....bakalım bu serüveni kaç kilo ile tamamlayacağım.....
merhaba kızlar
ben şuan 70 kiloyum boyum 1.68 doktor bana 4 yıl önce çocuk için en fazla 62 olmalısın demişti kansızlıkta var iyice değerlerım düşmüş diyette yapamıyorum ilaçlar iştah acıyor Rabbim ne dilerse güzel hayırlı diler inşAllah
allah tamamına erdirsin inş.. bnde bu konuda kendimce stress yapıorum bnde 89 kiloyum ama buna son 6 aydır geldm kulladığım ialçlar felan şimdi doktorum en azından yürüyüş yap dio haziranda düşük yaptım şimdide 3. kez aşılama yaptırcaktık ki kistim cıktı 2 aydır erimedi :18: valla bu bölümü okudum sevindim biraz olsun.. :26:
ARKADASLAR BOLE OLAN VARMI FAZLA KILOLU OLUP HAMILE KALAN MERAK ETTIMDE :1rolleyes:
şu an oğlum kucağımda ve ben bu cümleleri yazıyorum...hayal gibi ama gerçek
87 ile hamile kaldım
93 ile doğuma girdim
doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıkarken 87,700 idim...
10 gün kadar sonra kontrole gittiğimde tartıldığımda 85,500 olduğumu gördüm...
bebeğimde 3600 gr. doğdu...
anlayacağınız korkmayın arkadaşlar...