Fazla kilolu olup da hamile kalan var m?

Bende 97 kg ile gebe kaldım kızlar hemde ikizlere kalmışım ancak keselerden birisi boş olunca diğeride 7 . haftada kalp durması nedeni ile kürtaj oldum :(
ama ölesiye korkuyordum doktorlar bana hiç demedi kilon çok fazla diye ama ben çok kokruyordum artık paranokyak olmuştum eşimede sürekli ölme korkusuyla yaşıyordum ben tek doğumu düşünemezken 2 tane nasıl dığuracaktım tansiyonumda biraz yüksek çıkıyordu..En sonunda kürtaj olunca kendimi suçladım vs vs şu anda tekrar hamile kalmak istiyorum ama 94 kg mım ve korunuyoruz 2.5 yıl d.kontol hapı kullandım bıraktığım 3. ayı gebe kalmıştım..Şu anda korunuyorum pre....le bir türlü cesaret edemiyorum gene aynı duyguları yaşamaktan korkuyorum :(:sinifsinif:

Ayy ne kadar güzel,bunu yazalı çok olmuş,şimdi doğuma 1 gün kaldı yazıyo hamilelik günlüğünde,maşallah,sağlıkla,kolayca doğsun:nazar::nazar::nazar::16:

ARKADASLAR BOLE OLAN VARMI FAZLA KILOLU OLUP HAMILE KALAN MERAK ETTIMDE :1rolleyes:

valla kadın 120 kiloymuş karnı öle yağ bağlamış ki bebeğinin cinsiyetini göremiyolar artı kadın üçüncü cocuğuna hamile sen düşün gerisini :D

yaşı39 :D

bende 120 kiloyla hamile kaldım(Allahtan boyum uzun:)12.haftadayız ve 114 kiloya düştüm.ne midem bulandı ne başka bişi.sadece abur cubur yemedim.kilom hep abur cubur kilosuydu zaten.dengeli beslendim ve 2 ayda 6 kilo verdim kızlar.tabi bundan sonra kilo verme durumum olmıcagı için dikkatli yemek zorundayım:)

kendiliğinden mi oldu bebiş birde doğum nasıl geçti zor oluyor kilolu diyorlar birde bebek cinsiyet göremiyolarmış kilodan sende nasıldu

kızlar bende 80kiloyum boyum 168 2bebişi istiyorum spriali cıkarttırdımm inş cok almm:( ilk 60hamile kaldım 72doguma girdm snra bir baktım 80olmuusm kıızm 4yasına yeni bastı ve ben diet yaptım 7 8 verdm ama snra bıraktımm yedm ve aldmm şimdi 2bebşiş yapım diom snra hepsini vereym diomm inş cok almmda snrası emzirmekle sporla vericemm.

Evliliğimin ilk haftasında 116 kilo ile hamile kaldım. 132 kilo ile epidural sezeryan doğum yaptım. Sezeryan olmasının nedeni daha önce geçirdiğim ve genetik olan bir pıhtılaşma bozukluğu nedeniyle hamileliğim boyunca çeşitli kan sulandırıcılar kullanmamdı.
Milyonlarca kez şükürler olsun, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdim. "Karnımızı bağlayan yağlar!" nedeniyle cinsiyet görünmemesi gibi bir durum da olmadı, 13. haftada köy ağası misali oturan bir poz ve 16. haftada da cinsiyetini gördük... Kilolu olmayı, kilolu doğum yapmayı ve hatta doğum sonrası bunca kilo ile baş etmeye çalışmayı ben de istemezdim. Ancak birşeyin olacağı varsa, oluyor... Olmasına da olmamasına da "bahane" olan şeyler var sadece.
Umarım herkes dilediği şekilde yaşar bu süreci. Allah gönlünüze göre versin.

Back