Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
120 kiloyum yaşım 33 bebek istiyorum ne yapıcam kilo mu vermeliyim yoksa yaşım gidiyor hamile mi kalmalıyım bilmiyorum çok karışık ve moralsizim
evet ben kizima 80 kilo ile hamile kaldim ve 106 kilo ile dogurdum. dogum gayet normaldi. hatta kizim masallah 4 kilo dogdu.
sonra neyse güzel güzel kilomu verirken 1,5 yil sonra tekrar hamile kalmisim. 97 kilo ile hamile kaldim veeee tam 126 kilo ile dogum yaptim.dogum gayet güzel ve cok hizli bir sekilde gerceklesti. epidural bile yaptirdim. iki hamileligimde hamilelik sekeri vardi kilodan dolayi. insülin ignesi yapmam gerekti hep.
yani kilolular da gayet iyi hamile kalabiliyorlar. unuttum yazmayi oglumun dogumunda 126 kiloydum ve dogumdan sonra da 105. her yanim su toplamisti. ve oglumda masallah 4 kilo dogdu.
yani her cocuk reklamdaki gibi kalıcı 10 kg bırakmış yengende..bu arada benım yengem 4 dogum yaptı ve hepsine 120 kiloda hamile kaldı.. 20 kilo aldı.. ve normal dogum yaptı... hala 115 kiloda... inamak zor.. ilk çocugunu 75 kiloda hamile kalmıştı...