Fazla kilolu olup da hamile kalan var m?

kızlar bende 157 boyundayım 72 kilodayım vermiştim ama tekrar aldım bende ikinci bebeği istiyorum korkuyorum en çokda dr un kilolusun demesi falan beri geriyor ozaman moralim çok bozulur.....

bende 83 kıloyum 1.60 boyundayım yanı coooooooooooooook fazlalık var 4-5 yıldır pko ıle ugrasıyorum seker hastalıgı basladı vs kendımı bıraktım boyle oldu onceden ne guzel 60 kıloydum sımdı bu kıloları tasımak zor gelıyor. bu ay hamıle kaldım hemde ıkı tarafta problemlıyken kendılıgınden oldu(yazın ılk tup bebek denememız basarısız oldu) hem cok sevındım bı yandanda cok telaslandım hıc bı dr benı kabul etmez ben napcam dıye zaten dusuk oldu ne oldgunu hıc anlamadım

Son düzenleme:
bende 83 kıloyum 1.60 boyundayım yanı coooooooooooooook fazlalık var 4-5 yıldır pko ıle ugrasıyorum seker hastalıgı basladı vs kendımı bıraktım boyle oldu onceden ne guzel 60 kıloydum sımdı bu kıloları tasımak zor gelıyor. bu ay hamıle kaldım hemde ıkı tarafta problemlıyken kendılıgınden oldu(yazın ılk tup bebek denememız basarısız oldu) hem cok sevındım bı yandanda cok telaslandım hıc bı dr benı kabul etmez ben napcam dıye zaten dusuk oldu ne oldgunu hıc anlamadım

ne güzel sevin bence ve daha dikkatli ol bundan sonra ama ne demek hiç bi dr kabul etmez öyle bi saçmalık olurmu sen stres yapma umarım bebişini sağlıkla alırsın kucaağına...

ne güzel sevin bence ve daha dikkatli ol bundan sonra ama ne demek hiç bi dr kabul etmez öyle bi saçmalık olurmu sen stres yapma umarım bebişini sağlıkla alırsın kucaağına...

sagol canım ya ınsallah ne bıleyım bu kılolardan dolayı dr korkusu basladı hep duyuyoruz kılolu bayanlar hamıle kalınca dr kızıyormus rısklı olur dıye ondan azarlanmaktan korkuyorum acıkcası esıme dıyorum evde dogururum artık sen sıcak su, temız havlu hazırla sımdıden dıye:60::60:

Mrb.bende 102 kiloyla hamile kaldım.ilk 5 ay kilo verdim.doğuma gittiğimde 104 kiloydum.şimdi 95.Bebeğim 3 aylık oldu.Aslında zayıflayıp da bebek yapmak istiyodumki sürpriz yumurta oldu bizimkisi.yapcak bişim yoktu.Olacak oldumu her şekilde veriyo rabbim.bende patlarım die çok korktum ama allaha şükür güzel bi hamilelik yaşadım.rabbim herkese hayırlısını versin.şimdi kilo vermek için çabalıyorum inşallah gider.Olan olmuşsa kafaya takmanın bi anlamı yok ama zayıflayıpda hamile kalmak en iyisi rahatlık açısından.

ayyy şuan birebir aynı durumdayım 102 kilo sürpriz bir 5 haftalk hamilelik nasıl moral oldu anlatamam..

merhaba ben yazıları okuyordum. merak ettim boyunuz kaçtı acaba. bende 97 kiloyum hamile kalmak istiyorum. boyum 1.60 acaba kalabilir miyim? dr kilo vermelisin dedi. ama biz korunmayı bıraktık. sorun olur mu? endişeliyim....

selamlar.Ben 165 boyunda ve 100 kiloyum.104 kilo ile hamile kaldım ve şu an 14. haftadayım. Benim 5. hamileliğim. Kullandığım ilaçların etkisi ile kilo aldım.Şimdi biraz korkuyorum ama doktorum120 kiloile doğum
yaptırdığını söyledi. biraz rahatladım. Şuan bir sıkıntım yok umarım böyle devam eder.
benim halimi bi düşün .Korkma bence ama yemene çok dikkat et.Yapay tatlandırıcılı gıdalardan şekerden ve hamur işlerinden uzak durunca oluyor.
kızıma 86 kilo ile hamile kaldım ve 91 ile doğuma gittim. normal doğum yaptım. ne epidural ne sancı kıklaştırıcı hiç bi şey kullannılmamıştı. Allah yardımcın olunca herşey yolunda gidiyor. Sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak.
En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.

87 ile hamile kaldım....şu an kaç kiloyum bilmiyorum henüz SAT göre 5 + 2 haftalık hamileyim....
haftaya ayın 20 sinde kontrolüm var,dr.um kilomu söyler sanırım.....bakalım bu serüveni kaç kilo ile tamamlayacağım.....

87 ile hamile kaldım....şu an kaç kiloyum bilmiyorum henüz SAT göre 5 + 2 haftalık hamileyim....
haftaya ayın 20 sinde kontrolüm var,dr.um kilomu söyler sanırım.....bakalım bu serüveni kaç kilo ile tamamlayacağım.....

allah tamamına erdirsin inş.. bnde bu konuda kendimce stress yapıorum bnde 89 kiloyum ama buna son 6 aydır geldm kulladığım ialçlar felan şimdi doktorum en azından yürüyüş yap dio haziranda düşük yaptım şimdide 3. kez aşılama yaptırcaktık ki kistim cıktı 2 aydır erimedi :18: valla bu bölümü okudum sevindim biraz olsun.. :26:

merhaba kızlar

ben şuan 70 kiloyum boyum 1.68 doktor bana 4 yıl önce çocuk için en fazla 62 olmalısın demişti kansızlıkta var iyice değerlerım düşmüş diyette yapamıyorum ilaçlar iştah acıyor Rabbim ne dilerse güzel hayırlı diler inşAllah

merhaba kızlar

ben şuan 70 kiloyum boyum 1.68 doktor bana 4 yıl önce çocuk için en fazla 62 olmalısın demişti kansızlıkta var iyice değerlerım düşmüş diyette yapamıyorum ilaçlar iştah acıyor Rabbim ne dilerse güzel hayırlı diler inşAllah

amin.. inş.. aynen kansızlık bndede var kısacası talesemi var kanım düşük kan hapı kullanıyorum faydası olmuyoda iştah açıo bebek için tedavi ilaçları kilo aldırıyo nasıl olucak vermek bilmiyorum gercekten :43:

allah tamamına erdirsin inş.. bnde bu konuda kendimce stress yapıorum bnde 89 kiloyum ama buna son 6 aydır geldm kulladığım ialçlar felan şimdi doktorum en azından yürüyüş yap dio haziranda düşük yaptım şimdide 3. kez aşılama yaptırcaktık ki kistim cıktı 2 aydır erimedi :18: valla bu bölümü okudum sevindim biraz olsun.. :26:

hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun......Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

selam kızlar uzun bı aradan sonra tekrar yazıyorum nısanda dusuk yapmıstım mayısta cok sukur tekrar hamıle kaldım bakalım 6. ayımızdayız ve Rabbıme cok sukur ıyı gıdıyor ben 82,5 yada 83 ıle hamıle kaldım bulantı ve kusmalardan dolayı 79a dustum, carsamba Allah ızın verırse 25. haftaya gırcez sımdıye kadar 1 kılo aldım yanı su anda 80 kıloyum bakalım drlar durumu begenıyor o alınan 1 kıloda sanırım bebek+sıvısı vs galıba. sıze tavsıyem kesınlıkle vakıt kaybetmeden dıyetısyene gıtmenız kesınlıkle daha bılınclı ve kontrolllu oluyorsunuz. kolorısı yuksek besın degerı dusuk gıdaların bebege faydası yok kızlar hatta zararıda var ben ılk baslarda korktum bu kadar kontrollu yerken(oncekı yedıklerıme gore cok az yerken)bu cocuk beslenıp kılo alamaz dıye korkuyordum ama kesınlıkle saglıklı beslenınce bebegınız emın olun daha guzel kılo alıyor:nazar: annelıgık güdüsüyle zaten cok dıkkat edıyorsunuz yedıklerınıze bılıyorum basta cok zor oluyor ama bı de benı dusunun seker hastasıyım 2 kat daha zorlu oldu baslarda tatlı turu hersey yasak...ama keske daha onceden boyle beslenseymısım Allah ızın verırse dogumdan sonrada bu beslenmeye devam etcem ıdeal kıloma tekrar donerım ınsallah belkı su seker ılletınden bırazda olsa rahatlarım kım bılır...kıloyu kafaya takıp uzulur hamılelıgınızı zehır etmeyın benım ılk ayım aglamakla gectı ama baktım bebege zarar verıyorum kendımı toparladım caresıne baktım azmın elınden bı sey kurtulmaz kızlar saglıklı beslenın hamılelıgın tadını cıkarın, bu arada kesınlıkle dıyetısyene gıdın kendı basınıza az yemekle olmaz alınması gerekenden az kalorı alırsanız kaslarınızdan gıder

selam konuya fazla yazılmıyor ama ben kendımden haberler vereyım dedım kızlar belkı bırılerıne umut olur azım verır...su anda 34u haftaya geldık cok sukur sımdıye kadar ıyı gıdıyor bakalım ınsallah sonuna kadar boyle devam eder. sımdıye kadar 2,5 kılo aldım yanı 81,5dum en son bu hafta dıyetısyene gıtcem bakalım 2 haftada ne olmus sanırım fazla almadım cunku gıysılerden anlıyorum evdekı tartıya gorede pek bısey degısmedı.5 haftam kaldı bakalım hayırlısı yuruyuslere devam edıyorum fazla kılo almadıgım ıcın sımdılık fazla bı zorluk yasamıyorum tabıkı bazen agrılar oluyor ama bebek ıcın degmez mı:nazar:

Merhaba arkadaşlar.

Kilo konusunda araştırmalar yaparken en sevdiğim bilgilerin bulunduğu www.kadinlarkulubu.com yine uğrak yerim oldu.

Şöyle, biz evleneli öyle 5-10 sene olmadı.

Sadece 1 yıl oldu. Yaşım;24. Boyum; 1.80 Kilom; 113,20 kg.

Sevgililik dönemi evlilik toplamı; 7 yıl oldu. Uzun yıllardır beraber olduğumuz için çocuk fikri haliylen erken gelişti. Mutlu bir beraberliğe bir meyve istedik. Olmadı. İşten ayrıldım, stres yaşadım regl dönemimin gelmesi 35-45 günlerde bire çıktı. Normal 28-29 günde bir olurdum. 4 aydır 5-10gün düzensizliğini yaşıyorum. Doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi doktor efendiler, kullanmadım. Zaten kilom malum, bir de onlar hormonları şişiriyor ve kilo aldırıyor. Buna eminim, çok fazla yakın örneğim var.

Bir diğer doktor kilo ver dedi, diğer bir doktor hormon tahlili/testi, diğer bir doktır eşinin sprem sayım testi falan fişman uzattılarda uzattılar.

Adet düzensizliği için Ada Çayı tüketin demiş bir bayan arkadaş. Bunu nereden biliyorsunuz bu kadar net yazmışsınız? Ada Çayı çoğu gebe kadınlarda düşük riski yapıyorken(!).

Yanlız biliyorum ki kilo vermem gerek.
Nasıl vereceğim adına bir umudum kalmadı.
Diyet kelimesinden tiksiniyorum.
Hormon ilaçları kullanmak istemiyorum.

Moralmen pek iyi değilim, olmuyor psikolojisi haliyle zamane bayanları yaşamıştır. Ah ne yapsam ne yapsam....(?)

:72:

şu an oğlum kucağımda ve ben bu cümleleri yazıyorum...hayal gibi ama gerçek :16:
87 ile hamile kaldım
93 ile doğuma girdim
doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıkarken 87,700 idim...
10 gün kadar sonra kontrole gittiğimde tartıldığımda 85,500 olduğumu gördüm...
bebeğimde 3600 gr. doğdu...
anlayacağınız korkmayın arkadaşlar...

şu an oğlum kucağımda ve ben bu cümleleri yazıyorum...hayal gibi ama gerçek :16:
87 ile hamile kaldım
93 ile doğuma girdim
doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıkarken 87,700 idim...
10 gün kadar sonra kontrole gittiğimde tartıldığımda 85,500 olduğumu gördüm...
bebeğimde 3600 gr. doğdu...
anlayacağınız korkmayın arkadaşlar...

Allah rızası için ! Şaka mısınız ya hu ! Nasıl ,ne yaptın söyle lütfen ! : ))) Nasıl kıskandımm anlatamam.

İlk doğumunda 35 kg alan biri olarak tepkimi abartılı bulmayın.Kiloyu verip tekrar alan ve o kiloda hamile kalan biri olarak gerçekten ütopik gibi geliyor o rakamlar.

aslında diyet falan yapmadım doğal olarak ,öğretmenim ve sabahın 6 da kalkıyordum her sabah ve yürümem gereken yokuş yukarı -dönerken aşağı- 25 dk.lık yolum vardı...belki de hareket buna sebep olmuştur bilemiyorum

Back